26. listopadu 2016 • 19:00

Ve Spartě končí Michal Čajkovský, pět hráčů prodloužilo smlouvy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty pražské Sparty opouští slovenský obránce Michal Čajkovský, jenž dohraje sezonu v Jekatěrinburgu v KHL. Sedmý tým extraligové tabulky dnes zároveň oznámil, že podepsal smlouvy s útočníky Lukášem Pechem, Petrem Kumstátem a Lukášem Klimkem a obránci Janem Piskáčkem a Vladimírem Emingerem.



"O Michala Čajkovského byl dlouhodobě velký zájem, ale zůstával v našem týmu. Nyní už ovšem využil dohody, kterou jsme s ním měli, a odchází," uvedl na webu Sparty trenér a sportovní manažer v jedné osobě Jiří Kalous. Zájem o služby urostlého obránce byl podle něj natolik velký, že by k jeho odchodu tak jako tak došlo po sezoně.

Kontrakt Čajkovského, jenž v pražském klubu působil od minulého roku, byl přerušen. Pokud by se v příštím ročníku do extraligy vrátil, bylo by to opět do Sparty. Prodloužení smluv s pěti hráči považuje Kalous za dobrou zprávu vzhledem k budování týmu.

"Všichni působí ve Spartě již čtvrtou sezonu a patří mezi opory týmu. Jsme rádi, že se nám podařilo včas prodloužit kontrakty a máme jistotu, že u nás budou i v dalších letech. V průběhu sezony budeme pokračovat v jednáních s dalšími hráči, abychom měli včas kostru týmu pro další rok," uvedl kouč, jenž počítá s tím, že by do konce kalendářního roku mohl nasadit nedávnou posilu z KHL Michala Řepíka.

Sparta - Litvínov: Další gól domácích! Trefil se Čajkovský, 3:0
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud