11. května 2016 • 16:27

Nový ročník extraligy je rozlosován. Začne se 9. září, mistr narazí na Plzeň

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nový ročník hokejové extraligy začne v pátek 9. září a mistrovský Liberec v něm na úvod v domácím prostředí přivítá Plzeň. Dnešní los rozhodl i o tom, že hned na začátku ročníku se spolu utkají týmy Hradce Králové a Mladé Boleslavi, které na sebe narazily ve čtvrtfinále play off. V 1. kole se také uskuteční jihomoravské derby mezi Zlínem a Kometou Brno



Ve 3. kole dojde poprvé na reprízu finále play off předešlé sezony, ve kterém se Liberec utkal se Spartou, a hrát se bude na severu Čech.

Základní část extraligy skončí v pátek 3. března, následující pondělí odstartuje vyřazovací část. Nový mistr bude znám nejpozději 26. dubna, kdy je na programu případný sedmý zápas finále play off.

SESTŘIH: Sparta - Liberec 1:2 po prodloužení (6. finále)
Video se připravuje ...

Rozlosování:
Pátek 9. září - 1. kolo: Liberec - Plzeň, Třinec - Pardubice, Olomouc - Litvínov, Chomutov - Karlovy Vary, Hradec Králové - Mladá Boleslav, Sparta - Vítkovice, Zlín - Kometa Brno.
Neděle 11. září - 2. kolo: Pardubice - Sparta, Mladá Boleslav - Olomouc, Kometa Brno - Hradec Králové, Karlovy Vary - Liberec, Plzeň - Třinec, Vítkovice - Chomutov, Litvínov - Zlín.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud