14. března 2016 • 04:56

Veselý ukázkovou trefou zařídil Zlínu postup: Teď si dáme pivo

Autor: koš, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán to zařídil. V rozhodujícím utkání předkole play off ČP ukončil zlínský kapitán Ondřej Veselý Třinci sezonu parádní trefou 50 vteřin po začátku prvního prodloužení. "Onder (Jiří Ondráček) mi to perfektně přihrál před prázdnou bránu," vyzdvihl spoluhráče skromný hrdina.



Zlín se stal posledním čtvrtfinalistou, cesta k postupu však byla trnitá. Přestože v sérii s třineckými Oceláři dvakrát vedl, o postupu rozhodl až pátý vzájemný zápas. "Celá série byla vyrovnaná, těžká. Tři zápasy se prodlužovaly, v závěru se k nám přiklonilo štěstí," uznal sílu Třince zlínský kapitán Veselý.

Byl to právě on, kdo o postupu do čtvrtfinále rozhodl. Pouhých 50 vteřin prodloužení mu stačilo, aby parádně zasunul puk do prázdné brány. "Pro mě to byl jednoduchý gól. Onder (Jiří Ondráček) mi to perfektně přihrál před prázdnou bránu. Já ani pořádně nevím, jak ta situace vznikla," řekl skromně po utkání.

Veselý rozhodl prodloužení už po 50 sekundách
Video se připravuje ...

Pro Třinec to byl smutný zápas. Nedokázal udržet vedení a sezona pro něj končí. Naopak Zlín si ji prodloužil minimálně o další čtyři zápasy. Ve čtvrtfinále však narazí na Spartu, která v sezoně zatím září. "Myslím, že jsme hodně trénovaní, přišli nám pomoct kluci z první ligy, takže je nás dost. Teď si dáme na oslavu pivo, ale nebudeme to přehánět. Připravíme se na Spartu," vysvětlil.

A jak vidí své šance ve čtvrtfinále? "Sparta je favorit, ale budeme se snažit ji porazit. Možná bude v prvních zápasech naše výhoda, že jsme z předkola rozehraní," věří kapitán Beranů.

SESTŘIH: Předkolo play off (5. zápas): PSG Zlín - Oceláři Třinec 3:2
Video se připravuje ...

Zleva Pavel Kubiš ze Zlína a brankář Peter Hamerlík z Třince
Zleva Pavel Kubiš ze Zlína a brankář Peter Hamerlík z Třince

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud