9. března 2017 • 22:07

Hráli jsme jako Barcelona, radoval se chomutovský kapitán Vondrka

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejový útočník Michal Vondrka potvrdil, že se mu v této sezoně v Mladé Boleslavi daří. Kapitán Chomutova se dvěma góly podílel na výhře 5:1 na ledě Bruslařského klubu a Piráti snížili stav série předkola play off na 1:2. Čtyřiatřicetiletý odchovanec Českých Budějovic nastřílel v Mladé Boleslavi pět branek ve třech zápasech.



"Hraje se mi tady dobře, ale záleží i na momentální formě a mně se teď hraje dobře. Nechci to zakřiknout, ale chtěl bych to zopakovat i v dalším zápase. V pátek to bude těžké, ale kdyby se mi povedlo nakopnout mančaft a vyhráli jsme, bylo by to úžasné," řekl Vondrka novinářům po výhře, kterou si Chomutov vynutil čtvrtý duel série.

Předešlé dva domácí zápasy Severočeši jednoznačně prohráli a každý další nezdar v předkole pro ně znamená konec sezony. "Z mužstva bylo dnes cítit odhodlání, už od rána to bylo jiné než předtím. Myslím, že kluci si konečně uvědomili, o co jde a budu rád, když to zopakujeme i v pátek," uvedl nejproduktivnější hráč Chomutova v základní části.

Hráli jsme jako Barcelona, směje se šťastný Vondrka
Video se připravuje ...

Chomutovští hráči předešlé neúspěchy 1:7 a 1:6 řešili mezi sebou i s trenéry. "Něco jsme si řekli. Nechci říct, že jsme si vyčistili stůl, ale dali jsme si do hlav, co máme hrát. Změnili jsme to, oproti předchozím zápasům jsme hráli dobře defenzivně a vyšlo to. Hráli jsme jako Barcelona," usmíval se Vondrka.

Sestavte si vlastní tým z hráčů extraligy a každý den vyhrávejte super ceny!

Hrajte Sazka Fantasy Hrajte Sazka FantasyFoto Sazka

Fakt, že duel skončil tentokrát jednoznačnou výhrou Chomutova, neřešil. "Je to vysoký výsledek, ale jde jen o prohry a výhry. Je jedno, zda je to 1:0 nebo 6:1. Vyhráli jsme a budeme to chtít v pátek zopakovat," podotkl. Pirátům hodně pomohly branky v úvodu, první třetinu vyhráli 3:0. "To vždy mančaft nakopne. Stejně jako oni dali na začátku góly u nás, tak se to teď otočilo. Pomohlo to, ale nejdůležitější bylo, že jsme pořád hráli to, co jsme si řekli," dodal Vondrka.

Unikátní záběry! Takhle hnali fanoušci v Boleslavi svůj tým
Video se připravuje ...

Klepiš: Nejsou to žádní nazdárci, ještě to bude zajímavé
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 3. • 17:30
HC Škoda Plzeň
HC Škoda Plzeň
5:3
ONLINE
9. března
17:30
HC Vítkovice Ridera
HC Vítkovice Ridera
Góly

Domácí: 14:20. T. Svoboda, 16:43. Preisinger, 24:21. D. Kubalík, 30:18. Kracík, 38:56. Čerešňák

Hosté: 21:51. Balán, 34:35. O. Roman, 52:41. Kucsera

Sestavy

Domácí: Machovský (Hylák) – Němeček, P. Kadlec (A), D. Sklenička, Pulpán (A), Frühauf, Čerešňák, Kvasnička – Lev, Kratěna (C), Martin Procházka – D. Kubalík, Kracík, Indrák – Stach, Preisinger, T. Svoboda – Hrnka, Koreis, Schleiss.

Hosté: Bartošák (41. Dolejš) – Hrbas, Sloboda (A), Klok, Baranka, Výtisk (A), D. Krenželok, L. Kovář – Olesz (C), O. Roman, P. Zdráhal – Kucsera, Kolouch, Vandas – D. Květoň, Stastny, E. Němec – Szturc, Balán, Tomi – Kurovský.

Rozhodčí

Pešina, Hribik – Komárek, Ondráček

Stadion

Home Monitoring Aréna

Návštěva

5430 diváků

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud