20. října 2017 • 20:37

VIDEO: Brno padlo s Hradcem, v čele je Plzeň. Liberec má první výhru venku

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Páteční 15. kolo hokejové Tipsport extraligy pořadí na čele tabulky nezměnilo. Plzeň zůstala i přes prohru 3:4 v prodloužení na ledě Třince první, když jejího zaváhání nevyužila Kometa a doma s Mountfieldem padla. Východočeši se tak na čtvrtém místě dostali na dostřel indiánům. První venkovní body slaví Liberec, který na půdě Litvínova vyhrál 3:2 po nájezdech. Stejně dopadl i duel Chomutova s Mladou Boleslaví a Pardubice braly dva body se Zlínem. Už v předehrávkách zvítězila Olomouc ve Vítkovicích a Jihlava si doma poradila 4:2 se Spartou.



Plzeň dvakrát vedla, přesto má jen bod

Plzeň nebodovala naposledy právě v souboji s Třincem v 2. kole a v první třetině tahala za kratší část provazu i vinou četných oslabení. V největší šanci Ocelářů ale Martin Růžička zblízka přestřelil a ve třech přesilových hrách končily puky na chráničích gólmana Svobody. Hosté vytěžili z minima maximum, když se Kubalík po vypršení trestu zapojil do rychlého protiútoku tři na dva a po přihrávce Schleisse se trefil z pravého kruhu k bližší tyči.

Obranu soupeře prolomili domácí až v polovině zápasu zásluhou Polanského, který dobře clonil před brankou a od něho se odrazila střela Janka do sítě. Vzápětí mohla skóre překlopit na stranu domácích aktivní čtvrtá formace vedená Michalem Kovařčíkem, ale Svoboda odolal. A tak udeřila Plzeň.

Na útočné modré čáře získal puk v souboji s Polanským Indrák, posunul ho na Stacha, který si položil brankáře Hrubce, a byť se dostal do velkého úhlu, rozjásal hosty podruhé.

Třinec - Plzeň: Marcinko v prodloužení rozhodl o bodu navíc pro Oceláře, 3:2
Video se připravuje ...

Třinečtí v úvodu třetí třetiny dohrávali přesilovou hru, ale po jejím skončení rychle po dvou vyloučeních hráli 101 sekund v oslabení tři proti pěti. Hosté se přes obětavou hru domácích k ničemu vážnému nedostali, ale už v rovnovážném počtu neuspěl Indrák tváří v tvář Hrubcovi. Z protiútoku se vzápětí prosadil Martin Růžička, který sólový únik zakončil bekhendovým blafákem.

V dalším průběhu utkání obě mužstva usilovala o to, aby strhla zápas na svou stranu. Největší příležitost zahodil Stach, který se ocitl v 59. minutě sám před Hrubcem, ale nepřehodil beton domácího gólmana. Ten vynikl i v prodloužení, když lapačkou vychytal únik Mertla s Gulašem. A tak hosty stihl trest, když v přesilové hře rozhodl Marcinko.

Ohlasy trenérů:

Václav Varaďa (Třinec): "V první třetině se nám nevydařily přesilové hry, ubraly nám na tempu. Ve druhé jsme přidali v nasazení, vytvářeli si šance, ale stálo nás to spoustu sil. Ve třetí třetině jsme to odehráli parádně, měli jsme vůli po gólech. Mužstvo ukázalo charakter a zápas obrátilo, i když Plzeň hrála výborně a vytvářela si veliké šance. Opět nás ale podržel Šimon Hrubec. Dva body jsou skvělé, je to vzpruha do dalších zápasů."

Jiří Hanzlík (Plzeň): "Rád bych kluky pochválil, protože jsme odehráli lepší utkání než poslední dvě. Věděli jsme, že jedeme na led kvalitního mužstva, které je sebevědomé a momentálně hraje výborně. Mrzí nás neproměněné šance ve třetí třetině a prodloužení. Teď jsme z toho zklamaní."

Góly

Domácí: 30:15. Polanský, 46:04. Martin Růžička, 64:18. Marcinko

Hosté: 17:25. D. Kubalík, 33:26. Stach

Sestavy

Domácí: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), D. Musil, Roth (A), Linhart, Jank – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Cienciala, Polanský, Svačina – Hrňa, Rákos, Irgl – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski.

Hosté: M. Svoboda (Sochůrek) – Moravčík, Čerešňák, Kindl, D. Sklenička, Pulpán, Jones, Kvasnička – D. Kubalík (A), Mertl, Gulaš (C) – Stach, Preisinger, Indrák (A) – Schleiss, Kracík, Straka – Vracovský, Kodýtek, Hollweg.

Rozhodčí

Robin Šír, Roman Mrkva – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5200)


První venkovní výhru vystřelil Bulíř

Verva nastoupila už s ofenzivními posilami Brianem Ihnacakem a Michaelem Vandasem, kteří se zařadili do čtvrté formaci po boku Tomáše Matouška. První šanci utkání měl domácí Dietz, jehož ránu od modré čáry zastavila pravá tyčka Willovy branky.

Na druhé straně měl dvě možnosti Stránský, který nejprve puk poslal těsně vedle a ve své druhé šanci se vyznamenal Petrásek. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, vypálil 17 vteřin před sirénou Pilař a puk proklouzl Willovi mezi betony.

Úvod druhé části patřil Bílým Tygrům. Nejprve ohrozil Petráska střelou z otočky Jelínek a poté se řítil na domácího brankáře Bartovič, ale Petrásek jeho samostatný únik zlikvidoval. V 24. minutě si Havlín vyšlápl u mantinelu na Matouška a poté zboural i Ihnacaka.

Hosté byli aktivní i nadále, ale dlouho se jim nedařilo výborně chytajícího Petráska překonat. Povedlo se to jim to až v 34. minutě, kdy si Kolmann sjel od modré čáry a přesně mířenou střelou vyrovnal na 1:1.

Litvínov - Liberec: Bulíř v samostatných nájezdech rozhodl o výhře Liberce, 2:3
Video se připravuje ...

V třetí třetině měl první příležitost Bulíř, Petrásek se bleskurychle přesunul ke své levé tyčce a zakročil. V další šanci se ocitl Kolmann, který se vydal na útočný výlet, jeho rychlý výpad zpoza branky ale domácí brankář kryl. Ve 48. minutě se naopak radovali domácí. Ihnacak nadvakrát překonal Willa a poslal Litvínov do vedení.

V 56. minutě mohl zvýšit náskok Litvínova Černý, místo puku však skončil v brance on sám. Přišel trest na druhé straně. O dvě minuty později totiž při hře power play Liberce vypálil z mezikruží Krenželok a vynutil prodloužení.

V něm nejprve ujel Bakoš, ale Petrásek předvedl úspěšný zákrok lapačkou. Poté domácí hráči i fanoušci dvě minuty trnuli při Kubátově vyloučení. Bránící trojice s Petrásek všechny pokusy zneškodnila a rozhodnout tak musely nájezdy. V těch byli úspěšnější hosté, kteří proměnili všechny tři pokusy, oproti tomu domácí ani jeden. Vítězný nájezd si připsal Bulíř, trefili se i Bakoš a Redenbach.

Ohlasy trenérů:

Darek Stránský (Litvínov): "První třetina byla z naší strany nejlepší. Pomohl nám gól do šatny, který jsme dali. Poté šel náš výkon dolů a několikrát nás podržel brankář Petrásek. Z našeho pohledu jsme z toho smutní. Když už se nám povedlo dát branku na 2:1, tak jsme poté inkasovali v závěru utkání. Měli bychom si s tím umět poradit. V nájezdech nás jednoznačně soupeř předčil, takže máme bohužel jen jeden bod."

Filip Pešán (Liberec): "Viděli jsme vyrovnaný a bojovný zápas. Oba týmy do toho daly všechno. Nedaří se nám proměňovat šance. Několikrát jsme ztroskotali na domácím brankáři, zápas se mohl vyvíjet jinak. Na druhou stranu nám dnes velmi pomohl Roman Will, jehož výkon gradoval v prodloužení. Jsem rád, že jsme si skvěle provedenými nájezdy došli pro druhý bod."

Góly

Domácí: 19:43. K. Pilař, 47:38. Ihnačák

Hosté: 34:00. Kolmann, 57:53. L. Krenželok, . Bulíř

Sestavy

Domácí: Petrásek (Kantor) – Kubát (A), Sörvik, Dietz, Gula, Baránek, K. Pilař, L. Doudera – F. Lukeš, M. Hanzl, Nejezchleb – J. Černý, V. Hübl (A), Gerhát – Trávníček (C), Válek, Jurčík – Matoušek, Ihnačák, Vandas.

Hosté: Will (Stezka) – Ševc (C), Havlín, Šmíd (A), Jánošík, Derner, Kolmann – L. Krenželok, P. Jelínek (A), Bulíř – Bartovič, Redenbach, Bakoš – Ordoš, Jašek, Lakatoš – J. Vlach, D. Špaček, J. Stránský.

Rozhodčí

Pešina, Hribik – Pešek, Gerát

Stadion

Zimní stadion Ivana Hlinky

Návštěva

4127 diváků


Chomutov padl pošesté v řadě!

Chomutovští otevřeli skóre už ve druhé minutě, když Poletín našel křižně přes pásmo Skokana, jenž trefil odrytou část branky. Po ubráněné přesilovce hostů se ve výhodě o jednoho hráče prosadil střelou z nulového úhlu Růžička a zvýšil na 2:0.

Středočeši nevyužili ani následující dvě početní výhody. Naopak šance měli domácí. Mrázek po návratu z trestné lavice neuspěl v tandemu s Vondrkou a poté Skokan nezakončil z těsné blízkosti.

Po necelých čtyřech minutách hry ve druhé části byl na čtyři minuty vyloučen Růžička a hosté využili přesilovou hru po 33 vteřinách. Po velkém závaru v Lukešově brankovišti prostřelil změť hráčů Pacovský. V dalším průběhu se vyloučení na obou stranách protnula, což ale žádnému celku k duhu nepřišlo.

Chomutov - Mladá Boleslav: Holík rozhodl v samostatných nájezdech o bodu navíc pro hosty, 3:2
Video se připravuje ...

V polovině zápasu Mladá Boleslav vyrovnala. Po Musilově ideální přihrávce usměrnil puk za Lukeše Procházka. V dalším průběhu měly oba týmy přesilovku pět na tři, kterou ale ani jeden celek nevyužil, a tak se pokračovalo za stavu 2:2.

Na začátku třetí části Lauko našel Poletína, jehož rána z první brankáři Janu Růžičkovi nadělala dost starostí. Ve 45. minutě Dlapovu ránu od modré tečoval Koblasa do tyčky, na druhé straně si vybruslil před brankoviště Orsava, proti kterému se vytáhl Lukeš. Při sérii vyloučení dostali domácí možnost hrát 35 vteřin před koncem základní hrací doby v pěti proti třem, čehož ale nevyužili.

Do prodloužení se Pirátům přeneslo ještě 37 vteřin výhody dvou hráčů v poli, ale rozhodující branku nevstřelili. K rozhodnutí nestačila ani další početní výhoda Bruslařského klubu, a tak došlo na nájezdy. O vítězi rozhodl ve třetí sérii bekhendovým blafákem Holík, za domácí se ani jeden z pěti exekutorů neprosadil.

Ohlasy trenérů:

Petr Martínek (Chomutov): "Jsme nespokojení kvůli ztrátě dvou bodů. První třetina byla z naší strany celkem slušná, vedli jsme 2:0 a měli hru celkem pod kontrolou, i když nás dvakrát podržel Štěpán Lukeš. Na začátku druhé třetiny rozhodlo čtyřminutové vyloučení, ve kterém jsme inkasovali a začali se strachovat o výsledek. Rozhodla nemohoucnost v přesilovkách, měli jsme dvakrát pět na tři. Byly špatně zahrané, my jsme v nich měli rozhodnout zápas."

Patrik Augusta (Mladá Boleslav): "V takovém utkání, ve kterém bylo hodně vyloučených, čímž se rozkouskovala hra, jsme spokojení se dvěma body. Moc se nám toho nedařilo, nepodali jsme úplně optimální výkon a soupeř si všechno hlídal."

Góly

Domácí: 01:45. Skokan, 08:01. V. Růžička

Hosté: 24:12. Pacovský, 29:25. Martin Procházka, . P. Holík

Sestavy

Domácí: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Rašner, Valach, Dlapa, Slovák, Grman – Tomica, Huml, Vondrka – Sklenář, V. Růžička, Koblasa – Poletín, Lauko, Skokan – Hlava, Chlouba, V. Tomeček.

Hosté: J. Růžička (Maxwell) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík, Knot, Němeček, Stříteský, Hrdinka – Valský, P. Holík, Klepiš – Orsava, Žejdl, Pacovský – Lenc, P. Musil, Pabiška – Urban, T. Knotek, Martin Procházka.

Rozhodčí

Petružálek, Pražák – Hynek, Špůr.

Stadion

SD ARÉNA

Návštěva

3 767 diváků


Mountfield HK válí, posedmé v řadě za tři body

Oba týmy vsadily v úvodu na pozornou defenzívu, proto také diváci v první třetině mnoho brankových příležitostí neviděli. Hosté si vypracovali v úvodní třetině jedinou šanci, ve které Koukal nepřelstil Čiliaka. Na druhé straně si vedl stejně brněnský útočník Hruška, jehož akci zlikvidoval Rybár.

Otevřenější partii nabídla až druhá třetina. Hned v úvodu si při první přesilovce Kometa vytvořila tlak, k vážnějšímu ohrožení branky soupeře se však nedostala. Vzápětí ale Mountfield stejnou nabídku při Zaťovičově vyloučení využil.

Střelu obránce Gregorce stačil Čiliak vyrazit pouze před Bednáře, nejproduktivnější hráč hradeckého týmu našel volného Koukala, který střelou do opuštěné části branky otevřel skóre utkání.

Kometa Brno - Mountfield HK: Bednář ve dvojnásobné přesilovce vrátil hostům vedení, 1:2
Video se připravuje ...

Kometa na inkasovaný gól reagovala zvýšeným úsilím. Trápila se ale při zakládání protiútoků a také při přechodu středního pásma, kdy měla problémy s důrazným napadáním protivníka.

Příležitost k vyrovnání měl Tomáš Svoboda, který ve 33. minutě šikovně objel branku soupeře, jeho pokusu o zasunutí kotouče zabránil v poslední chvíli položením hole na led Rybár. Další šanci k vyrovnání měl Mallet, který ale netrefil před opuštěnou brankou kotouč po Zohornově přihrávce. Na druhé straně těsně před druhou přestávkou Köhlerovu šanci zlikvidoval Čiliak.

V závěrečné třetině měli Brňané výraznou převahu a nutili soupeře k chybám a faulům. K vyrovnání jim pomohla přesilovka, kterou využil Erat. Ovšem vzápětí se karta otočila a Mountfield měl na 83 sekund přesilovku pět na tři. V ní navíc brankář Čiliak hodil po kotouči hůl, výhodu trestného střílení ale Bednář nevyužil. Ovšem vzápětí si Bednář nezdar vynahradil, zužitkoval početní výhodu a vrátil hostům jednobrankový náskok. Pozornou hrou jej už hosté v nervózním závěru ubránili.

Ohlasy trenérů:

Kamil Pokorný (Brno): "Měli jsme špatný rozjezd. V první třetině jsme naráželi na srovnanou defenzivu soupeře. Neudrželi jsme se na kotouči v útočném pásmu. Ve druhé se naše hra trošičku zlepšila, ale nevytvořili jsme si převahu, jakou jsme chtěli. Dostali jsme gól v oslabení. Tlak se nám podařilo vytvořit až v poslední třetině, kdy jsme soupeře dostali do úzkých. Podařila se nám přesilovka, pokračovali jsme v náporu. Potom nás zastavily verdikty rozhodčích. Soupeři se podařilo vstřelit vítěznou branku. Jsme zklamaní. Ale v neděli extraliga pokračuje."

Pavel Hynek (Hradec Králové): "Rozhodujícím faktorem byly dnes přesilovky. My jsme z nich dali dva góly, domácí jen jeden. Chtěl bych hráčům poděkovat za výborný výkon a za získané body. Nevím, kdy jsme v Brně naposledy vyhráli za tři body. Vydařilo se nám vstup do utkání. První třetinu jsme odehráli aktivně, domácí jsme přestříleli. Ovšem nic jsme z toho nevyužili. Ve druhé jsme si pomohli přesilovkou. V závěrečné části, kdy utkání gradovalo, Kometa dokázala vyrovnat při přesilovce. Zamkli nás v naší třetině a sehráli ji parádně. V rozhodujících chvílích nás podržel brankář Rybár."

Góly

Domácí: 50:29. M. Erat

Hosté: 24:00. Koukal, 54:54. Jaroslav Bednář

Sestavy

Domácí: Čiliak (Vejmelka) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs – Zaťovič (A), Hruška, M. Erat (A) – Horký, L. Čermák (C), Vincour – T. Svoboda, V. Němec, Haščák – Mallet, Nahodil, H. Zohorna – Plášek.

Hosté: Rybár (J. Sedláček) – Gregorc, Cibulskis, Graňák, Rosandić, Vydarený, Pláněk – Šimánek, Dragoun, Köhler (A) – Cingel, Kukumberg, Jaroslav Bednář (C) – Červený, Koukal (A), Vopelka – Látal, Miškář, Jarůšek.

Rozhodčí

Hejduk, Novák (SVK) – Kis, Rampír

Stadion

DRFG Arena, Brno

Návštěva

7504 diváků


Zlínu nepomohl ani obrat z 0:2 na 3:2

Jak Pardubice, tak i Zlín musel v posledním extraligovém zápase skousnout vysokou prohru, a zdálo se, že rychleji se oklepalo Dynamo. Domácí v úvodu svého soupeře jasně přehrávali a po gólové dorážce Marosze, první v pardubickém dresu, šli v sedmé minutě do vedení. Náskok poté v 11. minutě navýšil důsledný Tomášek, od kterého se puk odrazil za čáru.

Druhý zásah jako by domácí uspokojil a Zlín postupně vyrovnal hru. Ke snížení stavu Beranům pomohla přesilovka, kterou v 19. minutě využil dorážející Popelka. Domácí se už viděli v šatně, ale 13 vteřin před sirénou zapomněli na Honejska, který zblízka vyrovnal.

Zlínský útočník si střeleckou chuť přenesl i do druhé části a ve 24. minutě svižnou dorážkou otočil skóre. Hosté se po vedoucí brance mohli soustředit na obranu a Dynamo se přes ni těžko prokousávalo. Ale šance přece jen mělo. Marosz z otočky trefil břevno a Rolinek nedotáhl samostatný únik. Tyčka zvonila i za Kloučkem, když o ni svou střelu otřel Roberts Bukarts.

Pardubice - Zlín: Sacha Treille dorazil puk za Kašíka a v prodloužení rozhodl o výhře Dynama 4:3
Video se připravuje ...

Aby toho nebylo málo, tak konstrukci branky napálil v úvodu třetí třetiny ještě Treille. Dynamo ale následně přece jen vyrovnalo, když se uchytila střela Hollanda od modré čáry. Vedení mohl domácím vrátit Bojko, ale pěknou individuální akci zakončil střelou vedle. Velkou možnost měly Pardubice i v závěru, kdy při přesilovce dorážely Tomášek se Sýkorou. Ležící Kašík kotouč do branky nepustil, a zápas tak dospěl do prodloužení.

Do něj si Dynamo přeneslo část přesilové hry a při převaze čtyři na tři už bylo úspěšné. Maroszovu střelu dorazil za Kašíkova záda Treille a přisoudil Pardubicím bonusový bod.

Ohlasy trenérů:

Miloš Holaň (Pardubice): "Chtěli jsme získat tři body, i když jsme věděli, že Zlín není lehký soupeř. Od první třetiny jsme udávali ráz hry, ale nepodařilo se nám dát za stavu 2:0 pojišťující gól, i když šance jsme na to měli. Naopak při prvním gólu Zlína se mužstvo složilo a já si nedokážu vysvětlit, proč tomu tak bylo. Když si to zhodnotím, tak jsme nemuseli mít ani bod, mohli jsme mít jen jeden a máme dva. Ten jeden bodík nám možná chybí, ale mužstva si vážím za to, že zvládlo otočit nepříznivý stav."

Martin Hamrlík (Zlín): "Do zápasu jsme nevstoupili dobře, Pardubice nás drtily, a kdyby to bylo více než 2:0, tak už bychom to těžko otáčeli. Poté přišla vzpruha v podobě gólu a hned druhý, hra se vyrovnala a tak to bylo prakticky až do konce. V závěru třetí třetiny jsme měli přečíslení dva na jednoho, mohli jsme mít tři body, ale Kubiš nedal. Na druhou stranu jsme v posledních šesti minutách hráli dvě oslabení, nemuseli jsme mít nic, takže odjíždíme spokojení."

Góly

Domácí: 06:22. Marosz, 10:20. Tomášek, 46:23. Holland, 60:45. Treille

Hosté: 18:23. Popelka, 19:47. Honejsek, 23:50. Honejsek

Sestavy

Domácí: Klouček (Kacetl) – Wishart, Trončinský, Cardwell, Čáslava (A), Holland, Mojžíš – J. Sýkora, Marosz, Rolinek (C) – Perret, Tomášek, Treille (A) – Vondráček, Bojko, Dušek – Beran, Poulíček, Starý.

Hosté: Kašík (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Matějíček, Valenta, Petran, Žižka (C), Gazda – J. Ondráček (A), Fryšara, Kubiš (A) – Šťastný, Honejsek, Roberts Bukarts – Okál, Popelka, Rihards Bukarts – Klhůfek, P. Sedláček.

Rozhodčí

Hradil, Bulanov – Frodl, Komárek

Stadion

Tipsport arena

Návštěva

7032 diváků


Góly

Domácí: 09:22. Tybor, 25:40. Tybor, 52:23. Hrbas

Hosté: 20:47. J. Knotek, 21:47. Sundher, 22:15. Mráz, . J. Knotek

Sestavy

Domácí: Bartošák (23. Dolejš) – Hrbas, Baranka, Sloboda (A), Klok, Trška, Výtisk (A), Puzič – Tybor, O. Roman, D. Květoň – Dej, Lev, Olesz (C) – P. Zdráhal, Š. Stránský, Szturc – Hudeček, Kolouch, Kurovský.

Hosté: Konrád (Falter) – Škůrek, Vyrůbalík (C), Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Sundher (A), J. Knotek, Laš – Eberle, R. Vlach, Burian – Skladaný, Strapáč, Holec – Buc, Mráz, Ostřížek.

Rozhodčí

Hejduk, Kika – Tošenovjan, Ganger

Stadion

Ostravar aréna

Návštěva

4 318 diváků


Góly

Domácí: 33:48. M. Hlinka, 37:41. de la Rose, 39:20. Skořepa, 44:47. Jiránek

Hosté: 04:47. Klimek, 37:12. Smejkal

Sestavy

Domácí: Škarek (Volden) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Ulrych, Šidlík, Váňa, Bryhnisveen – Jiránek (A), Skořepa, T. Kubalík – Rys, F. Seman (C), Čachotský – Anděl, M. Hlinka, Žálčík (A) – Diviš, R. Hubáček, Macík.

Hosté: Honzík (41. Aittokallio) – T. Pavelka, Tomáš Dvořák, Mikuš, Kalina, Piskáček, Zámorský – Saponari, Pech, Forman – Klimek, J. Hlinka (C), Smejkal – Říčka, P. Vrána (A), Uher – Kumstát (A), Reichenberg, Kudrna.

Rozhodčí

Šír, Mrkva – Lederer, Hanzlík

Stadion

Horácký zimní stadion, Jihlava

Návštěva

5034 diváků


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud