4. dubna 2017 • 13:26

Pěstí přímo do tváře! Chtěl do toho jít, tak to odnesl, řekl Jarůšek o rvačce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden den prohrát 0:8 a druhý den slavit nad stejným soupeřem výhru není skutečně nic snadného. Hradecký Mountfield to ale dokázal, včera porazil Kometu 1:0 po samostatných nájezdech a předvedl charakter a sílu kabiny. V zápase, ve kterém nepadl žádný gól ze hry byla také k vidění pěstní výměna hostujícího Richarda Jarůška s domácím obráncem Tomášem Malcem. Co k ní český reprezentant řekl?



Rvačka pětadvacetiletého Jarůška a o devět let staršího a urostlejšího slovenského obránce se odehrála během strkanice obou týmů v 11. minutě. Ve chvíli, kdy začalo na ledě přituhovat se ozval hvizd sudího a napjatí fanoušci čekali, co se stane dál.

Kometa Brno - Mountfield HK: Bitka! Jarůšek sundal rukavice a dostal osobní trest
Video se připravuje ...

Nejaktivnější byl právě Malec, který si vybral hradeckého provokatéra a hodlal nejspíš využit jeho vznětlivé povahy. To se mu podařilo, Jarůšek se skutečně nechal vytočit, ale domácí bek dál jeho hru hrát nechtěl. A byl potrestán. Účastník loňského mistrovství světa totiž shodil rukavice a borce, který má na kontě i jednu bitku v NHL, slušnou ranou poslal na zem.

„Šel do mě, chtěl se rvát, tak jsem nečekal, zahodil jsem rukavice a konkautoval jsem ho na zem," řekl po utkání útočník, který narozdíl od Malce kromě 2+2 trestných minut inkasoval ještě desetiminutový osobní trest.

Jarůšek o bitce: Malec šel do mě, shodil jsem rukavice a odnesl to
Video se připravuje ...

Se svým úderem do tváře soupeře Jarůšek příliš neváhal, ale ani po utkání se mu nezdálo, že by jednal neadekvátně. Zkrátka dokončil to, co načal. „Tam nebylo na co čekat, on chtěl jít do toho tak jsem šel taky. Ale odnesl to," usmíval se.

MATCH OVERVIEW LEGACY
3. 4. • 17:20
HC Kometa Brno
HC Kometa Brno
0:1
ONLINE
3. dubna
17:20
Mountfield HK
Mountfield HK
Góly

Domácí:

Hosté: . T. Knotek

Sestavy

Domácí: Čiliak (Vejmelka) – J. Krejčík, O. Němec (A), Gulaši, Kováčik, Malec, Bartejs, F. Král – M. Kvapil, Hruška, M. Erat – Dočekal, Čermák (C), Vincour – Zaťovič (A), V. Němec, Haščák – Mallet, Nečas, H. Zohorna – Vondráček.

Hosté: Rybár (J. Pavelka) – Vydarený (A), Pláněk, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch, Čáp – Šimánek (A), Dragoun, Köhler – Dej, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Picard, T. Knotek, Jarůšek – Kopta, Nedvídek, R. Pavlík.

Rozhodčí

Pešina, Hejduk – Barvíř, Blümel

Stadion

DRFG Arena, Brno

Richard Jarůšek se porval s Tomášem Malcem, přesným hákem ho poslal k zemi
Richard Jarůšek se porval s Tomášem Malcem, přesným hákem ho poslal k zemi

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud