1. dubna 2016 • 04:20

Smolař Lenc oslabil zbytečně Boleslav. Bylo to hloupé, kál se

Autor: tej, vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle zápas si Radan Lenc za rámeček zřejmě nedá. V klíčové chvíli zbytečně oslabil svůj tým. V 51. minutě prvního semifinále s Libercem za stavu 1:2 nechtěně vyhodil kotouč do hlediště a poslal Mladou Boleslav do tří. Na trestné si totiž už odpykával trest na 2+2 minuty Dominik Pacovský, který se provinil vysokou holí. Bílí tygři nabídnutou přesilovku pěti proti třem využili a vstřelili důležitý gól, kterým utekli soupeři na rozdíl dvou branek.



V důležité chvíli oslabil mužstvo a připravil Liberci snadný odskok v gólovém rozdílu. Radan Lenc pak po zápase kroutil hlavou. "Musíme se ponaučit, nesmíme být vylučování, to říkali už Chomutovští," uvědomoval si.

Liberec – Mladá Boleslav: Smolař Lenc. V klíčové chvíli oslabil svůj tým
Video se připravuje ...

Sám však v klíčovém momentu vyhodil nešikovně puk mimo hrací plochu a stavu 1:2 poslal Boleslav do tří. "Hned jsem to věděl, že to nikdo netečoval. Nebylo na místě se vymlouvat. Bylo to hloupé vyloučení a musím se toho vyvarovat," kál se mladoboleslavský útočník.

Mladá Boleslav pak inkasovala ještě jeden gól, za stavu 1:4 se ale nezhroutila a zápas v závěru zdramatizovala. Liberec si však výhru 4:3 pohlídal. "Dá se s nimi hrát, i my se o tom přesvědčili, ale nesmíme hrát ve čtyřech a třech. To je smrtící," ví smolař zápasu.

SESTŘIH: Liberec - Boleslav 4:3 (semifinále play off, 1. zápas)
Video se připravuje ...

Liberec - Boleslav: Potyčka! Rýgl se pustil do Šimka
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud