22. října 2017 • 20:05

VIDEO: Kometa po výhře vede tabulku, Plzeň padla 0:5. Otáčely Zlín a Litvínov

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Šesti zápasy nekompletního 16. kola dnes pokračovala hokejová Tipsport extraliga. Do čela tabulky se po výhře 2:0 v Mladé Boleslavi dostala Kometa Brno, naopak Plzeň po prohře 0:5 v Olomouci klesla. Domácí výhru slaví druhý Třinec, zatímco Mountfield HK po sedmi výhrách padl. Parádní obrat předvedl Zlín proti Liberci a domácí výhrou 3:2 nad Pardubicemi ukončil sérii porážek Chomutov.



Fantastický obrat dokonal Honejsek

Úvod utkání moc šancí nenabídl, výjimkou byla možnost Ondráčka, ten ale Willovu bránu zblízka přestřelil. Na druhé straně Tygři zlobili z rychlých protiútoků a postupně přebírali iniciativu. Gólu se však diváci na Zimním stadionu Luďka Čajky v prvních dvaceti minutách nedočkali.

Začátek prostředního dějství domácím hrubě nevyšel, naopak Liberečtí si nemohli stěžovat. Nejprve po půl minutě hry z hranice brankoviště dorazil kotouč za brankáře Kašíka Krenželok, načež v čase 21:16 na něj navázal gólem z nulového úhlu Redenbach.

Oklepat se mohli Berani při minutu a půl trvající přesilové hře ve čtyřech proti třem, branku Willa ale ani jednou neohrozili. Snížit mohl poté ve 31. minutě Okál, který dostal nabídku na gól od Sedláčka, domácí útočník ale zblízka trefil jenom beton libereckého brankáře. Nadějně vypadalo i přečíslení Beranů, Ondráček ale nezvládl přihrát.

Zlín - Liberec: Obrat dokonal Antonín Honejsek, 3:2 po prodloužení
Video se připravuje ...

Start třetí třetiny zase vyšel domácím. Popelka nejprve v úniku nezvládl svůj bekhendový blafák dotáhnout do gólového konce, posléze z výhodné pozice mířil mimo tři tyče i Roberts Bukarts.

Při vyloučení Špačka mohli domácí hrát přesilovku pět na tři, sudí ale přehlédli vysokou hůl v obličeji Šťastného. Zvýšit na rozdíl tří branek mohl v úniku Bartovič, místo gólu ale dostal dvě minuty za seknutí do Kašíka. Početní výhodu si však domácí nezahráli, Freibergs se totiž za svého brankáře mstil.

Severočeši už ve třetí části nikam nespěchali, soupeře ale zároveň do ničeho nepouštěli. Už čtyři minuty před koncem Berani zkusili hru bez brankáře, což se jim vyplatilo! V polovině 58. minuty propálil Willa Roberts Bukarts, další Lotyš Freibergs pak 16 sekund před sirénou dokonal zázrak úspěšnou dorážkou.

Liberec tak ve slibně rozehraném utkání přišel o první tříbodové vítězství venku. A nakonec také o výhru, neboť parádní kombinaci v prodloužení zakončil po ideální Freibergsově nabídce Antonín Honejsek.

Ohlasy trenérů:

Robert Svoboda (Zlín): "Musím pochválit celý tým, že to nezabalil. Těžko jsme se dnes prosazovali, rozhodla ale vůle a trocha štěstí. Je to satisfakce za to, jak jsme nechali body u nich. Moc si vážíme charakteru, jaký ten tým má. Každopádně je potřeba něco udělat s tím, že vždycky dotahujeme, stojí nás to moc sil."

Filip Pešán (Liberec): "Odehráli jsme výborný zápas. Po celý jeho průběh jsme byli o chlup lepší, bojovali jsme naplno o důležité body. Nepodařilo se nám však proměnit šance. A když domácí sáhli k odvážnému tahu, vyšel jim. V prodloužení už to bylo jenom potrestání za to všechno. Každopádně měli jsme navýšit své vedení, je to odraz naší sezony, vybíráme si daň za předchozí úspěšné ročníky."

Góly

Domácí: 57:31. Roberts Bukarts, 59:44. Freibergs, 63:46. Honejsek

Hosté: 20:34. L. Krenželok, 21:16. Redenbach

Sestavy

Domácí: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Ferenc, Valenta, Matějíček, Žižka, Petran, Gazda – Fořt, P. Sedláček, Okál – Roberts Bukarts, Honejsek, Šťastný – Kubiš, Fryšara, J. Ondráček – Rihards Bukarts, Popelka, Klhůfek.

Hosté: Will (Stezka) – Havlín, Ševc, Jánošík, Šmíd, Kolmann, Derner – Bulíř, P. Jelínek, L. Krenželok – Bakoš, Redenbach, Bartovič – Lakatoš, Jašek, Ordoš – J. Stránský, D. Špaček, J. Vlach.

Rozhodčí

Stadion


Třinec vyhrál počtvrté v řadě, zatím je první

Žádná ofenzivní vlna Třince se v úvodu nedostavila a organizovaně působící nováček domácím zatrhl úvodní tlak. Domácí museli jít naproti gólu přes důraz a tvrdost v předbrankovém prostoru a ve 13. minutě se jim to vyplatilo, když Marcinko opět prokázal svou sílu na brankovišti a pohotovou tečí ze vzduchu poslal Musilovo nahození o tyčku a Voldenova záda za brankovou čáru.

Třinec si pak ke konci první části vytvořil převahu, ale největší šanci měl paradoxně soupeř: Žálčík se v 19. minutě dostal do sólového nájezdu, Hrubce však polovysokou ranou nepřekonal.

Třinec získal větší klid na začátku druhé třetiny. Po rychlém protiútoku, který při přechodu do útočného pásma zaváněl ofsajdem, kotouč rychle přes Marcinka a Chmielevského putoval až k Martinu Růžičkovi, který ho po bekhendové kličce poslal za Voldena a zajásal nad svým jedenáctým gólem v sezoně.

Třinec - Jihlava: Skvělá práce před brankou, Marcinko tečoval Musilovu střelu, 1:0
Video se připravuje ...

Třinec proti urputně hrajícímu soupeři moc vyložených šancí neměl, sám navíc hosty do jedné pustil. Po akrobatickém Žálčíkově zakončení jednoruč prošel puk Hrubcovi v 36. minutě mezi betony a klouzal do sítě, ale pár centimetrů před brankovou čarou ho stihl do bezpečí odklidit Doudera.

Jihlava i za stavu 0:2 především bránila. Hrozila sporadicky, ale když už, bylo to nebezpečné. Poslední šanci na zdramatizování zápasu promarnil Seman, který zblízka nedokázal překonat Hrubce a hned vzápětí se prosadil střelou zpoza obránce Cienciala a definitivně rozhodl.

Hosté měli v posledních sekundách dvě velké šance na symbolický úspěch, ale Hrubec proti Žálčíkovi i Šidlíkovi vyšperkoval svou druhou nulu sezony dvěma výbornými zásahy.

Ohlasy trenérů:

Marek Zadina (Třinec): "Chtěl bych poděkovat hráčům, že to zvládli, odehráli zápas výborně. Bylo to složité a těžké utkání, protože Jihlava je houževnatý mančaft, který dobře bruslí a je nepříjemný. Vítězství se nerodilo úplně jednoduše, o to více jsme rádi za tři body."

František Zeman (Jihlava): "Utkání rozhodlo, že domácí proměňovali svoje příležitosti, my naopak ty svoje bohužel ne. Šancí jsme měli několik, ale nebylo nám přáno. V tom byl ten rozdíl."

Góly

Domácí: 12:54. Marcinko, 22:42. Martin Růžička, 52:10. Cienciala

Hosté:

Sestavy

Domácí: Hrubec (Strmeň) – M. Doudera, Krajíček (C), D. Musil, Roth, Linhart, Jank – Dravecký, Marcinko, Martin Růžička (A) – Adamský (A), Polanský, Svačina – Hrňa, Rákos, Irgl – Cienciala, M. Kovařčík, Kvasnica – Chmielewski.

Hosté: Volden (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Bryhnisveen, Ulrych, Šidlík, Váňa – Jiránek, Skořepa (A), T. Kubalík – Rys, F. Seman, Čachotský (C) – Anděl, M. Hlinka, Žálčík – Diviš (A), R. Hubáček, Macík.

Rozhodčí

Jan Hribik, Daniel Pražák – Jiří Gebauer, Vít Lederer

Stadion

WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 200)


Šest zápasů a dost! Piráry zachránil kapitán

Piráti nastoupili v pozměněné sestavě, čímž kouč Růžička zareagoval na šňůru neúspěchů. Utkání začalo z obou stran opatrně. Do úvodní šance si najel po pravém křídle Skokan, ale v brankovišti zabránil zakončení Kacetl, jenž poté vytěsnil i nahození Sklenáře a tvrdou ránu Poletína z vrcholu levého kruhu. Od poloviny třetiny si oba celky zahrály přesilovku, ve které však ani jeden ze soupeřů neuspěl.

Do druhé části se přenesla hra ve čtyřech proti čtyřem po trestech těsně před přestávkou, čehož mohl využít Tomášek. Jeho bekhendu z hranice brankoviště vystavil stopku Lukeš. Vedení zajistil domácím ve 25. minutě Vondrka, jenž sám před gólmanem trefil pravý roh branky.

V polovině duelu byl hodně aktivní Starý, který nejprve sám neuspěl, ale poté byl strůjcem vyrovnávacího gólu, jelikož jeho ránu od modré čáry tečoval do sítě Beran. Po nastřelené tyčce Duškem, Valach čtyři vteřiny před vypršením Mojžíšova trestu úvodním gólem v sezoně vrátil vedení na pirátské hole.

Chomutov - Pardubice: Další gól Michala Vondrky proti Pardubicím, 3:2
Video se připravuje ...

Od začátku závěrečného dějství Piráti téměř nehráli v pěti, jelikož se krátce po sobě nechali vyloučit Lauko, Koblasa a Slovák. Ve druhém oslabení jel sám na gólmana Tomica, ale nepovedlo se mu zakončit. Pět vteřin po návratu Slováka si Rolinek počkal u pravé tyčky, odkud zamířil přesně a vyrovnal.

O pár momentů později se mohl poprvé v extralize prosadit Havel, který ale z mezikruží selhal. Na začátku 59. minuty Skokan přihrál zpoza brány na Vondrku, jenž trefil bližší růžek Kacetlovy brány. V posledních vteřinách to zkoušely Pardubice v šesti, k vyrovnání jim to nepomohlo.

Ohlasy trenérů:

Jan Šťastný (Chomutov): "Bylo to pro nás strašně těžké utkání, protože to byl hlavně souboj s našimi hlavami. Věděli jsme, jak je série dlouhá a nepříjemná. Ke všemu přijel soupeř, kterému se jednoznačně daří, hraje lépe jak my a boduje. Snažili jsme se nějakým způsobem zmobilizovat síly a připravit se. Utkání po celou dobu postrádalo lehkost. Myslím, že jsme měli docela dobrou první třetinu, ve druhé části byly Pardubice lepší a měly více šancí, ale my jsme ji paradoxně vyhráli 2:1. Do třetí třetiny jsme šli s tím, že chceme zápas jakkoliv zvládnou a konečně protrhnout sérii domácích porážek, která byla hrůzostrašná. Když padl gól na 2:2, nevypadalo to s námi dobře, ale přiklonilo se k nám štěstí. Určitě jsme nebyli lepším mužstvem."

Otakar Janecký (Pardubice): "Utkání se mi nehodnotí dobře, protože to byl nehezký hokej. Se štěstím vyhráli domácí. Víc to hodnotit nebudu, protože by byly pokuty. Nedá se to hodnotit."

Góly

Domácí: 24:56. Vondrka, 36:20. Valach, 58:09. Vondrka

Hosté: 29:46. Beran, 48:35. Rolinek

Sestavy

Domácí: Š. Lukeš (J. Laco) – Mrázek, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Tomica, Huml, V. Tomeček – Sklenář, V. Růžička, Vondrka – Poletín, Skokan, Lauko – Koblasa, Chlouba, J. Havel.

Hosté: Kacetl (Martin Růžička) – Cardwell, Wishart, Mojžíš, Čáslava, Holland, Trončinský – Tomášek, Marosz, Treille – Quenneville, Bojko, Perret – Vondráček, Dušek, Rolinek – Beran, Poulíček, Starý.

Rozhodčí

Šír, Svoboda – Ondráček, Klouček.

Stadion

SD ARÉNA


Olomouc potřetí slaví, Plzeň potřetí padla

Kohouti začali svižně jako v úterý proti Chomutovu a už po 20 vteřinách mohl skórovat Eberle a po něm Laš, brankář Svoboda a obránci Plzně ale byli proti. První šanci hostí měl Čerešňák, jehož ránu ještě tečoval jeden ze spoluhráčů, Konrád však v prvním testu obstál.

Ve 13. minutě hrála Olomouc přes minutu dvojnásobnou přesilovku. A byla využita, když svoji dělovku opět předvedl Škůrek. Hosté pak ubránili klasické oslabení a Gulaš mohl z brejku srovnat - Konrád se vyznamenal. Pak Hanáci přestáli oslabení i šance Indráka s Kubalíkem a sami podruhé udeřili. Obraně hostí ujel Holec, naservíroval kotouč Káňovi a nová posila Hanáků z Brna se trefila přesně.

Olomouc - Plzeň: Škůrek využil přesilovku a otevřel skóre utkání, 1:0
Video se připravuje ...

Druhá třetina začala ranou Stacha do horní tyčky. Plzeň domácí zatlačila, olomoucká tvrz ale odolávala. Ve 28. minutě navíc překonal Svobodu Skladaný a domácí už vedli o tři branky. Škodovka hrála čtyřminutovou přesilovku, Konrád zázračně vykopl střelu Mertla. Hanáci se ubránili, z protiútoku opět mohl skórovat Skladaný, Svoboda ho však vychytal. Kousek od čtvrté branky byl i Mráz, gólman hostí se štěstím vytěsnil puk z brankoviště.

Ve třetí části měl první tutovku domácí Holec, když jel sám na Svobodu, svůj nájezd však v gól nepřetavil. Ve 48. minutě pálil nejlepší střelec soutěže Kubalík, olomoucký brankář znovu skvěle zasáhl. V početní převaze Hanáků doráželi před Svobodou Sundher s Burianem. Uspět se povedlo ale až v 56. minutě Ostřížkovi ze Strapáčovy přihrávky. Na 5:0 pak pečetil výhru Hanáků druhým gólem v duelu v přesilovce Škůrek.

Ohlasy trenérů:

Zdeněk Venera (Olomouc): "Pro nás je důležitý vždy první gól, což se podařilo přesilovkou pět na tři, nastartovali jsme se. Vždy, když se Plzeň nadechovala k náporu, dali jsme branku. Z pohledu vývoje utkání to bylo důležité. Za vedení 3:0 už se hraje dobře. Jsme rádi, že jsme navázali na dva předešlé domácí zápasy. A ceníme si také toho to, že jsme udrželi čisté konto proti Plzni, protože dává hodně gólů. Celá první lajna je vepředu v kanadském bodování. Výborně zachytal brankář Konrád."

Jiří Hanzlík (Plzeň): "Domácí nás přehráli zbraněmi, které jsou jim vlastní. Nasazením, bruslením, souboji, my jsme se jim nevyrovnali. Zabila nás první třetina, kdy jsme dvakrát inkasovali, ve druhé jsme měli útočný záchvěv, ale podržel je brankář. Ve třetí části po třetím gólu už bylo vlastně rozhodnuto. Určitě jsme duel nepodcenili, máme sérii zápasů venku. V pátek v Třinci jsme hráli výborně, nevraceli jsme se domů, což se taky asi trochu do zápasu proměnilo. Možná šla výkonnost trochu dolů."

Góly

Domácí: 12:52. Škůrek, 18:19. J. Káňa, 27:52. Skladaný, 55:15. Ostřížek, 58:26. Škůrek

Hosté:

Sestavy

Domácí: Konrád (Falter) – Škůrek (C), Vyrůbalík, Houdek, Ondrušek (A), J. Galvas, L. Galvas, Staněk – Eberle, J. Knotek (A), Laš – Skladaný, Sundher, Burian – Ostřížek, Mráz, Strapáč – J. Káňa, Herman, Holec.

Hosté: M. Svoboda (Sochůrek) – Jones, Moravčík, D. Sklenička, Kindl, Čerešňák, Kvasnička – Gulaš (C), Mertl, D. Kubalík (A) – Indrák (A), Preisinger, Stach – Straka, Kracík, Schleiss – Hollweg, Kodýtek, Vracovský.

Rozhodčí

Hejduk, Petružálek – Barvíř, Blümel

Stadion

Zimní stadion Olomouc (kapacita: 5500 míst)

Návštěva

4507 diváků


Litvínov ukončil sérii výher Hradce

Domácí šli do utkání jako jasný favorit. Po úspěšném tažení atakují špici extraligy a dostali se v porovnání se vstupem do nového ročníku do pohody, zatímco Litvínov se trápil. Také to bylo vidět hned od začátku. Už ve druhé minutě se prosadil královéhradecký útočník Jarůšek, který v klidu dorazil Látalovu střelu. Branka určila další vývoj, Hradec byl v první třetině i na začátku druhé části lepší.

Ve druhém dějství navíc přidal další dva góly. Ve 24. minutě využil dobrého Látalova napadání Dragoun a z otočky pokořil podruhé Petráska. O šest minut později se navíc prosadil mladík Vopelka, k němuž se odrazil puk po závaru a útočník neměl problém poslat ho do odkryté brány. V tu chvíli se zdálo, že Mountfield dál pojede na vítězné vlně.

Jenže situace se změnila ještě během druhé třetiny. Litvínov totiž nastřílel za osm minut tři branky, což bylo víc, než inkasovali Východočeši za posledních pět utkání dohromady.

Mountfield HK - Litvínov: Rozhodující nájezd proměnil Brian Ihnačák, 4:5
Video se připravuje ...

Soupeř překonal Rybára třikrát z bezprostřední blízkosti. Ve 30. minutě se puk odrazil od kalhot kapitány Trávnička do sítě. Poté Litvínov uspěl v přesilovce. Jánský těsně před Rybárem tečoval Lukešovu střelu a podle statistik nejlepší gólman extraligy nemohl zasáhnout. Vyrovnání přišlo dvě minuty před koncem třetiny: Vandas velmi drze najel z pravé strany před bránu, jeho střelu ještě Rybár zastavil, jenže puk si našel Gerhát a slovenský brankář neměl šanci.

Ve třetí třetině se Litvínovu podařilo dokonat skvělý obrat. A Verva znovu skórovala z předbrankového prostoru. Ve 46. minutě vystřelil šikovně Gula od modré čáry, Jánský si našel vyražený puk a skóroval. Hradec však pohromu odvrátil. V 50. minutě vyvrcholil tlak domácích, puk se po závaru u pravé tyče dostal ke zkušenému Koukalovi, jenž se trefil pod horní tyč.

Od té chvíle začala mužstva hrát opatrněji, i proto zápas dospěl do prodloužení. V něm branka nepadla, vítěze proto musely určit samostatné nájezdy. Ty rozhodl symbolicky Ihnacak.

Góly

Domácí: 01:20. Jarůšek, 23:30. Dragoun, 29:16. Vopelka, 49:31. Koukal

Hosté: 29:39. Trávníček, 36:38. Jánský, 37:58. Gerhát, 45:43. Jánský, . Ihnačák

Sestavy

Domácí: Rybár (J. Sedláček) – Cibulskis, Gregorc, Rosandić, Graňák, Pláněk, Vydarený – Köhler (A), Dragoun, Šimánek – Jaroslav Bednář (C), Kukumberg, Cingel – Vopelka, Koukal (A), Červený – Jarůšek, Miškář, Látal.

Hosté: Petrásek (Kantor) – Sörvik, Kubát (A), Gula, Dietz, K. Pilař, Baránek, L. Doudera – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – M. Hanzl, Ihnačák, J. Černý – Vandas, Gerhát, Trávníček (C) – Jurčík, J. Šimeček, Matoušek.

Rozhodčí

Bulanov, Hradil – Lhotský, Svoboda

Stadion

ČPP Aréna

Návštěva

5501 diváků


Kometa po třech prohrách zabrala!

Hned v úvodu se dostal po Holíkově sklepnutí puku ve středním pásmu do šance Klepiš, ale Vejmelka zasáhl. Maxwell si poradil se Zaťovičovou střelou a oba gólmani pak kryli i další nebezpečné pokusy. Velkou šanci měl na straně hostů ve 12. minutě po střele Gulašiho Nahodil, ale s dorážkou neuspěl.

Za tři minuty Holík uvolnil Klepiše, který zblízka ztroskotal na Vejmelkových betonech. Maxwell zasáhl při šanci Hynka Zohorny po objetí branky. Domácí se ubránili při trestu Pacovského, který pak před koncem první dějství měl šanci z dorážky, jenže Vejmelku zastoupil Malec.

V druhém dějství se ocitl po Dočekalově přihrávce před Maxwellem Haščák, ale zakončení neměl snadné. Vejmelku prověřil Eminger a brněnský gólman se vyznamenal při přečíslení dvou na jednoho Lence se zakončujícím Musilem i při Urbanově šanci. Mladoboleslavský gólman si poradil s dvěma Malletovými pokusy a zlikvidoval i možnosti Bartejse a Hrušky.

Mladá Boleslav - Kometa Brno: První gól padl až v 51. minutě, v oslabení se trefil Zohorna
Video se připravuje ...

Ve 44. minutě se dostal sám před Maxwella Nahodil, ale minul. Po Hruškově faulu hráli první přesilovku v utkání také domácí a Urban nedotlačil puk za Vejmelku. Kometa se vzápětí ubránila i při trestu Haščáka a při Malcově pobytu na trestné lavici dokonce ve vlastním oslabení skórovala.

Po Kotvanově chybné rozehrávce po mantinelu uvolnil Mallet Hynka Zohornu, který ránou z mezikruží prostřelil Maxwella. Domácí se snažili marně o odpověď a mohli děkovat svému brankáři, že kryl v 54. minutě další možnost Zaťoviče. V závěrečné power play domácích vyrazil Vejmelka nebezpečnou střelu Holíka a z brejku pečetil výsledek 29 sekund před koncem do prázdné branky Dočekal.

Ohlasy trenérů:

Patrik Augusta (Mladá Boleslav): "Rozhodlo naše neproměnění přesilovek a obdržený gól při jedné nich. Vyměnili jsme si role z prvního utkání v sezoně, kdy jsme rozhodli při přesilovce Komety. Viděli jsme dnes bojovné utkání a šance byly na obou stranách, výborně chytali oba dva brankáři. Tím, že jsme neproměnili přesilové hry a ještě jsme při ní inkasovali, tak jsme si zápas v závěru prohráli."

Petr Haken (Kometa Brno): "Byl to pro nás další těžký zápas hlavně v tom, abychom se prosadili v útočné fázi. Domácí dobře bránili a byli hodně nepříjemní. Ve druhé třetině jsme to už trošičku naklonili na naší stranu a mohli jsme tam nějakou branku dát. Ve třetí třetině nás zbrzdila tři vyloučení za sebou, Boleslav se tam dostala hodně do hry, ale musím pochválit hráče, kteří na to oslabení chodili. Dostali jsme v posledních zápasech hodně gólů v oslabení; dnes jsme to zvládli a byli jsme odměnění i tím, že rozhodující gól padnul i v našem oslabení. Karel Vejmelka je výborný brankář. Marek Čiliak chytal teď spoustu utkání za sebou a výborně. Dopředu jsme se domluvili, že bude v Boleslavi chytat Karel, věděl to včas, připravil se a musím mu pogratulovat k dnešnímu výkonu. Byl obrovskou oporou."

Góly

Domácí:

Hosté: 50:51. H. Zohorna, 59:31. Dočekal

Sestavy

Domácí: Maxwell (J. Růžička) – Kotvan, J. Říha, Hanzlík (C), Knot, Němeček, Stříteský, Eminger – Lenc (A), P. Holík, Klepiš (A) – Orsava, Žejdl, Pacovský – Martin Procházka, P. Musil, Urban – P. Kousal, T. Knotek, Pabiška.

Hosté: Vejmelka (Čiliak) – Barinka, Štencel, Gulaši, J. Krejčík, Malec, Bartejs – Zaťovič (A), Nahodil, M. Erat (A) – T. Svoboda, L. Čermák (C), Vincour – Mallet, Hruška, H. Zohorna – Dočekal, V. Němec, Haščák.

Rozhodčí

Pavel Hodek, Alexander Pavlovič – Tomáš Brejcha, David Jelínek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav

Návštěva

3 876 diváků


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud