Tomáš Vrábel
3. října 2016 • 04:25

Pacovský skončil v bolestech. Já jsem nechtěl, omlouval se Rolinek

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boleslavský útočník Dominik Pacovský nedohrál utkání proti Pardubicím (2:1). Na začátku druhé třetiny ho nechtěně srazil Tomáš Rolinek a bolavé koleno ho nepustilo zpátky do hry. Hostující kapitán se mu po utkání hned omlouval.



Ve třiadvacáté minutě se v oslabení Rolinek natahoval pro puk, jenže upadl. V tom však ze strany narazil do Pacovského a zasáhl ho do kolena. Domácí útočník opustil led s bolestivou grimasou, do hry už nezasáhl. Závěrečnou děkovačku s fanoušky po těsné výhře 2:1 sledoval jen zpoza mantinelu s ledem kolem kloubu. Zranění by nakonec nemělo být vážnější.

Při odchodu do kabiny si ho všiml Rolinek a okamžitě k němu přišel. „Jsi v pořádku? Já jsem nechtěl.“ S Pacovským prohodili pár slov. „Snad budeš v pořádku, chtěl jsem ti po zápase volat,“ řekl na závěr.

Mladá Boleslav - Pardubice: Pacovský po střetu zůstal ležet na ledě a musel být odveden do šatny
Video se připravuje ...

Rolinkův tým prohrával už od dvanácté minuty 0:2, v 58. minutě po chybě brankáře Jana Lukáše snížil, ale na víc se nezmohl. Po většinu zápasu byl horším týmem a navíc ho srážela vyloučení. „Bojovnost tam je, ale chybí lehkost,“ zhodnotil Rolinek zápas.

Zatímco Mladá Boleslav díky výhře poskočila na třetí příčku, Pardubice zůstávají poslední. V úterý odehrají důležitý zápas s Karlovými Vary, které mají jen o bod více. Pacovský má na léčbu čas do pátku, kdy Bruslaři hrají na Spartě.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud