13. září 2016 • 21:12

Liberec hořel v koncovce! Bulíř místo prázdné brány trefil tyč

Autor: asu
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyrovnaný zápas rozhodují maličkosti, občas jen štěstí nebo smůla. Liberec se o tom moc dobře přesvědčil. Dramatickou reprízu loňského finále ztratili Bílí Tygři vyloženě v koncovce, takový Michal Bulíř by vám mohl vyprávět. Ze dvou metrů puk místo do prázdné brány napálil jen do tyče. Na jeho zahozenou superšanci se podívejte v přiloženém videu. 



Repríza finále splnila všechna očekávání. Super tempo, parádní hokej, urputný hokej a drama až do konce. Kde se lámal chleba? V koncovce. A smůlu si tentokrát vybrali úřadující šampióni. Liberec prohrál se Spartou na svém ledě 2:3 třeba i kvůli spálené superšanci Michala Bulíře.

Bílí Tygři po dvou třetinách prohrávali o dva góly, v poslední dvacetiminutovce utáhli šrouby a tlačili se za vyrovnáním. Centr první formace si ale vybral obrovský kus smůly. Po nepovedené ráně Jaroslava Vlacha měl před sebou u pravé tyče úplně prázdnou branku, jenže rotujicí puk napálil jen do její konstrukce.

Liberec - Sparta: Bulíř selhal! Liberecký útočník trefil jen tyč odkryté branky
Video se připravuje ...

"Jarda (Vlach) netrefil ten puk dobře, trochu se roztočil a já ho pak netrefil taky. Asi jsem si to měl zpracovat, až pak zamíst do branky. Prostě jsem to netrefil podle představ," litoval zahozené šance Michal Bulíř. Moc dobře totiž věděl, že právě efektivita v zakončení úterní šlágr extraligy rozhodl.

"Měli jsme spoustu šancí, musíme z nich dávat góly. Vždyť já byl před prázdnou brankou a trefil jsem tyč, hráli jsme přesilovku pět na tři, prostě nám to tam nepadalo. Horším soupeřem jsme přitom nebyli," řekl Bulíř.

Michal Bulíř (vlevo) z Liberce a Petr Vrána ze Sparty Praha
Michal Bulíř (vlevo) z Liberce a Petr Vrána ze Sparty Praha

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud