Tomáš Vrábel
6. dubna 2016 • 04:30

Kučný sejmul Řepíka do hlavy. Hodně za hranou, nevěřil kouč Liberce

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle byl nepochopitelný zkrat. Bruslařský klub dotahoval jednogólové manko a do konce zbývalo sedm minut. Naději na vyrovnání ukradl vlastním spoluhráčům bek Jiří Kučný, který nebezpečně sestřelil Michala Řepíka. Od sudích vyfasoval trest na pět minut plus do konce utkání za úder do oblasti hlavy a krku. „Trochu mě bolí krk, vůbec jsem o něm nevěděl,“ popsal po utkání Řepík. Liberec nakonec nad Mladou Boleslaví vyhrál 5:2 a postoupil do finále.



„Celou sérii se o těchto zákrocích bavíme, vůbec to nebyl dobrý zákrok na mě,“ kroutil hlavou Michal Řepík. Do zápasu se ještě vrátil, ale po něm strávil dlouhé chvíle na masážním lůžku. „Nechtěl jsem po zbytek zápasu sedět v kabině, hlava mě nebolela, ale maséři se pak krk snažili uvolnit,“ popsal.

„Ten zákrok byl hodně za hranou,“ okomentoval to liberecký kouč Filip Pešán.

Jinak ale Řepík mohl být spokojený, s Libercem zvládl semifinále 4:0 na zápasy. „Poslední krok bývá nejtěžší, jak se to říká, tak to je. My jsme ale strašně chtěli vyhrát a povedlo se to,“ těšilo ho.

Sám Řepík v utkání přispěl jedním gólem, když ve 25. minutě vyrovnal na 1:1. „Krásně jsem to dostal od Lakyho (Lakatoše) přes brankoviště a jen jsem se snažil trefit prostor u první tyče. Důležitý gól, že jsme srovnali. Oni totiž vedli a diváci je začali hnát,“ přiznal.

Ve finále se Liberec střetne se Spartou, nebo s Plzní, semifinále je 2:2. „Se Spartou jsme třikrát prohráli v základní části, ale play off je jiné. Teď jedeme na nějaké vlně, cítíme se dobře. Zápasy ve finále budou vyrovnané, bude to o gól o dva, žádné velké výsledky. My si vybírat nebudeme,ů pravil Řepík. Čtvrteční bitvu na Spartě dokonce osobně navštíví. „Užiju si to jako divák. Sledovat to ale asi budeme všichni,“ přiznal.

Poděkování fanouškům po libereckém postupu
Poděkování fanouškům po libereckém postupu

SESTŘIH: Boleslav - Liberec 2:5 (semifinále play off, 4. zápas)
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud