13. března 2017 • 13:20

SuperSkills ve stylu NHL: Sparťani Pech s Vránou stříleli i z tribuny

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spartu dnes čeká první čtvrtfinálový duel s Kometou Brno a v kabině panuje pohodová atmosféra. O tom svědčí i originální souboj dvou tahounů pražského celku. Lídr klubového i extraligového bodování Lukáš Pech se s třetím mužem bodování a nejlepším střelcem týmu Petrem Vránou utkal v deseti disciplínách, které určily krále Sparty. Kdo lépe střílel z tribuny a brankářskou holí?



Jeden vyhrál kanadské bodování týmu i celé základní části, druhý byl nejlepším střelcem Sparty a do posledních kol proháněl svého parťáka i v extraligovém bodování. Kdo je ale šikovnějším hráčem? O tom se na Spartě přesvědčili sami, když Lukáše Pecha a Petra Vránu postavili proti sobě.

Oba zkušení borci se po vzoru zámořské NHL utkali v deseti disciplínách, a ne všechny patřily mezi běžné. Kromě klasické střelby na branku a přesnosti se totiž střílelo i z tribuny a oba hráči se vžili do role spoluhráče Tomáše Pöpperleho, když si z obranného pásma vyzkoušeli střelbu brankářskou holí přes celé hřiště.

Během disciplín samozřejmě padal jeden fórek za druhým a oba sparťané se vzájemně pošťuchovali. Petr Vrána dokonce vynadal brankáři z dorostu při střelbě na gólmana, protože první pokus Lukáše Pecha vystihl, ale odražený puk přece jen zapadl do branky. „Teď mi řekni, že si to neprodal, ty vole,“ smál se bývalý hráč New Jersey, Vítkovic či Lva Praha.

Kdo se stal vládcem kabiny? Podívejte se ve videu!

MATCH OVERVIEW LEGACY
13. 3. • 18:30
HC Sparta Praha
HC Sparta Praha
2:3
ONLINE
13. března
18:30
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
Góly

Domácí: 04:03. J. Hlinka, 04:25. P. Vrána

Hosté: 22:05. V. Němec, 55:41. Nečas, 56:52. Mallet

Sestavy

Domácí: Pöpperle (F. Novotný) – Mikuš, Piskáček, Nedomlel, Gernát, Švrček, Eminger, Kalina – Řepík, P. Vrána (A), J. Hlinka (C) – Klimek, Smejkal, Buchtele – Forman, Pech, Kumstát (A) – Kudrna, Cingel, Uher.

Hosté: Čiliak (Vejmelka) – J. Krejčík, O. Němec (C), Gulaši, Kováčik, Malec, Bartejs, F. Král – M. Erat, Hruška (A), M. Kvapil – Vincour, V. Němec, Zaťovič (A) – Mallet, H. Zohorna, Dočekal – Haščák, Nečas, J. Káňa – Vondráček.

Rozhodčí

Pešina (od 41. Hodek), Pražák – Komárek, Ondráček

Stadion

O2 arena

Návštěva

11 517 diváků

Lukáš Pech nasbíral v sezoně 2016/17 ze všech hráčů nejvíce bodů
Lukáš Pech nasbíral v sezoně 2016/17 ze všech hráčů nejvíce bodů

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud