11. října 2016 • 17:10

VIDEO: Pardubice - Zlín 2:3. Dynamo selhalo v koncovce, Zlín je desátý

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V dohrávce šestého kola Tipsport extraligy zvítězili Berani zejména díky skvělému výkonu brankáře Libora Kašíka. Zlín si po trefách Jiřího Goiše, Robertse Bukartse a Pavla Kubiše připsal druhé vítězství za sebou a posunul se v tabulce na desáté místo. Pardubice, za které skórovali Jerome Leduc a Jiří Ščotka, si pro změnu připsaly druhou porážku v řadě a v tabulce zůstaly na třinácté pozici. Po utkání si navíc vyslechly pískot svých fanoušků a na ledě se dokonce objevily naházené rohlíky.



Pardubice selhaly v koncovce, výhru Zlína vystřelil Kubiš

Už od úvodu zápasu bylo patrné, kdo bude mít herně navrch. Pardubice svého soka přestřílely, přesto po první třetině prohrávaly. Střelecké trápění ukončil až dvě minuty před koncem prostředního dějství Leduc, ale hosté v úvodu třetí části udeřili podruhé a o pět minut později přidal třetí branku Kubiš. Domácí sice v závěru zdramatizovali utkání brankou Ščotky, ale na více se nezmohli a Zlín si zejména díky výbornému Liboru Kašíkovi odvezlo z Pardubic počtvrté za sebou tři body.

Pardubice - Zlín: Pavel Kubiš zvýšil na 3:1
Video se připravuje ...

HC Dynamo Pardubice - PSG Zlín 2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Branky a nahrávky: 38. Leduc (T. Kaut), 60. Ščotka (Čáslava) - 16. Goiš (Blaťák, Honejsek), 41. Bukarts (Říčka), 48. Kubiš (D. Šťastný). Rozhodčí: Šír, Hradil - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 5:5, navíc Hubáček (Pardubice) 10 min. Bez využití. Diváci: 6034.

Pardubice: Štěpánek - Ščotka, Schaus, F. Novák, Bokroš, Čáslava, Ovčačík, Leduc - M. Kaut, Nahodil, Hubáček - Mallet, D. Tomášek, Rolinek - Bárta, T. Kaut, Klimenta - M. Rohlík, Panna, Nedbal. Trenéři: V. Martinec, P. Rohlík, Mikeska a K. Beran.
Zlín: Kašík - Marušák, Kotvan, Bořuta, Blaťák, Matějíček, Žižka - Bukarts, P. Holík, Říčka - Honejsek, Roman Vlach, Goiš - D. Šťastný, Podešva, Kubiš - Chytil, Pechanec, Maruna. Trenéři: Rostislav Vlach, Jurík a R. Hrazdira.


Z V VP PP P Skóre B

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud