20. října 2016 • 15:12

Soutěžte s iSport.cz o lístky na dětské utkání Sparty s Pardubicemi

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní program patnáctého kola Tipsport extraligy zahájí od 15 hodin týmy Sparty a Pardubic, jejichž střetnutí bude pokračovat v tradici z minulých sezon a bude opět patřit dětem. Malí fanoušci si mohou během doprovodného programu zastřílet na branku, obléknout si výstroj na čas, nebo se vyfotit s maskotem Sparťákem. Pokud navíc donesou obrázek se sparťanskou tématikou, obdrží volnou vstupenku a o volné lístky můžete soutěžit i Vy. Hraje se o 4 balíčky 1 (dospělý) + 2 dětské vstupenky >>



Doprovodný program dětského utkání začne už od 12 hodin před vchodem do Galerie Harfa vedle O2 areny. Fanoušci si mohou vyzkoušet přesnost střelby na branku, změřit její rychlost, nebo se obléknout do výstroje na čas. Kromě toho se mohou vyfotit s maskotem Sparťákem a zasoutěžit o vstupenky na domácí utkání Champions Hockey League proti HV71.

Volnou vstupenku obdrží každý malý fanoušek, který donese do zákaznického centra O2 areny obrázek se sparťanskou tématikou. Prvních sto dětí navíc obdrží speciální dárek. Soutěže ovšem neskončí ani po začátku utkání (15 hodin).

Malí fanoušci mohou o přestávce soutěž o vstupenky do Království železnic a nejlépe fandící malý sparťan či sparťanka navíc obdrží voucher do fanshopu Sparty. V něm mohou fanoušci po utkání využít speciálních slev a získat podpisy Lukáše Pecha s Michalem Čajkovským.

Zde můžete soutěžit o vstupenky na nedělní zápas >>

EXTRAliga: Co přinesla první čtvrtina? Krasojízda Komety i bratrský vyhazov v Plzni
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud