3. dubna 2017 • 17:06

Změna v Boleslavi. Pozici sportovního manažera převezme Bukač mladší

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Extraligová Mladá Boleslav na svém webu potvrdila, že bývalého kapitána týmu Davida Výborného po jedné sezoně na pozici sportovního manažera Bruslařského klubu vystřídá Luděk Bukač mladší. Vrací se do známého prostředí, u Středočechů působil v minulosti jako manažer i trenér.



Devětačtyřicetiletý Bukač pracoval v Mladé Boleslavi naposledy na začátku sezony 2014/15, kdy ho ve funkci sportovního manažera nahradil Jaromír Látal. Posléze trénoval v Itálii.

Poté působil jako sportovní manažer v prvoligové Slavii, z které se rozhodl v říjnu odejít v reakci na kroky vedení pražského klubu zastupovaného členem představenstva Vladimírem Pitterem. Přestože klub vstupoval do sezony s nejvyššími ambicemi, Slavia se záhy ocitla v problémech, musela výrazně snížit náklady na tým a uvolnila celou řadu hráčů.

Vedle Davida Výborného skončil v Mladé Boleslavi na postu hlavního kouče i jeho otec František, jenž bude vypomáhat pouze z pozice konzultanta. Novými trenéry Bruslařského klubu by se podle informací médií z poloviny března měli stát Patrik Augusta a Viktor Ujčík, kteří v současné době pracují v Jihlavě.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud