19. března 2017 • 22:29

Dvougólový střelec Třince Kane: Ještě to bude s Chomutovem boj

Autor: ryp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na první pohled to vypadalo, že chomutovský brankář Ján Laco udělal obří kiks. Ve 28. minutě mu za záda proskákal puk, který z dálky nahodil třinecký Corey Kane. „Bylo to tečované, takové góly padají,“ nechtěl si s nešťastným momentem brankář moc lámat hlavu. Jinak zase vytahoval báječné kousky, ale na výhru číslo tři to Pirátům nestačilo. V prodloužení prohráli 2:3.



Osudovým soupeřem byl pro Laca Kane. Střelecký účet zahájil a pak taky v prodloužení dokončil. Další čtyři rány mu slovenský gólman zlikvidoval. „První dva zápasy jsme byli lepší a ani jeden jsme nevyhráli. Dneska byli celou dobu lepší oni, ale semkli jsme se jako tým a dali nakonec důležitý gól z dorážky,“ vykládal šťastný útočník Třince.

Chomutov - Třinec: První gól zápasu! Cory Kane vstřelil gól na 0:1
Video se připravuje ...

Rozhodující moment v prodloužení? Před chomutovskou bránou vyplaval sám a puk v klidu doklepl. „Nechali jsme ho tam volného. Hokej je o chybách, my udělali tu jednu navíc,“ mrzelo Laca.

Třinec hrál v Chomutově jinak než doma. Tolik nedivočil. Bezhlavě se dopředu pustil až ve třetí třetině, kdy prohrával 1:2 a musel mazat manko. „Celkově se trochu víc se zatáhli. Uvidíme, jak to bude v pondělí. Všechno máme ale ve svých rukách, vedeme 2:1, je potřeba se připravit na další zápas,“ dodal chomutovský brankář.

Chomutov - Třinec: Je rozhodnuto! Cory Kane vstřelil vítězný gól hostů v prodloužení, 2:3 po prodloužení
Video se připravuje ...

Prý nemá cenu z jedné porážky dělat zbytečné drama: „Bylo by pěkné vyhrát sérii 4:0, ale soupeř je kvalitní, je potřeba se z toho oklepat,“ vyloudil na tváři úsměv.  „Čekám v sérii ještě těžký boj. Musíme hlavně příště začít hned od začátku a hrát celých šedesát minut,“ dodal dvougólový Kane.

Jejich souboj bude pokračovat v pondělí.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud