3. dubna 2016 • 21:33

Bolestivá ztráta pro Spartu. Zranil se Přibyl, do série už se asi nevrátí

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tvrdý dopad na led, přisednutí vlastní nohy a pak už jen bolest. Sparťanský hokejista Daniel Přibyl v nedělním utkání v Plzni musel už v první třetině odstoupit ze hry. Lékařské zprávy zatím k dispozici nejsou, ale návrat produktivního forvarda do série je nepravděpodobný.



Hrála se sedmá minuta nedělního semifinále a Daniel Přibyl se snažil u pravého mantinelu uniknout z vlastního pásma. Dostal bodyček od obránce Lukáše Pulpána a z ledu mu museli pomáhat spoluhráči.

Ještě jednou se na něj vrátil. Chtěl zkusit pokračovat, rozhýbat bolest. Jenže stačila jedna otočka a bylo jasno, že to nepůjde. Tentokrát už nejproduktivnější hráč Pražanů v základní části i play off musel za asistence parťáků rovnou do kabiny.

Plzeň - Sparta: Přibyl kvůli zranění odstoupil ze zápasu
Video se připravuje ...

„Zatím nevím, nevím, jak to s ním bude vypadat. Uvidíme až po lékařském vyšetření,“ říkal pak po utkání trenér Josef Jandač . Nicméně na první pohled vypadalo zranění nepříjemně, těžko očekávat, že by se člen elitní formace stihl do série ještě vrátit.

„Chyběl nám hodně, hlavně přesilovku na něm máme dost postavenou. Teď to budeme muset do středy trošku překopat, vymyslet něco nového a makat i za něj,“ věděl útočník Jan Hlaváč, že třiadvacetiletý ofenzivní klenot bude chybět.

Sparta později přišla i o obránce Michala Čajkovského, kterého ve druhé části u mantinelu ostře dohrál Ryan Hollweg .

SESTŘIH: Plzeň - Sparta 2:1 (semifinále play off, 4.zápas)
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud