Adam Sušovský
30. září 2016 • 22:14

Hrubý faul, nebo náhoda? Sparta přišla o kanonýra, Netík má zraněné koleno!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dva góly v extralize, šest v Lize mistrů. Tomáš Netík chytil na začátku sezony skvělou formu a táhl útok Sparty, jenže teď dost vážně hrozí, že si její nejlepší střelec dlouho nezahraje. Po střetu se zlínským Pavlem Kubišem zmizel se zraněným kolenem v kabině a zápas nedohrál. „Nevypadá to s ním dobře,“ řekl trenér Sparty Zdeněk Moták. Byl to hrubý faul, nebo jen nešťastná náhoda? Podívejte se v přiloženém videu.



Zápas se Zlínem pro Tomáše Netíka skončil v závěru druhé třetiny. Pavel Kubiš trefil jeho koleno, nejlepší útočník Sparty se v bolestech skácel na zem a pak zmizel v útrobách stadionu. Na led se už nevrátil a velmi reálně hrozí, že ještě dlouho nevrátí.

První zprávy nahrávaly verzi, že zranění jeho kolene je vážné. „Nemyslím, že to s ním vypadá dobře. Odjede do nemocnice a uvidíme,“ řekl zadumaně trenér Zdeněk Moták. Pokud se černé zprávy potvrdí, pro Spartu to bude velká komplikace.

Sparta - Zlín: Střet Pavla Kubiše s Tomášem Netíkem
Video se připravuje ...

Přišla by o osm nastřílených branek a dalšího útočníka. Na marodce má už teď Lukáše Klimka, nebo Martina Procházku. Kapitán Jaroslav Hlinka se navíc teprvé rozehrává, po operaci proti Zlínu nastoupil poprvé.

Řešit se ale bude i samotný zákrok Kubiše, kteří v zápase rozhodčí ocenili jen dvouminutovým trestem. Moták bezprostředně po zápase nechtěl situaci hodnotit ani se k ní nijak vyjadřovat.

„Určitě se na to podíváme. Takové tresty…,“ zarazil se uprostřed věty. „Ne, nechci předjímat situaci, kterou jsem viděl z velké dálky. Nebudu to komentovat, nejprve to chci vidět na videu,“ řekl Moták.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud