22. března 2016 • 04:57

Piskáčka nahazovali. Vyražený dech, máchl rukou po dramatu

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krušné chvíle si prožil během pondělního vítězného duelu (4:1) ve Zlíně sparťanský hokejista Jan Piskáček. V souboji si nešťastně přimáčkl žebra a vyrazil dech, což mělo za příčinu chvilkovou ztrátu vědomí. Důrazný zadák se však do utkání brzy vrátil a svému týmu hodně pomohl.



Marně se snažili nahodit dech Jana Piskáčka na sparťanské střídačce, tenhle pohled vyděsil diváky u televizí i ty na stadionu Luďka Čajky. Vždyť to se šestadvacetiletým bekem zdánlivě vypadalo opravdu hodně špatně a nedávné kolapsy hokejistů spustili různé domněnky.

„Jenže já měl jenom vyražený dech. Tohle se občas stane a to, co se dělo potom, to k tomu patří,“ komentoval chvilkovou ztrátu vědomí drsný muž Pražanů. „Rychle jsem to rozdýchal a mohl zase zpátky,“ nechtěl celou situaci nijak zveličovat.

O jeho klidu svědčí i fakt, že pěkných pár desítek minut po zápase ještě ani nekontroloval mobilní telefon, aby uklidnil své blízké. „Ještě jsem se na zprávy nedíval, ale snad mě viděli zpátky v akci a jsou v pohodě,“ usmál se.

K dobré náladě měl mnoho důvodů, vždyť jeho mužstvo výjezd na Moravu zvládlo na výbornou, do své arény se vrací s vedením 3:1 ve čtvrtfinálové sérii a ve středu ji může ukončit. K tomuto faktu vedlo velké zlepšení svěřenců trenéra Josefa Jandače.

„Dařilo se nám soustředit se na sebe sama a to nám hodně pomohlo,“ hledal Piskáček důvody úspěchu. „Ten druhý zápas nebyl vůbec dobrý, tady jsme přidali na tvrdosti, začali to dohrávat. Tyhle maličkosti vás posunou dál,“ zdůrazňoval.

Zopakoval i mantru, která patří ke každému úspěšnému kolektivu. „Musíme stát jeden za druhým, ať se děje, co se děje. A to se nám teď dařilo, mám z toho dobrý pocit,“ dodal ke svému hodnocení jeden z nejvýraznějších extraligových hiterů.

SESTŘIH: Čtvrtfinále (4.zápas): PSG Zlín - HC Sparta Praha 1:4
Video se připravuje ...

ošetřování Jana Piskáčeka na střídačce Sparty
ošetřování Jana Piskáčeka na střídačce Sparty

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud