27. listopadu 2016 • 12:56

DUEL Radegast index bojovníků, Vyrůbalík vs. Jaroměřský: Stejný klub i post. Co mají ještě společného?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Radegast index bojovníci olomoucký Martin Vyrůbalík a Jan Jaroměřský toho mají hokejově společného hodně. Nejen, že hrají ve stejném týmu, ale také i na stejném postu. Shodnou se ale také na věcech z běžného života? Podívejte se na reportáž z dílny iSport TV.



Olomoučtí hráči se zamysleli, jakou nejlepší radu v hokeji kdy dostali. "Když jsem byl malej, tak na mě řvali: Běhej! Protože jsem byl tlustej, naštěstí už nejsem," zavzpomínal Jaroměřský. Oba se však shodli, že nejlepší hokejovou radou je, aby si malý hokejista hru užíval a bavil se jí.

"Od Martina bych se chtěl naučit, abych i ve starším hokejovém věku byl pořád tak pracovitej a obětavej. Jednou bych chtěl být jako on," složil spoluhráči Jaroměřský poklonu na otázku, co obdivuje na tom druhém a zároveň svého kolegu pošťouchl: "Jsem zvědavej, čím tohle vylepšíš ty na mně," vtipkoval.

"Honza nemá žádný problém cokoliv zorganizovat, proto je u nás pokladním, který se o všechno stará. A podle mě pochytá v zápase víc střel než gólman, chtěl bych vědět, jak to dělá," zamyslel se Vyrůbalík.

DUEL Vyrůbalík vs. Jaroměřský: Blondýny nebo brunety? Já to beru hráběma…
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud