15. listopadu 2016 • 21:20

Dvě třinecké střely za třetinu? Nepochopitelné, zlobil se kouč Mucha

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chomutov už se s body loučil. Třinec na jeho ledě vedl ve 21. kole Tipsport extraligy 2:0 a 4:2, přesto padl 4:5 po nájezdech. Třemi góly včetně vítězného ho srazil domácí kapitán Michal Vondrka. A taky vlastní neschopnost. Brankář Pirátů Tomáš Král měl ve třetí třetiny jen dva zákroky. „Z nepochopitelných důvodů jsme ztráceli puky a tím dostali soupeře na koně,“ pravil asistent Ocelářů René Mucha.



Chomutov má strach o svého brankáře! Tomáš Král přechytal jedničku Jána Laca i dvojku Jana Strmeně. Teď je prvním on. Po zápase s Třincem ale hrozí, že týmu bude chybět! Hrozí, že ve třetí třetině proti Třinci nastydnul!

Vtip.

Dvě třinecké střely ho však příliš nezaměstnaly. „Domácí byli více na kotouči a tím pádem přicházely jejich šance. Jednoznačně jsme si zápas prohráli sami. Takovou situaci bychom jako tým měli zvládnout a dotáhnout to k vítězství,“ zlobil se Mucha.

Chomutov - Třinec: Michal Vondrka rozhodl o výhře Chomutova v nájezdech, 5:4 po nájezdech
Video se připravuje ...

To třinecký brankář Hrubec byl v permanenci. „Asi jsme se báli o výsledek. Ale to, že málo střílíme, je našim dlouhodobějším problémem, moc se k tomu nedostáváme,“ popsal reprezentační gólman.

V zápase ho třikrát překonal Michal Vondrka. Pokaždé tváří v tvář. Dvakrát z brejku, a pak přidal i rozhodující nájezd. „Vždycky jsem věděl, že na mě jede on, ale nedokázal jsem na něj vyzrát. Pokaždé to provedl výborně, je to šikovný hráč, má můj respekt. Bereme bod, vážíme si ho. Každý je cenný,“ dodal Hrubec.

Onen bod osamostatnil Oceláře na prvním místě extraligové tabulky.

Chomutov - Třinec: Růžička zůstal po souboji ležet na ledové ploše
Video se připravuje ...

Hokejisté Pardubic zdolali Kometu Brno díky dvěma brankám Davida Tomáška
Hokejisté Pardubic zdolali Kometu Brno díky dvěma brankám Davida Tomáška

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud