23. března 2016 • 04:58

Bednář dal hattrickem Hradci naději. Bylo to vydřený, přiznal

Autor: mir, tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mohl to pro Mountfield být poslední zápas sezony, minimálně o jeden si sezonu ale prodloužil. Hradec Králové dokázal v pátém čtvrtfinálovém utkání s Mladou Boleslaví odvrátit konec v play off, velkou měrou se o to zasadil Jaroslav Bednář, který vstřelil hattrick. "Snažil jsem se celou sérii cpát to do brány, pokaždé mě vychytal (brankář Rittich). Dneska stálo štěstí při mě," radoval se útočník.



Tahle útočná trojice si sedla perfektně. Druhá formace zařídila v důležitém utkání proti Mladé Boleslavi tři ze čtyř branek. Všechny tři góly vstřelil Jaroslav Bednář, tři asistence si připsal Rudolf Červený, dvě Brian Ihnačák. "Dneska to sedlo, vypracovali jsme si hodně šancí, až do konce jsme odehráli výborný zápas," radoval se z dokonalé souhry Bednář.

Bednář v play off i s těmi úterními zatím vstřelil pouze čtyři branky, vždy narazil na perfektně chytajícího Davida Ritticha. "On nás vychytal předtím při penaltách. Jsme rádi, že jsme nepropadali panice, naházeli to na něj a góly tam padaly," nechal se slyšet střelec Hradce.

Čepice létaly na led! Bednář zaznamenal hattrick
Video se připravuje ...

První hattrick si Bednář připsal v pravý čas. "Jsem rád, že jsem dal zase nějaký gól, letos jich bylo jak šafránu. Tři góly nic neznamenají, vyhrálo se a ve čtvrtek se musí zase makat," burcoval mužstvo.

Jak bývá zvykem, po hattricku zasypali fanoušci ledovou plochu čepicemi. "Mám ve skyboxu kamarády. Celou sezónu mě špičkovali, že tam mají připravené čepice na hattrick, takže tam dneska napadaly. Konečně se dočkali," smál se.

Série bude pokračovat ve čtvrtek na ledě Mladé Boleslavi. "Je tam hrozné vedro. Jak je to malé a hala narvaná, tak je tam asi 25 stupňů. Ten led ztrácí během chvíle kvalitu, je to hrozně mokrý a špatně se s pukem míchá," netěší se Bednář na zápas na soupeřově ledě.

SESTŘIH: Čtvrtfinále play off (5.zápas): Mountfield HK - BK Mladá Boleslav 4:2
Video se připravuje ...

Netradiční šarvátka. Vašíček s Jarůškem se prali na Kacetlovi
Video se připravuje ...

Jiří Kučný se pere s Jaroslavem Kudrnou
Jiří Kučný se pere s Jaroslavem Kudrnou

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud