22. září 2017 • 20:43

SESTŘIHY: Pardubice zdolaly Jihlavu 7:5. Chomutov prohrál s Vítkovicemi

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

SESTŘIHY | První porážku museli v 6. kole Tipsport extraligy skousnout hokejisté Chomutova, kteří padli doma s Vítkovicemi 1:2 v prodloužení. I přesto extraligu nadále vedou o bod před Třincem a třetí Plzní, která zvítězila 3:2 po prodloužení na ledě Mladé Boleslavi. I přes první výhru za tři body zůstává po triumfu 3:2 nad Litvínovem na posledním místě Zlín. Mountfield HK pro změnu prodloužil sérii výher, když na ledě Olomouce vyhrál třetí utkání v řadě a sérii porážek utnuli Pardubičtí. Ti v přestřelce s Jihlavou zvítězili jednoznačně 7:5.



Litvínov ve Zlíně nevyhrál už 7 let

Berani začali aktivně. Úvodní vyloučení Sörvika ještě Šťastný nepotrestal, ale v šesté minutě už se ale domácí doma v letošní sezoně radovali doma z gólu. Mezi kruhy zůstal nikým nekrytý Rihards Bukarts, který měl původně zůstat na dnešní duel mimo základní sestavu, a svou dělovku nasměroval pod horní tyč.

Litvínov, kterému chyběli Kubát a Jiří Doležal, poprvé zahrozil při hře čtyři na čtyři. Pilařovu dělovku ale Kašík ukryl v lapačce. Při následném oslabení ale hosté chybovali v obraně a Popelka se řítil sám na Kantora, který puk se štěstím vyrazil.

V prostředním dějství měla zase převahu Verva. Ve 27. minutě sice hrála v oslabení, i tak dokázala vyrovnat. Černý obkroužil Kašíkovu branku, a ačkoli se svým pokusem neuspěl, s dorážkou přispěchal Martin Hanzl. Hosté se dostávali do šancí po chybách zlínské obrany, ale litvínovští útočníci také neměli den.

SESTŘIH: Aukro Berani Zlín - HC Verva Litvínov 3:2
Video se připravuje ...

Na začátku třetí části se Zlínští ubránili početní převaze soupeře. Ihned po návratu z trestné lavice se Ondráček dostal do přečíslení s Robertsem Bukartsem, který poslal Berany do vedení.

Od té doby už ale byli domácí neustále pod tlakem. Obrovské možnosti měli Hübl, Lukeš či Jurčík, ale skvělý Kašík ve spolupráci se svou brankovou konstrukcí držel naděje svého týmu. Zlín ztrácí zápasy v posledních třetinách v nové sezoně často, a Litvínov to očividně věděl. V 57. minutě hosté vyrovnali díky Lukešovi.

Tlak Severočechů otupilo až Válkovo vyloučení, které sice Zlínští nepotrestali, i tak dokázali zápas strhnout na svou stranu. V tlaku v brankovišti dotlačil puk za Kantora 38 sekund před koncem Kubiš.

Ohlasy trenérů:

Martin Hamrlík (asistent trenéra Zlína): "V první třetině jsme byli trochu lepší a zaslouženě jsme šli do vedení. Ve druhé části se to ale srovnalo, našim kiksem jsme Litvínov dostali do zápasu a pak už to bylo vyrovnané. Možná měl soupeř i víc šancí než my, ale my jsme byli šťastnější. Máme tři body, došli jsme k nim ani nevíme jak. Kluci zabojovali a snad se jim zvedne psychika."

Radim Rulík (trenér Litvínova): "Dostali jsme zbytečné branky a dalo se jim předejít. První gól byla špatná organizace, ten druhý zase brejk, na což jsme se upozorňovali. My jsme nedostřídali a soupeř nám ujel. Postupně jsme se dostávali do zápasu, vsadili jsme na aktivitu a zaslouženě jsme vyrovnali. Závěr zápasu jsme ale nezvládli a hrubá chyba v obranném pásmu dala soupeři možnost rozhodnout. Je to velká škoda."

Góly

Domácí: 5:49. Rihards Bukarts, 45:02. Roberts Bukarts, 59:22. Kubiš

Hosté: 26:47. M. Hanzl, 56:14. F. Lukeš

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Matějíček, Řezníček, Ferenc, Freibergs, Žižka, Padrnos, Valenta – J. Ondráček, P. Sedláček, O. Veselý – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Kubiš, Popelka, Klhůfek – Rihards Bukarts, Fryšara, Illo.

Hosté: Kantor (Petrásek) – Dietz, Sörvik, L. Doudera, Gula, Baránek, K. Pilař, Z. Sklenička – F. Lukeš, V. Hübl, Jánský – J. Černý, M. Hanzl, Matoušek – Trávníček, Válek, Jurčík – Nejezchleb, M. Hořava, Nicholls.

Rozhodčí

Stadion


Posily indiánů válí, výhru trefil Gulaš

Mladoboleslavští trenéři nechali poprvé v sezoně odpočívat brankářskou jedničku Maxwella a jeho náhradník Jan Růžička se zapotil hned v úvodní přesilovce zápasu, kterou nabídl kapitán domácích Jan Hanzlík soupeři už po 26 vteřinách hry. Mladý brankář obstál, a tak se mohli k náporu za stavu 0:0 nadechnout Středočeši.

Blízko první branky byl Klepiš, který využil zlomené hole Moravčíka ke snadnému oklamání plzeňského beka, zasunout puk do branky ale nedokázal. Klíčem k první brance nakonec bylo vyhrané buly v útočné třetině domácích, po němž následovala Žejdlova střela a gólová dorážka Orsavy. Hosté byli za svou následnou aktivitu odměněni vyrovnáním. Kracíkovu přihrávku od zadního mantinelu dokázal do branky procedit skrz Růžičku Kratěna.

Domácím patřil úvod druhé třetiny díky přesilové hře, ve které ale Žejdl a poté i Musil namířili své dorážky ze slibných pozic mimo. I další šance patřily Mladé Boleslavi, ale závar nezakončil úspěšně po objetí branky Lenc.

Domácí fanoušci se už málem radovali z druhé branky v polovině druhé části, ale puk odskákal kolem brankové čáry nakonec mimo plzeňskou klec. Na druhé straně si do dobré palebné pozice vyjel Straka, ale mířil jenom do připraveného Růžičky. Toho ale překonal šest minut před koncem prostřední třetiny přesnou střelou mezi kruhy trestuhodně osamocený Kubalík.

SESTŘIH: BK Mladá Boleslav - HC Škoda Plzeň 2:3 po prodloužení
Video se připravuje ...

Mladá Boleslav se mohla dostat zpět na remízový stav po čtyřech minutách třetí třetiny, ale střelu Žejdla zastavila tyčka Svobodovy branky. Aktivnější však v první polovině třetí části byla i přes své vedení Plzeň. Avšak střely ze střední vzdálenosti neznamenaly pro Růžičku vážnější komplikace.

Pak zvýšila obrátky i Mladá Boleslav, ale také Svoboda si se všemi akcemi domácích poradil bez větších problémů. Domácí sáhli při končící přesilovce dvě a půl minuty před koncem zápasu ke hře šesti proti čtyřem a za odvahu byli odměněni vyrovnávací brankou po Žejdlově dorážce.

V Mladé Boleslavi se tak poprvé v této sezoně šlo hrát tři na tři. Nejprve hostující Gulaš při úniku trefil jenom Růžičku. Uspěl až v další šanci, kdy si dokázal domácího brankáře rozhýbat a zasunul puk de facto do prázdné branky.

Ohlasy trenérů:

Patrik Augusta (trenér Mladé Boleslavi): "Soupeř je spokojený, my jsme samozřejmě nespokojení a také zklamaní. Na druhou stranu musíme respektovat sílu dnešního soupeře. Kladnou věcí pak je, že se nám podařilo vyrovnat po odvolání brankáře. Ale ten bod navíc nám pak sebral soupeř. My jsme v tu chvíli poslali na led tři útočníky, protože jsme nechtěli prodloužení odbránit. Chtěli jsme ho vyhrát."

Ladislav Čihák (asistent trenéra Plzně): "Trošku sice zamrzí ztráta bodu ve třetí třetině, ale s dvěma body jsme spokojení. Herní projev byl také relativně dobrý, ještě hra z obrany nám trošku hapruje. Proti Boleslavi to rozhodně dnes nebylo jednoduché, ale odvážíme si dva body a jsme spokojeni."

Góly

Domácí: 06:37. Orsava, 57:33. Žejdl

Hosté: 14:33. Kratěna, 33:18. D. Kubalík, 62:29. Gulaš

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Maxwell) – Hanzlík (C), Eminger, Hrdinka, J. Říha, Němeček, Knot, Pastor – Lenc (A), P. Musil, Martin Procházka – Valský, Klepiš (A), Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Pacovský, Najman, P. Kousal.

Hosté: M. Svoboda (Hylák) – Moravčík, Jones, D. Sklenička, P. Kadlec (C), Pulpán, Čerešňák – Straka, Mertl, Gulaš (A) – D. Kubalík (A), Stach, Kindl – Schleiss, Kracík, Kratěna – Vracovský, Preisinger, Kodýtek.

Rozhodčí

Petružálek, Pražák – Lhotský, J. Svoboda

Stadion

ŠKOENERGO Aréna


Tybor rozhodl o první prohře Pirátů

Severočeši byli sice v první třetině o něco aktivnějším týmem, ale Vítkovicím vycházela jejich sázka na pečlivou obranu a udržely po ní bezbrankový stav. Po úvodních možnostech, které měli na jedné straně Tomica a na druhé Květoň, jím mohl pohnout zejména Skokan krátce před přestávkou, jenž Bartošák v brance Ostravanů byl proti.

Na konci 25. minuty museli hosté do čtyř, v následné přesilovce Bartošák vychytal Tomečka a ostrá Valachova rána těsně minula cíl. V polovině základní hrací doby se chvíli hrálo ve třech na obou stranách, brzy na to ale Bartošákovo posunutí branky - dle sudích úmyslné - znamenalo 48 vteřin přesilovky pět na tři pro domácí.

Ti s ní ovšem nedokázali naložit optimálně a stihl je za to trest. Ve 36. minutě měl dobrou šanci Koblasa, domácí forvard si to pak zopakoval, jenže poté, co ztratil odražený puk, vyrazili do brejku hosté: Szturc dokázal jednoruč posunout puk na Zdráhala, jenž stihl rychlý blafák do bekhendu a překonal gólmana Laca.

SESTŘIH: Piráti Chomutov - HC Vítkovice Ridera 1:2 po prodloužení
Video se připravuje ...

Ve 47. minutě se po Vondrkově zakončení odrazil puk od brankové konstrukce zpět do hry, sudí si zanedlouho ověřil celou situaci u kolegy u videa, ale byl překvapivě rychle zpátky na ledě. Překvapivě i proto, že branka nebyla uznána, ačkoliv se z opakovaných záběrů na kostce nad ledem zdálo, že kotouč před odrazem zpět do hry brankovou čáru přešel.

Piráti už po chvilce odpověděli tím nejlepším možným způsobem, když Mrázek dostal ideálně naservírovaný kotouč na kruh pro vhazování a bez přípravy propálil Bartošáka. Rozhodnout mohl v posledních vteřinách Klok, bekhendem zblízka ale minul. Tybor v následném prodloužení už si vedl lépe a vystřelil Ostravanům druhý bod.

Ohlasy trenérů:

Petr Martínek (asistent trenéra Chomutova): "Chtěli jsme navázat na výborné utkání v Brně, ale začátek od nás nebyl kvalitní. Měli jsme horší pohyb, což se později zvedlo. Ve druhé třetině bylo parádní ubráněné oslabení tři na čtyři, ale na druhou stranu bylo špatně, že jsme nevyužili přesilovku pět na tři. Ve třetí třetině jsme začali více bruslit, napadat a nedávali jsme hostům tolik prostoru. Škoda nevyužité šance Michala Vondrky a pak několika v prodloužení. Bylo to vabank. Vyzdvihl bych výkony obou brankářů, kteří odehráli výborné utkání."

Jakub Petr (trenér Vítkovic): "Věděli jsme, ke komu přijíždíme. Chomutov je jeden z top týmů extraligy a víme o jeho síle. Chtěli jsme získat body a přerušit jejich super šňůru, ale pro mě bylo už před zápasem důležité hlavně to, jakým hokejem se budeme prezentovat. Mrzí mě úsek, kdy jsme tam vypadli z role. Při tom vývoji jsme mysleli na tři body, ale musíme být skromní, i dva body jsou pro nás velkým úspěchem. A nějaká pochvala tam za to v kabině také zazněla."

Góly

Domácí: 48:23. Mrázek

Hosté: 39:32. P. Zdráhal, 62:24. Tybor

Sestavy

Domácí: J. Laco (Š. Lukeš) – Rašner, Flemming, Mrázek, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Skokan – Koblasa, Chlouba, V. Tomeček – Poletín, Lauko, Hlava.

Hosté: Bartošák (Dolejš) – Hrbas, Baranka, Sloboda, Klok, Trška, Výtisk, Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz – P. Zdráhal, Kolouch, Kucsera – Szturc, Š. Stránský, Kurovský.

Rozhodčí

Pavlovič, Hodek – Ondráček, Hynek.

Stadion

SD ARÉNA

Návštěva

4 445 diváků


Gólové hody řídil tříbodový Tomášek

Zápas mezi týmy, které proti sobě na jaře bojovaly o místenku v extralize, se od začátku zvrhl ve velké ofenzivní představení. Dukla se zásluhou Žálčíka dostala už po 67 vteřinách do vedení, ale pak začaly úřadovat Pardubice a čtyřmi brankami během necelých deseti minut otočily stav.

Vyrovnání zařídil ve třetí minutě Treille a vedení na stranu Pardubic strhl v sedmé minutě po pěkné akci Petr Sýkora. Dynamo ožilo a soupeře jasně přehrávalo, což vyústilo ve třetí gól, který zařídily nové defenzivní posily domácích Hunkes s Mojžíšem.

Tříbrankový náskok pak Dynamu zajistil v přesilovce Ján Sýkora. Jihlava si následně vzala oddechový čas a vyplatilo se. V 15. minutě snížil na rozdíl dvou branek tečující Hubáček.

SESTŘIH: HC Dynamo Pardubice - HC Dukla Jihlava 7:5
Video se připravuje ...

Po přestávce se brankový příděl zadrhl a oba týmy začaly mnohem důsledněji bránit. Šance přišly jen v přesilovce, ale Váňa na jedné ani Tomášek na druhé straně neuspěli.

Dění zase rozpohyboval až závěr druhé třetiny, kdy Pardubice po sérii vyloučení promarnily přesilovku čtyři na tři, načež Jihlava po návratu jednoho hráče na led ujela do protiútoku a Seman bekhendem vrátil Duklu do hry o body.

Jihlava s vyrovnáním příliš neotálela. Ve 42. minutě se zblízka trefil Diviš a po náskoku Dynama nebylo ani památky. Dukla byla po gólu aktivnější a mohla skóre i otočit, ale nestalo se a domácí překlopili skóre definitivně na svou stranu.

Nejprve se ve 49. minutě trefil důrazný Tomášek a chvíli poté zužitkoval přesilovku Kaut. V 55. minutě zvýšil Tomášek svou druhou trefou na rozdíl tří branek a bylo rozhodnuto. Dvě minuty před koncem ještě kosmeticky upravil skóre Rys.

Ohlasy trenérů:

Miloš Holaň (trenér Pardubic): "Hráli jsme o šest bodů, protože Jihlava je soupeř, se kterým se budeme bít o pozice v tabulce. Ze začátku jsme zápas zvládali dobře, i když nás trošku zmrazil rychlý gól, ale naštěstí jsme se ob střídání vrátili do hry vyrovnávací brankou a pak jsme dominovali. Měli jsme spoustu příležitostí, za stavu 4:1 jsme trochu odkopli štěstí, protože jsme neproměnili šanci na pátý gól a po chybě inkasovali na 4:2. Pro diváky to musel být skvělý zápas, pro trenéry už tolik ne, ty infarktové stavy nebyly jednoduché. Musím pochválit mužstvo, že to zvládlo i po tom vyrovnání na 4:4. Stáhli jsme sestavu na tři útoky, mělo to efekt, ale stále tam bylo spoustu chyb. Každopádně máme to, co jsme chtěli."

Petr Vlk (trenér Jihlavy): "Do utkání jsme vstoupili dobře, ale po vlastních chybách jsme nechali soupeře odskočit. Nesmírná bojovnost a ochota pracovat nás sice dovedla k vyrovnání, ale opět přišly tři individuální chyby, po kterých se Pardubice znovu dostaly do vedení. Naše branka na 7:5 už jen korigovala stav. Soupeři musím pogratulovat, ale je potřeba říct, že na pět gólů venku nevyhrát, to je od nás špatné."

Góly

Domácí: 02:24. Treille, 06:55. P. Sýkora, 09:34. Mojžíš, 12:16. J. Sýkora, 48:48. Tomášek, 51:02. M. Kaut, 54:58. Tomášek

Hosté: 01:07. Žálčík, 14:54. R. Hubáček, 36:04. F. Seman, 41:34. Diviš, 57:59. Rys

Sestavy

Domácí: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Čáslava, Trončinský, Mojžíš, Hunkes, Holland – J. Sýkora, Dušek, Rolinek – M. Kaut, Tomášek, Treille – P. Sýkora, Bojko, Perret – Vondráček, Poulíček, Beran.

Hosté: Škarek (Volden) – E. de la Rose, Suchánek, Šidlík, Bryhnisveen, J. Zdráhal, Kajínek – T. Kubalík, Váňa, R. Hubáček – Jiránek, Čachotský, F. Seman – Rys, Žálčík, Hlinka – Anděl, Macík, Diviš – Protasenja.

Rozhodčí

Svoboda, Hribik – Frodl, Komárek

Stadion

Tipsport arena

Návštěva

7 277 diváků


Východočeši slaví třetí výhru v řadě

Do sestavy Olomouce se vrátil uzdravený Holec, jinak domácí trenér Zdeněk Venera vítěznou sestavu z duelu v Litvínově neměnili. Oba týmy hrály od začátku ze zajištěné obrany, a tak gólmani nemuseli řešit vyložené šance. Hradecký Sedláček se ale zapotil při střelách Eberleho, Holce a Ráce.

V osmé minutě byla Olomouc blízko úvodní trefy, ale hradecký gólman udržel puk před čárou po dorážce Skladaného. V další dobré pozici byli v hradecké obranné třetině Buc s Lašem, ale hosté první střelu zablokovali a druhou vyrazil Sedláček betonem.

Domácí byli v první třetině lepší, další možnosti měli po střelách beků a tečích Skladaný s Eberlem, Sedláček ale chytal výborně. Mountfield zahrozil tlakem první formace v poslední minutě úvodní části, kdy neuspěli Bednář, Džerinš ani Červený.

První velkou příležitost druhé části měl hostující Cingel, sám před Konrádem ale netrefil ani branku. Ve 27. minutě dostali hosté šanci hrát přesilovou hru, ale radovali se domácí. Burian ujel po křídle a příklepem našel mezeru v Sedláčkově postavení.

SESTŘIH: HC Olomouc - Mountfield HK 1:3
Video se připravuje ...

V polovině utkání získával Hradec Králové stále větší převahu, Konrád však odolával. Ve 39. minutě efektním 'semaforem' vychytal šanci Cingela.

Start do poslední třetiny vyšel Mountfieldu. Důrazem se před Konrádem prosadil Zigo. Z protiútoku mohl vrátit domácím vedení Holec, trefil však Sedláčka do masky. Ve 46. minutě šli hosté do vedení. Konrádovi měl puk pod lapačkou a Vopelka jej dorazil do branky. Přes protesty Olomouce sudí branku uznali.

Po chvilce mohl vyrovnat opět Holec, netrefil však odkrytou branku. V polovině třetí třetiny trefil Burian tyč a Eberleho dorážku zblízka vyrazil se štěstím Sedláček. Výsledek dovršil 13 vteřin před koncem při power play do prázdné branky Bednář. Hradec vyhrál nad Olomoucí už pojedenácté v řadě.

Ohlasy trenérů:

Zdeněk Venera (trenér Olomouce): "Prohra nás mrzí, měli jsme to přitom dobře rozehrané. Dali jsme gól ve druhé části, kdy byli hosté aktivnější. Utkání rozhodly dva rychlé góly ve třetí části. Pak jsme měli velké šance, třikrát tam zívala branka, ale nedokázali jsme už skórovat. Na jeden gól se doma nevyhrává. Obě branky jsme dostali z předbrankového prostoru, tam to musí obránci čistit."

Tomáš Martinec (asistent trenéra Mountfieldu HK): "Jeli jsme sem s respektem, vzhledem k výsledkům Olomouce, která dva zápasy nedostala gól. A tak se to i odvíjelo první dvě třetiny, kdy jsme se nemohli prosadit proti výborně organizované obraně domácích. Inkasovali jsme navíc při vlastní přesilovce. Hodně důležitý byl brzký gól ve třetí třetině, po kterém jsme hned dali druhý. Se štěstím a bojovností jsme v duelu ubránili tři body."

Góly

Domácí: 26:31. Burian

Hosté: 40:59. Zigo, 45:47. Vopelka, 59:47. Jaroslav Bednář

Sestavy

Domácí: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Dujsík – Buc, J. Knotek (A), Laš – Eberle, R. Vlach, Burian – Skladaný, Herman, Holec – Jergl, Rác, Strapáč.

Hosté: J. Sedláček (J. Pavelka) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, F. Pavlík, Vydarený, Pláněk, Rosandić – Červený, Džerinš, Jaroslav Bednář (C) – Cingel, Koukal (A), Jarůšek – Šimánek, Zigo, Köhler (A) – Vopelka, Kukumberg, J. Dvořák.

Rozhodčí

Pešina, Šír – Flegl, Polonyi

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Návštěva

4006 diváků


Chomutovští hokejisté byli po porážce s Vítkovicemi pochopitelně zklamaní
Chomutovští hokejisté byli po porážce s Vítkovicemi pochopitelně zklamaní

Góly

Domácí: 05:57. Marcinko, 25:55. Adamský, 44:37. Polanský, 56:03. Svačina, 59:41. Martin Růžička

Hosté: 02:41. A. Dlouhý, 38:06. Bakoš

Sestavy

Domácí: Hrubec (Hamerlík) – Krajíček (C), Adámek, Jank, Roth, M. Doudera, D. Musil – Rákos, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Irgl – Svačina, Marosz, Dravecký – O. Kovařčík, Cienciala, Hrňa.

Hosté: Will (Stezka) – Jánošík (A), Pyrochta, Šmíd (A), Plutnar, Derner, Kolmann, Havlín – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Lakatoš – Ordoš, Bulíř, Bakoš – D. Špaček, Jašek, J. Stránský – A. Dlouhý, Vantuch, Hrabík.

Rozhodčí

René Hradil, Zbyněk Kubičík – Jiří Ganger, Václav Hanzlík

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200)


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud