7. dubna 2017 • 04:30

Tygr Šimek připustil, že opustí Liberec: KHL? Řeší se jen Amerika

Autor: Daniel Ryl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na obránce Radima Šimka se hokejoví Bílí Tygři maximálně spoléhají a věří, že jim pomůže k obhajobě titulu. Po něm už ale o svého klíčového zadáka s nejvyšší pravděpodobností přijdou. „Nejspíš už tu příští rok nebudu,“ připustil pro TV iSport odchovanec Benátek nad Jizerou. Zájem klubů NHL ovšem zatím neřeší, protože se soustředí na semifinále s Chomutovem. Ve videu se dozvíte, jak relaxuje, a který koníček je v kabině Liberce oblíbený.



Obhájce titulu z Liberce zatím pokračuje ve spanilé jízdě z předešlé sezony. Podobně jako vloni získali Bílí Tygři Prezidentský pohár a cílí i na tu nejcennější trofej. „Musím přiznat, že na psychiku je to pro mě letos horší,“ přiznal bez ostychu reprezentační obránce pro iSport TV.

Šimek ocenil Chomutov, chce titul a přiznal: Po sezoně odcházím
Video se připravuje ...

Jak během extraligového play off relaxuje? „Zajdu si do kina, nebo se projdu po Liberci. Bylo pár dní hezkých, tak jsem se prošel na sluníčku a vyrazil za tátou na ryby.“ Podle svých slov není v kabině Bílých Tygrů jediným rybářem. „Rybaří i Michal Plutnar, Lukáš Krenželok nebo Petr Jelínek. Bavíme se, co kdo chytil, ale rybářská sezona začíná spíš po té naší,“ usmívá se Šimek.

Série semifinále Generali play off Tipsport extraligy s Chomutovem je po čtyřech zápasech vyrovnaná. „Dvě porážky jsou trochu nepříjemné, ale pořád to je 2:2 a začíná se od nuly. Máme doma zápas, který musíme zvládnout,“ hodnotí dosavadní průběh autor jednoho gólu a tří asistencí.

Šimek: Aktuálně se řeší jen NHL

O kvalitě Chomutova se svými spoluhráči nepochyboval, ale bojovnost Pirátů ho překvapila. „Série je hrozně náročná, dávají do toho srdce,“ pochválil svého soupeře Šimek, jenž pro iSport TV připustil i odchod z Liberce, o kterém se hovořilo už po předešlé sezoně.

„Chtěl jsem to už hodit za hlavu, protože každý den jsem kolem toho a reprezentace měl nějaký telefonát, a to mi na klidu nepřidá,“ řekl čtyřiadvacetiletý obránce. Ještě před mistrovstvím světa ve Francii a Německu, kde by neměl chybět, už by mohl mít podepsanou smlouvu. A kde? Za mořem.

„O nabídkách z Ruska žádné informace nemám, aktuálně se řeší jen Amerika,“ dodal zadák, jehož výkony už dlouhodobě sledují v San Jose. Může se Tomáš Hertl těšit na nového spoluhráče?

MATCH OVERVIEW LEGACY
7. 4. • 17:20
Bílí Tygři Liberec
Bílí Tygři Liberec
2:1
ONLINE
7. dubna
17:20
Piráti Chomutov
Piráti Chomutov
Góly

Domácí: 13:37. Ordoš, 22:13. R. Šimek

Hosté: 08:07. V. Růžička

Sestavy

Domácí: Will (Lašák) – R. Šimek (A), Ševc, Jánošík, Vitásek (C), Pyrochta, Derner, Mojžíš – Lakatoš, P. Jelínek (A), Radivojevič – Valský, L. Krenželok, Svačina – Bartovič, Bližňák, Ordoš – J. Stránský, Vantuch, A. Dlouhý.

Hosté: J. Laco (Král) – L. Chalupa, Rutta, Kudělka, Flemming, Dlapa, Skinner, Trefný (A) – Tomica (A), Huml (C), Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Kaše – Koblasa, Kämpf, Skokan – Poletín, Lauko, Hlava – Račuk.

Rozhodčí

Hribik, Pražák – Jelínek, Pešek

Stadion

Home Credit Arena Liberec

Návštěva

7 500 diváků

Chomutov - Liberec: Krenželok nabil Šimkovi, ten snížil stav utkání, 3:2
Video se připravuje ...

První rozhovor partnerky trenéra Růžičky: Při fandění se mírním kvůli miminku
Video se připravuje ...

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud