27. dubna 2016 • 15:35

Dobrá zpráva pro Plzeň: Tvrďák Hollweg zůstává v týmu i další sezonu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Ryan Hollweg bude i v příští sezoně oblékat dres extraligové Plzně. Třiatřicetiletý Američan se zkušenostmi z NHL působí v Plzni od roku 2012 a podle klubového webu podepsal s vedením Západočechů nový roční kontrakt.



"Měli jsme zájem, aby Ryan u nás zůstal, to samé chtěl i on, protože je v Plzni spokojený. Domlouvali jsme se na detailech a nakonec jsme se domluvili na další rok, po kterém si znovu sedneme a uvidíme co dál," uvedl sportovní manažer klubu Tomáš Vlasák.

Hollweg , jenž pomohl Indiánům před třemi lety k zisku prvního titulu v klubové historii, odehrál včetně play off v uplynulém ročníku 35 utkání a zaznamenal dvě nahrávky. Přínosem byl však opět pro svou nesmlouvavou hru i důraz a patřil také k důležitým hráčům na oslabení.

Bitka! Tvrďák Hollweg si to rozdal s Formanem
Video se připravuje ...

Bývalý útočník New York Rangers, Toronta a Phoenixu je rád, že zůstává. "Měli jsme v minulé sezoně skvělý tým a věřím, že příští rok to bude možná ještě lepší. Mám to v Plzni rád, mám tu rodinu a všechno potřebné," uvedl Hollweg, který se v Plzni usadil a před dvěma se oženil s lyžařkou Štěpánkou Lučanovou.

K týmu se znovu připojí až při nástupu na led. Letní přípravu opět absolvuje doma ve Vancouveru, kde žije jeho rodina.

V příštím ročníku by měla barvy Škody hájit minimálně trojice zámořských hráčů. Kontrakt prodloužil i Nicholas Johnson a novou posilou je další útočník Colton Yellow Horn ze Znojma.

Další hit! Tentokrát úřadoval Hollweg složil a Skládaného
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud