Květoslav Šimek
15. března 2016 • 14:39

Vítkovice mění filozofii. Petr bude nově trenérem i manažerem

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté Vítkovic mění pro nadcházející sezony filozofii. Hlavním trenérem i generálním manažerem bude perspektivní Jakub Petr. Klub se s ním dohodl na víceleté smlouvě, platit začne od prvního května.



„Novou víceletou smlouvu ve Vítkovicích podepsal také dosavadní trenér juniorů Pavel Trnka,“ řekl prezident klubu František Černík pro klubové stránky. „V otázce hráčů pro novou sezonu mohu potvrdit, že jsme začátkem března nový víceletý kontrakt podepsali se slovenským obráncem Karolem Slobodou.“ Další změny budou podle Černíka avizovány v následujících týdnech.

Generálním manažerem klubu byl (a do 1. května stále je) Petr Husička. Co bude s ním, zatím není potvrzeno. Stejně tak zatím není dořešeno další působení hlavního kouče Ladislava Svozila. „V tuto chvíli jsou nově potvrzeny smlouvy pro Jakuba Petra, Pavla Trnku a Karola Slobodu. Další se řeší,“ dodal Zdeněk Janiurek, manažer pro komunikaci.

Jakub Petr je zároveň i trenérem české reprezentace do 20 let. Po úspěšných letech s vítkovickým dorostem a juniorkou přišel k prvnímu týmu společně s Ladislavem Svozilem v průběhu minulé sezony. Před rokem dostali tým z posledního místa do předkola play off. Letos Vítkovice skončily po základní části těsně jedenácté za Třincem. V bojích o umístění na 11. až 14. místě už se definitivně vyhnuly hrozbě baráže.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud