9. dubna 2016 • 17:03

Finálová horečka v Liberci. Lístky na Spartu zmizely za dvacet minut

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Liberec hlásí vyprodáno. O vstupenky na domácí zápasy finále extraligy proti pražské Spartě byl u Bílých tygrů dle očekávání obrovský zájem. Podle oficiálních stránek klubu většinu kapacity stadionu vyprodali držitelé permenentek, vstupenky z volného prodeje pak prý zmizely během necelých dvaceti minut.



Hokejisté Liberce poprvé v historii klubu dokázali v play off extraligy dojít až do finále. Jejich suverénní jízda je tam poslala v nejkratší možné době. Jak ve čtvrfinále nad Chomutovem, tak v semifinále nad Mladou Boleslaví zvítězili 4:0 na zápasy a v play off tak drží neporazitelnost. O tu se je pokusí připravit pražská Sparta, která postoupila ze semifinále přes Plzeň.

A podle očekávání je mezi libereckými fanoušky o finálové zápasy obrovský zájem. Přednost měli držitelé permanentních vstupenek, kteří si mohli pořídit na každou permanentku až čtyři lístky. Ti podle oficiálních stránek klubu také vyprodali většinu stadionu.

Do volného prodeje pak šel zbytek vstupenek, které ovšem z pokladen zmizely během necelých dvaceti minuty. Bílé tygry tak bude k vysněnému titulu hnát vyprodaná aréna.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud