9. června 2017 • 20:32

Jihlava jde s dobou. Ukázala nová loga, přispěl i designér znaku Tampy

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat mezi elitu, vylepšené logo i nové logo. Dukla Jihlava se rozhodla po postupu do extraligy k viditelné změně. Na svých internetových stránkách představila upravené tradiční logo i zcela nový znak. Je na něm déčko, z něhož vykukuje ježek, který je symbolem města z Vysočiny.



Nové logo představil nedávno třeba fotbalový Juventus. Teď se pro úpravu rozhodla také tradiční hokejová značka - Dukla Jihlava. Rozhodnutí padlo okamžitě po úspěšné baráži, v níž si vybojovala spolu s Pardubicemi příslušnost k nejvyšší soutěži.

Nové logo vytvořilo studio Poukardesign a posílel se na něm také slovenský designér Slavo Kišš, který je spoluautorem aktuálního znaku Tampy Bay v NHL. „Od doby, kdy jsme začali velmi úzce spolupracovat s Duklou Jihlava, jsme plánovali, že bude třeba modernizovat zastaralé logo,“ vysvětlil Jan Poukar ze studia Poukardesign pro klubové stránky.

Klub se nakonec nevzdal tradičního loga, které bylo dříve prakticky shodné pro všechny armádní kluby v zemi. „V úplných počátcích jsem přemýšlel o nějaké radikální změně i v kontextu barevnosti. Od toho jsem však záhy upustil. Byla by škoda, aby se vytratila síla značky Dukla spočívající v legendárním znaku, který v drobných obměnách prochází desetiletími existence klubu,“ řekl Poukar.

Tak co, líbí se?

 

 

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud