5. září 2016 • 08:00

Fantasy extraliga je zpátky! Zapojte se do boje o 50 000 či zájezd na MS v hokeji

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejoví fanoušci pozor! Oblíbená hra iSport Fantasy extraliga je zpátky. I v letošní sezoně si můžete na www.isport.cz/fantasy sestavit tým z reálných hokejistů, kteří v extralize svádí se soupeři tvrdé bitvy. Pokud se zapojíte do Fantasy extraligy, bude pro vás sledování těchto zápasů ještě zajímavější. Největší bitva hokejových fanoušků je tady!



Ukažte svým kamarádům a ostatním soutěžícím, že rozumíte hokeji. Na nejlepší v celkovém pořadí čekají super ceny - výhra 50 000 korun či zájezd na mistrovství světa.

Proč hrát Fantasy extraligu

Nejpopulárnější a jediná oficiální hra Tipsport extraligy vám umožní zapojit se do největšího souboje hokejových fanoušků. Stačí se registrovat na www.isport.cz/fantasy, sestavit si tým z reálných extraligových hráčů a sbírat body podle toho, jak se jim daří v jednotlivých zápasech. Ukažte, že právě vy jste ten největší hokejový expert!

Novinky a vylepšení

V předchozím ročníku doznala iSport Fantasy extraliga řady vylepšení od změny designu přes unikátní miniligy až po rozdílné bodování podle zařazení hokejistů do jednotlivých formací. Od nové sezony můžete pracovat s neomezeným počtem výměn hráčů, pozicí druhého brankáře či zvýšením bodů za statistiku Radegast index.

Super ceny každý týden

Z hodnotných cen se mohou ti nejlepší z vás radovat každý týden. Pro celkového vítěze je připravena odměna 50 000 korun, pro druhého v pořadí zájezd pro dvě osoby na MS v hokeji a třetí se může těšit na roční předplatné deníku Sport.

Zapojte se i vy! Zde si sestavte tým >>

Zapojte se i vy do iSport Fantasy extraligy
Zapojte se i vy do iSport Fantasy extraligy

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud