31. března 2017 • 21:05

Pocta pro Piráta Skokana. Semifinále odehraje v zelené helmě Radegast indexu

Autor: Radegast
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Říká se, že play off je jiná soutěž. Nic se v něm nevypouští, hráči musí jít až na hranici svých možností, hraje se tvrději. Důkazem toho je chomutovský Dávid  Skokan. Mladý útočník se stal jedním z klíčových mužů Pirátů během čtvrtfinálové série proti Třinci. Nejenže patřil k nejlepším střelcům play-off, ale zároveň platí za největšího bojovníka. Právem tedy odehraje semifinálová utkání v zelené helmě, která náleží největším bojovníkům Radegast indexu. 



Na ledě ze sebe vydává maximum a hity rozdává na potkání. K tomu navíc plní roli útočníka a s pěti vstřelenými brankami dominuje spolu s týmovým parťákem Michalem Vondrkou statistice nejlepších střelců play off. Dávid Skokan vstupuje do prvního semifinálového klání, které dnes odehraje Chomutov na ledě Liberce, v zelené helmě, symbolem největších bojovníků Radegast indexu.

Čtvrtfinálové hodnocení Radegast indexu sice ovládl třinecký obránce Lukáš Galvas, ale on ani plzeňští Němeček se Skleničkou do další fáze se svými celky nepostoupili, proto se Radegast index bojovníkem pro semifinále stává osmadvacetiletý útočník Dávid Skokan.

Útočník chomutovských Pirátů Dávid Skokan obdržel zelenou helmu Radegast za vítězství Radegast indexu ve čtvrtfinále
Video se připravuje ...

Na historickém postupu Chomutova do semifinále play off má právě Dávid Skokan lví podíl. V posledním, šestém zápase čtvrtfinále se dvěma góly podílel na obratu zápasu, když nejprve vyrovnal skóre na 1:1 a poté srovnával na 3:3. V tradičním pozápasovém rozhovoru se přesto odmítl nad úspěchem podepsat jako jednotlivec a odvolal se na úspěch celého týmu.

„Rozhodl tým, jeho srdce a jeho duch, parta a bojovnost,“ vzkázal fanouškům po vítězné sérii Skokan, který ve čtvrtfinálovém hodnocení Radegast indexu nasbíral dohromady 24 bodů, tedy stejně jako jeho spoluhráč Juraj Valach.

Ve prospěch Skokana však rozhodl parametr kladných a záporných bodů za pobyt na ledě v době vstřelené, respektive obdržené branky. „Dřeli jsme, makali jsme odzadu dopředu, ale bojovností a Jánkem Lacem v brance jsme poslední zápas otočili a vyhráli jsme. Asi to bude klišé, ale parta, která je v Chomutově je skvělá. Všichni jako jeden muž držíme za jeden provaz. Na semifinále se těším a věřím, že budeme alespoň tak nepříjemní, jako jsme byli proti Třinci,“ nechal se na klubovém webu slyšet bojovník Skokan.

Páteční a všechna následná utkání semifinálové série odehraje v zelené helmě, dnes navíc vybavené kamerou, díky které vám dá možnost pohlédnout na zápas svýma očima. Sledujte Youtube kanál Radegast a vybraná média.

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud