16. září 2016 • 21:47

Brankář Čiliak za Kometu nedochytal. Jeho stav je tajemstvím

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kometa přišla o brankářskou jedničku. Marek Čiliak nedochytal páteční utkání s Plzní, když odstoupil po druhé třetině. Brno i bez něj dokázalo na západě Čech vyhrát 6:3. „Možná to bude znít divně, ale nechtěl bych specifikovat jeho zdravotní stav,“ řekl asistent Kamil Pokorný.



Už na konci druhé části bylo zřejmé, že Čiliak není v pořádku. Sjížděli se k němu hráči a z jeho zákroků bylo patrné, že má zdravotní problémy. Třetinu dochytal, po přestávce za stavu 2:4 ale už zůstal v šatně. Nahradil ho dvacetiletý Karel Vejmelka.

„Nebyl schopný dochytat zápas a myslím, že dohromady se nedá ani do nedělního utkání,“ přiblížil Pokorný.

Plzeň - Kometa Brno: Čiliak se zranil, zápas s Indiány nedochytal
Video se připravuje ...

Čiliak byl jinak brněnským stavebním kamenem oproti svému protějšku Matěji Machovskému, který v úvodu utkání pustil dva laciné góly a už v šesté minutě zamířil na střídačku, čímž pro něj zápas skončil.

Kometa tak zažívá úspěšný vstup do sezony, po čtyřech zápasech má maximální počet dvanácti bodů. Pokorný ještě odvážně vyhlíží progres. „Přáli jsme si, aby se nám začátek povedl, i když přání je jedna věc, realita druhá. Jelikož máme z poloviny nové mužstvo, tak si myslíme, že by to mohlo být lepší a lepší, když si bude postupně sedat a sehrávat se.“

Půjde to i bez Čiliaka?

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud