5. ledna 2017 • 16:07

Liberec posiluje útočné řady. Z KHL se vrací člen zlaté party Jakub Valský

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zajímavou posilu do útoku ulovili Bílí Tygři z Liberce, jejichž řady rozšíří navrátilec Jakub Valský. Osmadvacetiletý útočník se vrací do míst, kde na jaře získal mistrovský titul, po němž si zkusil angažmá v KHL. Člen širšího reprezentačního kádru odehrál za Slovan Bratislava celkem 34 zápasů a po návratu do Čech podepsal se severočeským klubem smlouvu do konce sezony s dvouletou opcí.



Podpis smlouvy s Jakubem Valským není ze strany obhájce titulu žádným řešením střelecké krize. Více gólů než Severočeši nastřílely pouze čtyři celky a svěřencům Filipa Pešána patří druhé místo v tabulce s bodovou ztrátou na vedoucí Třinec.

Bývalý mládežnický reprezentant by měl tak měl ještě zvýšit údernost libereckého útoku. „V minulé sezoně nám výrazně pomohl k titulu. I proto jeho návrat do Liberce, po ne příliš povedeném angažmá ve Slovanu Bratislava, vnímám téměř jako povinnost. Je to hráč, který je schopný nastřílet za 20 branek a jeho příchod by měl přinést zvýšení dosavadní ofenzivní síly týmu,“ uvedl v tiskové zprávě kouč Filip Pešán.

Svého staronového svěřence by měl mít k dispozici už v pátek, kdy jeho tým přivítá Vítkovice.


Z V VP PP P Skóre B

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud