15. března 2016 • 14:59

Průšvih se potvrdil, Výborný má natržené vazy. Konečná, řekl jeho otec

Autor: mir
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

O té diagnóze se spekulovalo a dnes odpoledne byla potvrzena. David Výborný (41) vyšel ze střetu s Bedřichem Köhlerem s utrženými kolenními vazy a je tedy nanejvýš pravděpodobné, že pro něj sezona skončila. A jelikož v pondělním rozhovoru pro Sport pětinásobný světový šampion potvrdil, že po sezoně končí s kariérou, tak asi není třeba nic moc dodávat… „Má to hodně natržené,“ informoval iSport.cz útočníkův otec a kouč František Výborný.



Pondělí jako den blbec? Upřímně, pro Mladou Boleslav spíš den na ho… V pondělí během pár vteřin přišla o dva klíčové muže. Po škaredém zákroku hradeckého útočníka ve 27. minutě s velkou bolestí odkulhal do kabin David Výborný . Mstitel Köhlerova ataku Tomáš Urban, nejproduktivnější hráč BK po základní části a také reprezentant, vyfasoval dodatečný dvouzápasový postih.

Mountfield vede po výhře 5:2 ve čtvrtfinálové sérii play off 1:0, dnes od 17.20 se chystá odveta. Bez Výborného, bez Urbana. Těžká šichta… „Letos je to u Davida určitě konečná a nejspíš i celkově. Ale to musí říct přesně David sám, do toho se nechci pouštět. Ještě si trošku říkám, že v případě dalekého postupu by nějaká malá šance byla, ale reálně a upřímně to nevidím,“ doplnil Výborný senior.

Na inkriminovaný zákrok Bedřicha Köhlera má svůj pohled. Po prostudování videa poupravil své pondělní resumé. „Včera po zápase na tiskovce jsem byl docela v klidu, ale když jsem to viděl ze záznamu a mluvil i s různými lidmi, nemyslím si už, že zákrok vyplynul ze hry a že se do něj promítlo Köhlerovo zanícení. Ale to musí vědět jen on sám, do hlavy mu nevidíte. Omlouvat se vám může kdokoli celý den, víte, jak to je… Už to nevrátíme, pro nás jde o citelné ztráty. Jak u Davida, tak u Tomáše. Dva parádní centry máme pryč…“

Urban dostal od disciplinárky trest na dva zápasy, Köhler na čtyři.

Výborný po faulu kolenem nedohrál! Urban ho pomstil
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud