21. dubna 2017 • 15:15

CHAT: Z oslav Komety mám jen útržky, ráno mi nesedlo, smál se Zohorna

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

V extraligovém play off se brněnský hokejový útočník Hynek Zohorna dostal do bezmála reprezentační formy. Gólem v prodloužení ukončil semifinále proti Mountfieldu, vedl výborně hrající útok s talentem Martinem Nečasem a kanadským objevem Alexandrem Malletem. Uprostřed velkých brněnských oslav odpovídal hráč Komety fanouškům v online rozhovoru iSport.cz.



Oslavy titulu prý byly a stále jsou velmi bouřlivé. „Z těch dvou dnů mám jenom útržky,“ smál se v rozhovoru se čtenáři Hynek Zohorna. „Mixovali jsme všechen alkohol dohromady, piva tam bylo velké množství, ráno mi to moc nesedlo,“ přiblížil s úsměvem.

UNIKÁTNÍ ZÁBĚRY: Takhle slavila Kometa po jednapadesáti letech mistrovský titul
Video se připravuje ...

A dopadne jeho přání zahrát si v jednom dresu s oběma bratry? „Ohledně Tomova příchodu do Brna to letos asi nedopadne, má ještě platnou smlouvu v Chabarovsku, do budoucna bych byl rád, kdyby to vyšlo a zahráli jsme si všichni v jednom týmu,“ zadoufala opora Komety.

Přitom Hynek Zohorna v sezoně prožil i horší chvíle. „Po příchodu z Pardubic jsem psychicky silnější, odolnější. V play off se mi hrálo moc dobře, sedlo mi to, góly, co jsem dal, mi moc pomohly. Je pravda, že jsem měl větší klid na holi, hlavně jsem měl dobré spoluhráče, že jsme si všichni sedli a puky neodhazovali,“ popsal.

Projděte si všechny odpovědi Hynka Zohorny:

Hynek Zohorna

Viktor, 21. dubna 2017
Zdarec, gratulka. Jen se divím, že jsi schopen odpovídat a vůbec proč nechlastáš... Večer se to zase rozjede, jen aby bylo dost vodky :D
Přes den odpočívám, večer znovu na značkách. Děkuji za otázky, mějte se hezky, oslavujte! Já se jdu taky chystat :) Hynek
Tomáš , 21. dubna 2017
Ahoj Hynka. Kde se v tobě vzala ta rychlost při bruslení? Nějaký speciální trénink. To byla nádhera se na vás tři (Alex, Martin) divat. Syn dělal rychlobrusleni a musím říct, že jste litali jako on.
Speciální trénink nemám, divy s námi dělal Miloš Peca, náš kondiční trenér :)
Klasik :-), 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, plánuješ velké oslavy doma na vysočině, nebo slavíš pouze v Brně?
Na Vysočině oslavy s pohárem určitě budou :)
Ján Morávek , 21. dubna 2017
Zůstaneš po Tvé skvěle sezóně v Kometě?
Mám ještě na rok platnou smlouvu
Tomas, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku Kdo si myslis ze je nejlepsi utocnik , obrance a brankar ligy Diky a gratulace k titulu
Ahoj, do útoku bych vybral Martina Erata z Komety, do obrany Kubu Krejčíka rovněž z Komety, do branky Marka Čiliaka pro změnu z Komety :)
Vilém, 21. dubna 2017
Už si nám našel Jarmilku?
Stále hledám :)
MalečIva, 21. dubna 2017
Zohy a kedy sa budes zenit a zoberes si Verunku? Chlape
Chystám se :)
Alena, 21. dubna 2017
Je pohár tvým největším úlovkem :-)?
Je
Krejča je buzík , 21. dubna 2017
Zdar šupáku kdy jedeme na ryby??
Šupáku, v pondělí se nachystej
Jakub z Prahy, 21. dubna 2017
Kolik jsi měl škopků??
Za ty dva dny? Vypil jsem velký sud :)
chachris, 21. dubna 2017
Chutná vám Starobrno? Ale upřímně ...
Drak
richard sladký, 21. dubna 2017
jak se ti líbila atmostféra na domácích zápasech a co říkáš na tak drahé lístky
Za atmosféru na domácích zápasech jsem byl rád, mohli jsme ukázat pohár našim fanouškům. Líbilo se mi, jak všichni naskákali na ledovou plochu při oslavě. Cenu vstupenek nemůžu hodnotit
Raymond Bah, 21. dubna 2017
Byl jste opilý po oslavě mistrovského titulu?
Hrozně moc :)
tomáš, 21. dubna 2017
ahoj. gratuluji ještě jednou k tituli. budeš hrát i dál příští sezonu. kdyžby jel brácha na ms,jelbys snim jako jeho podpora?když bude ta autogramiada,mohlbych se taky vyfotit? jsem fanda z boskovic a byl jsem na některých zápasech.
Jestli se brácha na mistrovství světa dostane, tak o tom přemýšlím. Letadlem se tam dá dostat za dvě hodiny, není to daleko. Na autogramiádě by s fotkou neměl být problém :)
Roman, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, než ti položím otázku,tak bych, nejen tobě,ale celému mančaftu Komety lepší chtěl pogratulovat k titulu a vynikajícímu výkonu a jejím proplutí v play off!!! Jak je reálné, že se všichni tři bratři objevíte v jednom kádru? Ať ti stále drží zdraví, alespoň jak v letošní sezóně!!! Hodně štěstí i mimo v osobním životě!!!
Děkuji, už jsem na nás tři odpovídal :)
Mirek, 21. dubna 2017
Letošní play off oproti jiným bylo poněkud klidnější. Souhlas, že nebylo mnoho šarvátek a žádná série nebyla vypjatá jak tomu občas bývá? Třeba loni Hradec Králové - Mladá Boleslav se to doslova řezalo a to jsem letos v žádné sérii neviděl. Je to jen můj názor nebo to tak opravdu bylo?
Ahoj, my jsme se snažili neoplácet, uměli jsme přijímat rány a držet emoce na uzdě
Tomy Alcapone, 21. dubna 2017
Zdarec mistre, 😎 Klobouk dolu pred tim co jsi předváděl v play off. Celá vaše formace hrála dobře. Co říkáš na Alexandra Malleta? Jeho výkony se mi ve spolupráci s tebou hodně líbily.. Jak spolu komunikujete?Asi cesky neumi,ze?? Jak vidíš příští sezonu?Myslíš že tým zůstane vcelku nebo se to vydá za prachama KHL? Jako fanatickej fanoušek KOMETY ještě jednou moc gratuluji,že jsme i díky tobě po tak dlouhé době mistři a ať se daří i nadále. Samozřejmě v dresu KOMETY 😆 Víš jak to je, potvrdit úspěšnou sezonu je náročný,jenže my jsme KOMETA 💪
Zdarec, děkuji za gratulaci, já taky doufám, že tým zůstane pohromadě a nikdo neodejde. :)
míček, 21. dubna 2017
Hezké odpoledne, loni Kometu ještě v lednu trénoval Alois Hadamczik. Pokud by do Komety přišel o rok později, také by slavil titul? Byl by osud stejný i s Hadamczikem nebo změna v tomto prospěla?
Vloni tady byli úplně jiní hráči. Hlavní změnou oproti minulé sezoně je změna v kádru.
Petr N, 21. dubna 2017
Jaký je Libor Zábranský trenér? Na lavičce působil nesmírně klidně. Křičel občas v kabině nebo tam byl také klidný jako na střídačce?
Na střídačce se snaží být klidný, v šatně, když je potřeba, umí tým nabudit a zařvat :)
Marek, 21. dubna 2017
Hynku, prej moc neumíš anglicky, jak jsi teda komunikoval s Malettem? A jak vůbec zapadne v česko-slovenské kabině hráč, který nemluví česky?
Anglicky rozumím, co říká, jenom toho moc nenamluvím. Alex zapadl bez problémů. Celý tým ho tady vzal. On se snaží mluvit česky hodně. Za půl roky bude mluvit plynně :)
Marek, 21. dubna 2017
Prosím, až příští rok vyhrajete titul, pusťte si jinou píseň než Raketou na Mars. V kabině jsem nebyl, jen viděl nějaká videa, ale hraje mi to už asi dva dny v hlavě :-). Jinak moc díky
Ahoj, já si to už třetí den zpívám taky :)
David, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku. Myslíš si, že to Radim dotáhne do NHL? Případně v jakem týmu by jsi ho chtěl vidět?
Ahoj, přeju mu to
Janek, 21. dubna 2017
Hynku, ty dobytku :D , kde pokračujeme dnes?
Janku, Janku, až zase zítra na Zelňáku!
Mara, 21. dubna 2017
Čau Zohy , můžeš mě prosím říct , proč ti to v sezoně moc nejde a v play off si o dvě třídy někde jinde . V sezoně jsem tě kritizoval a tímto bych se ti chtěl omluvit a pogratulovat ti ;-) .
Ahoj, nevím, čím to je, ale v play off ožívám :)
Tomáš Dvořák ml , 21. dubna 2017
Ahoj Hynku jsem sběratel podpisu.A muj dotaz je pošleš mi podpise tvůje a tvých spoluhráču?Moje Adresa je Tomáš Dvořák Podolí 42 Podolí u Přerova 75116.Prosím odepisovat zda mám cekat poštu či ne.
Možná později, až by se mi podařilo dát dohromady kartičky nás všech
Viktor, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku snil si někdy o NHL a který tým máš nejraději.
Samozřejmě jako mladý kluk jsem se do NHL probojovat chtěl, ale ta cesta se rychle změnila, když jsem si uvědomil, že člověk tam musí jít do juniorské soutěže, aby mohl být draftovaný. Takový talent jsem v šestnácti nebo sedmnácti nebyl. Fandím Pittsburghu a Washingtonu
Viktor, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, nejprve bych ti chtěl poblahopřát k titulu. Moje otázka zní co pro tebe Brno a Kometa znamená a vrátíš se někdy do Havlíčkova Brodu??
Kometa pro mne znamená hodně, jsem zde sedmou sezonu, zvykl jsem si na prostředí a daří se mi tu. Do Havl. Brodu se jednou vrátím taky :)
Adam, 21. dubna 2017
Pozdrav z Havlíčkova Brodu! Gratulace, přivezeš nám taky ukázat pohár? :)
Ahoj Adame, určitě do Havlíčkova Brodu zavítám a potom do Chotěboře. Tam bude pohár k vidění.
Adam, 21. dubna 2017
Kdo první odpadl? Leoš asi ne co? :D
Leoš jede bomby, ten určitě ne :)
Niki, 21. dubna 2017
Ahoj, pamatuješ si vůbec něco z oslav? A kdo to nejvíc rozjel? Užívejte si to!!
Z těch dvou dnů mám jenom útržky :)
Jana Hložková, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, kam jezdíš na ryby a cos největšího chytl?
Ahoj, nejblíž to na Moravě na rybník Grunty, letos se chystáme zase na Hejlov u Pelhřimova a určitě zavítáme na Chvojnici u Rosic. Letos jsem chytil zlatý pohár, ten může mít dvacet kilo :)
Kuba , 21. dubna 2017
Je patek, od vaší výhry už nějaká doba uplynula, kolik jste toho zatím vypili? A kdo z týmu to na oslavě nejvíce rozbalil?
Mixovali jsme všechen alkohol dohromady, piva tam bylo velké množství, ráno mi to moc nesedlo.
Kuba , 21. dubna 2017
Tomáš v rozhovoru pro média vyslovil vaše dlouholeté přání zahrát si v jednom týmu. Dovedete si vůbec představit, že byste se v rámci ČR sešli někde jinde, než právě v Kometě?
Už jsem odpovídal, bylo by to velice hezké, mohli bychom se sejít klidně i v jiném týmu, ale když jsme dva bráchové v Kometě, tak kdyby přišel ten třetí, tak by to bylo nejsnadnější sejít se tady :) nebo možná až budeme starší tak v Chotěboři :))
Kuba, 21. dubna 2017
Vsadili jste se s Radimem a Tomášem o něco? Nebo jste se jen bratrský hecovali?
Letos jsme se nesázeli. V roce 2012, kdy jsme proti sobě s Tomášem hráli ve finále, byl ve hře myslím velký sud piva na společnou rodinnou akci po sezoně. Musel jsem ho tehdy kupovat já :)
Misa, 21. dubna 2017
Hynku chi se zeptat jestli si uz neco takoveho nekdy zazil.a co rikas na brnensky fanousky
V životě jsem tohle nezažil, takový výbuch radosti jako byl v Brně nejde ani popsat slovy. Fanoušci tady dokazují, že jsou nejlepší
Vendula , 21. dubna 2017
Jak se ti hraje s bráchou v jedné lajně? Jinak gratuluji k titulu :)
S bráchou jsme letos odehráli dva zápasy, fungovalo to. Chopil se šance a držel si svoji formu
Lukáš Z., 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, koho z Vaší party považuješ za nejlepšího rybáře ? A jak Kuba Krejčík zapadl v kolektivu ? Gratuluju k titulu, udělali jste nám obrovskou radost. A doufám, že příští základní část Ti vyjde už podle představ ;)
Rybářů máme v týmu naštěstí víc, takže tvoříme rybářskou skupinu. Největší úlovek má zatím na kontě Martin Dočekal, chytil asi 24kilového kapra. Kuba mezi nás zapadl v pohodě, je to pohodový kluk, není na něm poznat, že je z Prahy :)
Jaromir Hubas, 21. dubna 2017
Cau Hynku, ac jsme te se vsema znamyma co chodime v prubehu sezony odepisovali po peti letech v komete bez vyrazneho posunu, tak v play off jsi byl uplne jiny hrac, zadne alibisticke odhazovani puku, dohravani souboju, nasazeni atd. Zmenilo se neco? budes v tomhle stylu pokracovat? Vsichni fanousci by byly moc radi! Diky za titul!
Po příchodu z Pardubic jsem psychicky silnější, odolnější. V play off se mi hrálo moc dobře, sedlo mi to, góly, co jsem dal, mi moc pomohly. Je pravda, že jsem měl větší klid na holi, hlavně jsem měl dobré spoluhráče, že jsme si všichni sedli a puky neodhazovali.
Kuba, 21. dubna 2017
Hynku, jaka je šance, ze letos uvidíme Tomáše Zohorny v Komete?
Letos bohužel ne, má smlouvu v KHL
Alena , 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, V první řadě děkuji za fantastickou sezonu, dali jste nám to na co jsme dlouho čekali a dlouho na to nezapomeneme. Jak by jsi zhodnotil samotné playoff a zkus mi porovnat rozdíly mezi našimi třemi soupeři, bylo vidět že takový Hradec vám dělal větší problémy než Sparta s Libercem, nebo je to jen zdání? Jinak jak jsi prožíval oslavy s bratrem, na internetu bylo videí hodně, i nějaké z kabiny. Na ledě bylo hodně lidí, o fotky nebyla nouze, jak jste to vnímali, když najednou je půlka stadionu na ledě, objímá vás, plácá si s váma a eventuelně žádá o nějaké to selfie? Bylo vidět, že si to v kabině užívali všichni i pan Pokorný, jaké plánujete oslavy ještě? Jinak bych se chtěla zeptat jak zapadl do party Alex Mallet? Díky za odpovědi
Ahoj, začneme třemi soupeři v play off. Sparta měla úplně jiný systém než Hradec, všechny zápasy s ní byly hrozně těžké fyzicky, hráli aktivněji než Hradec v útočném pásmu. Hradec spíš vyčkával na naše chyby ve středním pásmu a moc nenapadal. Liberec byl takticky dobře připravený, ale byli jsme v euforii, pomohl nám první vyhraný zápas venku a to asi rozhodlo. S bráchou jsme si to nesmírně užívali, je to nás první titul a ten je vždycky neskutečný. Brácha je plnoletý, takže si to taky užíval a možná toho zvládnul víc než já :) Alex zapadl hodně dobře, sedla mu naše taktika a chopil se šance. Teď si vybojoval novou smlouvu v Kometě na dva roky, je za to rád a já taky :)
Petr Z, 21. dubna 2017
Hynku, jsi opravdu takový kok*t jak vypadáš?
Ještě větší :)
Jakub Komeťák, 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, gratuluji k zisku titulu! Chtel jsem se zeptat, jak moc by te lakalo zahrat si s bratry v jednom utoku? Pripadne nevis, jestli probihaji nejaka jednani ohledne Tomasova prichodu do Brna?
Ohledně Tomova příchodu do Brna to letos asi nedopadne, má ještě platnou smlouvu v Chabarovsku, do budoucna bych byl rád, kdyby to vyšlo a zahráli jsme si všichni v jednom týmu.
1234D, 21. dubna 2017
Hynku není třeba dotazů, snad jenom díky. Neskutečným způsobem ses zvedl. Před celou kometou a tebou klobouk dolů. Užíjte si to! My si to užíváme náramně!
Díky, užíváme si to taky, po 51 letech!
Tomáš D., 21. dubna 2017
Ahoj Hynku, V první řadě gratulace k titulu, jako fanoušek komety můžu říci, že celé play-off byla jedna parádní jízda, za kterou vám i všem hráčům děkuji. Sezona pro tebe nebyla lehká, byl jsi na hostování dokonce v Pardubicích, jaké pro tebe bylo to období kdy jsi šel z mužstva na chvostu tabulky zpět do Brna které bylo v mírném úpadku co se týče formy? Další otázka, co by si řekl o ,,tvém,, postupovém gólu do finále? A poslední věc, jako extraligový tým budete mít nejkratší možnou pauzu před letní přípravou, vzhledem k oslavám ještě o něco kratší. Jak máš v plánu využít dovolenou, máš nějaké plány, třeba i se svým bráchou Radimem ? Díky ještě jednou za fantastickou sezonu a ať se daří!
Od hostování v Pardubicích jsem čekal víc, šel jsem tam proto, abych strávil hodně času na ledě, ale bylo to komplikovanější v tom, že se tato vize moc nenaplnila. Takže jsem se do Brna vracel rád, vždycky se sem rád vracím. Je to můj druhý domov. Co se postupového gólu týká, byl jsem hrozně utahaný, došlo mi to až v momentu, když na mě všichni naskákali. Radost jsem měl, ale s vyčerpáním byla zhruba nastejno :) dovolenou teď ještě řešit nebudeme, teď se teprve dozvíme program na Kometě, podle začátku letní přípravy se zařídím. Rád bych někam k moři, nejlépe na Kapverdské ostrovy. Děkuji za přání :)
Mame zizen, 21. dubna 2017
Hynku kde budete dneska lejt? Bychom se stavili na "pivko" :-)
Jedině ve městě :)
Lucinka1, 21. dubna 2017
Ahoj, bude možné si na Zelnaku sáhnout na pohár?
Nevím, ale snad ano :)
Petr, 21. dubna 2017
Gratuluji k titulu. Jak náročná byla letošní finálová série oproti finále v roce 2012 a 2014? Dále mám otázku spíše na stadion, ikdyž nevím jak moc o něm hráči ví. Kdy by se mohlo začít stavět a bude hala i místem na stání aby nezanikl kotel? Bez míst na stání(kotle) by už nebyla taková atmosféra.Děkuji
V roce 2012 byla série náročná, protože jsme měli sedm hráčů zraněných, takže jsme byli dobití. O dva roky později 2014 se Zlínem bylo finále náročnější v tom, že jsme semifinále se Spartou hráli na sedm zápasů a hned třetí den se hrálo finále. Neměli jsme čas na regeneraci. Letos finále bylo asi nejklidnější, naší výhodou byly čtyři lajny, kterým se dařilo. Z těch tří finálových sérií jsem si tohle užil nejvíc, protože jsme dokázali vyhrát 4:0 v sérii a pohár tady před domácím publikem zvednout.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud