19. září 2016 • 13:40

Růžička uctí maminku. Bude hrát s rokem jejího narození na dresu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Vladimír Růžička mladší se rozhodl vyměnit číslo na dresu. V Chomutově zvolil číslo 62. Chce tak uctít památku své nedávno zesnulé maminky, číslo má připomínat rok jejího narození.



Chomutovský útočník přišel o maminku letos v únoru, ve věku 53 let podlehla rakovině. Číslem 62 chce uctít její památku, v roce 1962 se totiž Eva Růžičková narodila.

Začalo se hovořit o tom, že sedmadvacetiletý útočník se po smrti své matky rozhádal s otcem. Na vině je totiž jeho nová přítelkyně Marie , se kterou se v poslední době ukazuje často na veřejnosti, doprovázela ho i k soudu, u kterého je obžalovaný ze zpronevěry.

S přítelkyní svého otce si do oka podle všeho nepadli, syn kouče ji ani nepozval na svou svatbu, kam kvůli tomu nedorazil ani jeho otec. "Jsou to osobní věci, které bych tu nepitval. Ale chci říct jednu věc. Jsem šťastnej tady v Chomutově, žiju s přítelkyní, rozumíme si, máme se rádi, Marii miluju," řekl  Růžička starší v rozhovoru pro deník Sport.

Oba Růžičkové spolu působí v Chomutově. Otec na pozici hlavního trenéra, syn jako útočník. "Rodinné záležitosti nechci do kabiny vůbec tahat. Čas to vyřeší, nebojte. Mě zajímá mužstvo a do něj Vláďa patří," řekl kouč.

Vladimír Růžička novou sezonu v dresu Pirátu načal s číslem 89. Za sebou má už čtyři zápasy, během kterých si připsal tři asistence.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud