24. října 2017 • 18:05

Rázné změny ve Spartě! Zámorský končí, Hlinka poslán mimo tým

Autor: lah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poměrně radikální změny nastaly v hokejové Spartě. Před úterním duelem s Plzní se rozloučila s největší letní posilou – obráncem Petrem Zámorským. A navíc mimo službu postavila kapitána Jaroslava Hlinku. Zatím do reprezentační pauzy, která končí 15. listopadu.



Že výkony někdejšího reprezentačního zadáka nejsou ideální, napovídala od startu ročníku jeho čísla, zlínský odchovanec Petr Zámorský v Praze očekávání nenaplnil a po příchodu Zbyňka Michálka si hledá nové angažmá.

U Jaroslava Hlinky je situace složitější. Čtyřicetiletý vůdce mužstva se zatím v sezoně netrefil, ale zároveň je ikonou svého klubu. Teď bude minimálně čtyři zápasy mimo sestavu sledovat výsledky týmu svého srdce jen na dálku.

Kalous o Hlinkovi: Není to jeho chyba, že se týmu nedaří
Video se připravuje ...

„Jardovy výkony nejsou ideální, on sám cítí, že by měl mužstvu pomoci více, a tak jsme se po vzájemné diskuzi dohodli, že si dá zápasovou pauzu,“ říká k tomu Michal Broš, sportovní manažer týmu.

„Na nadcházející tři týdny dostal Jarda k týmovému tréninkovému programu navíc ještě individuální plán zaměřený zejména na oživení dynamiky pohybu. Všichni věříme, že mu to prospěje a po reprezentační přestávce se vrátí na led v lepším rozpoložení,“ dodal Broš na klubovém webu.

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud