Jaroslav Kalina
10. března 2017 • 08:40

Fanoušci Boleslavi si utahovali z Poletína: Vůbec mě nepochopili

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před startem předkola play off si přál Bruslaře za soupeře. Chomutovskému útočníkovi Michalu Poletínovi se ulevilo po zjištění, že nemusí hrát proti Plzni. „Uff, paráda, že hrajeme proti Bolce," povzdychl si na klubovém webu. Po dvou domácích výprascích 1:7 a 1:6 si však jeho slova vychutnali mladoboleslavští fanoušci, kteří během třetího utkání série z těchto pár slov udělali choreo. Výtvoru si sice nevšiml, ale na oplátku se podílel gólem na prohře domácích 1:5.



Myslel sis, že to bude proti Mladé Boleslavi legrace? Ha ha. Omyl chlapče! Zřejmě takové sdělení měl transparent, který si připravil bruslařský kotel na adresu Michala Poletína během třetího zápasu předkola play off. Někdejší hráč pražské Slavie ho nezaregistroval. Když však přišel na to, že byl soupeřovým fandům pro legraci, tak je hned vyvedl z omylu.

„Nepochopili mě. Takhle jsem to rozhodně nemyslel. Nechtěl jsem, abychom hráli proti Plzni. Určitě jsem si před play off neříkal, že Boleslav přejedeme na zápasy 3:0 a bude vymalováno. To vůbec. Bylo mi jasné, že budou hodně těžkým soupeřem,“ objasnil pointu svého vyjádření, které učinil před startem vyřazovací části. V ten moment by ho jistě ani nenapadlo, že se svým týmem pojede na led soupeře s gólovou bilancí 2:13 a hlavně na pokraji vyřazení.

Mladá Boleslav - Chomutov: Poletín střelou meti betony zvýšil na 4:1
Video se připravuje ...

Střelec devatenácti gólů již uplynulé základní části neskrýval kritiku. „Museli jsme si nad tím sednout a říct si, že jsme hráli fakt strašně. Z toho důvodu jsme změnili systém, který nám pomohl k vítězství. Je to play off. Boleslav musí vyhrát tři zápasy. Ještě se jim to nepovedlo. Budeme makat dál pro vyrovnání a prodloužení série do Chomutova,“ dušoval se po vydařené výhře 5:1.

Ještě nehodlá končit. Chce napravit týmový dojem a potěšit fanoušky Pirátů tím, že v Mladé Boleslavi dotáhne Chomutov sérii a před domácím publikem rozhodne o postupu do čtvrtfinále.„Nebáli jsme se toho, že bychom v Mladé Boleslavi zažili podobný úlet jako doma. Pravda, absolutně se nám to nepovedlo. Už bych však naše zkraty neřešil a jel dál. Shodli jsme se o tom v kabině,“ přiznal Poletín.

Cestu k postupu do čtvrtfinále vidí v obranné hře. Díky ní se chomutovským hokejistům podařilo odrážet útok Středočechů, který je před tím dokázal na domácím ledě složit. „Dobrou hrou dozadu jsme jim pěkně zavařili. Nedostávali se do brejku a přečíslení, kterých u nás neměli pomálu. Dokázali jsme si, že když si zatím půjdeme, tak můžeme zvítězit. A my chceme,“ velí pětadvacetiletý forvard.

MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 3. • 17:20
BK Mladá Boleslav
BK Mladá Boleslav
1:5
ONLINE
9. března
17:20
Piráti Chomutov
Piráti Chomutov
Góly

Domácí: 36:38. Orsava

Hosté: 09:40. Vondrka, 14:17. Skokan, 15:04. Vondrka, 39:23. Poletín, 46:01. Huml

Sestavy

Domácí: Maxwell (Halász) – Stříteský, Štich, Kurka, Hanzlík (C), Hrdinka, Kučný, Bernad – Hyka, Musil, Lenc – Orsava, Klepiš, Žejdl – Látal, Urban, Pacovský – Pabiška (A), Vampola (A), Pospíšil.

Hosté: J. Laco (Král) – Rutta, L. Chalupa, Flemming, Dlapa, Valach, Mrázek, Skinner – Skokan, Huml (A), Tomica (A) – Vondrka (C), V. Růžička, Sklenář – Kaše, Kämpf, Koblasa – Raška, Šťovíček, Poletín.

Rozhodčí

Lacina, Pavlovič – Brejcha, Suchánek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

4 037 diváků

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud