Jaroslav Kalina
13. listopadu 2016 • 19:30

Drama v Plzni! Kratěna skončil po ataku na nosítkách. Sudí dostal pukem

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pěkně řízné utkání se odehrálo v neděli na ledě plzeňských Indiánů. Duel s Bruslaři z Mladé Boleslavi se od začátku hrál pořádně do těla. K vidění bylo několik dramatických situací v podobě drsných hitů, dokonce i střel, které zasáhly rozhodčího. Nejhorší však byl moment z konce druhé třetiny, kdy musel být z kluziště odnesen domácí kapitán Ondřej Kratěna. Utkání nakonec skončilo nejtěsnějším vítězství Plzně 1:0. Jedinou branku trefil Jakub Lev. 



První vážnější situací ze zápasu v Plzni by se dala nazvat ta z 13. minuty, kdy byl po tvrdém hitu Jakuba Lva na mantinel otřesen kapitán hostů Jan Hanzlík. Zkušený obránce se však z tohoto zásahu oklepal a bez problémů se zapojil do zbylého průběhu utkání.

Plzeň - Mladá Boleslav: Jan Hanzlík byl otřesený po nárazu na mantinel
Video se připravuje ...

Další nešťastný moment se udál v čase 33:17, kdy Bruslař Marek Trončinský nešťastně při pádu za vlastní bránou vystřelil puk, který zasáhl do oblasti obličeje hlavního rozhodčího Reného Hradila. Chvíli tak pískali utkání pouze tři sudí. Hradilovi se však naštěstí nic vážného nestalo a tak se opět mohl vrátit na led.

Plzeň - Mladá Boleslav: Marek Trončinský trefil rozhodčího pukem
Video se připravuje ...

Nejvyhrocenějším okamžikem však byl ve 39. minutě zákeřný atak obránce Davida Šticha na plzeňského kapitána Ondřeje Kratěnu . Zkušený bard se po prudkém nárazu na mantinel nedokázal zvednout z ledu a na pomoc mu tak přispěchali zdravotníci za doprovodu Kratěnových spoluhráčů. Štichův zákrok se neobešel bez trestu – 5 minut plus vyloučení do konce utkání. Mladoboleslavský pořízek tak mohl okamžitě zamířit pod sprchy, po cestě do nich ho plzeňští fanoušci počastovali řadou nadávek.

Plzeň - Mladá Boleslav: Drama! Štich narazil Kratěnu na hrazení, toho odnesli na nosítkách
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud