10. prosince 2017 • 20:39

VIDEO: Mountfield smetl Plzeň 6:0! Sparta znovu padla, Chomutov zabral

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nedělní šlágr 30. kola hokejové Tisport extraligy měl nabídnout vyrovnanou bitvu, ale stal se jednoznačnou záležitostí. Mountfield HK přejel lídra z Plzně 6:0 a stáhnul na druhé místě ztrátu na dva body, ale dva zápasy má k dobru. Třetí porážku v řadě si připsala Sparta, která padla doma s Litvínovem 3:6 a pomohla Severočechům na předposlední místo. Na dno klesla Jihlava, jenž padla na ledě Chomutova, jemuž se podařilo ukončit sérii porážek. Olomouc se pak vrátila do šestky po výhře nad Libercem, Mladá Boleslav v závěru vyrovnala duel s Pardubicemi a nakonec berec dva body.



Pražané padli potřetí v řadě

Severočeští hokejisté přehráli v 30. kole extraligy Spartu 6:3 na jejím ledě a ukončili sérii čtyř porážek. O své výhře rozhodli zejména v přesilových hrách, ve kterých se prosadili třikrát. Dva góly vstřelil František Lukeš. Pražané, kteří dnes dvakrát inkasovali při power play, si před reprezentační přestávkou připsali třetí nezdar.

Sparta začala aktivně a litvínovský brankář Petrásek si připisoval jeden zákrok za druhým. Složité situace však řešit nemusel. Poprvé kapituloval ve 12. minutě, kdy jej bezprostředně po buly prostřelil obránce Michálek. Jednalo se o 16. střelecký pokus sparťanů.

Sparta - Litvínov: Pech vyhrál vhazování a Michálek pohotově otevřel skóre, 1:0
Video se připravuje ...

Z vedení se však domácí radovali jen chvíli. O minutu později byl vyloučen Říčka a Litvínov první přesilovou hru bleskově využil. Honzíka překonal již po pěti sekundách výhody Sörvik. Úroveň hry následně opadla a bylo jasně vidět, že oba týmy mají do ideální pohody daleko.

Severočechům se ale dařily přesilovky a dokázali potrestat i druhý faul domácích. Hunkesovu střelu ještě Honzík vyrazil, ale o několik sekund později tečoval pokus stejného obránce Lukeš a hosté vedli.

I Pražanům k dalšímu gólu pomohly početní výhody. Vyloučení Guly a Kubáta sice nevyužili, ale když se na trestné lavici sešli Sklenička a Trávníček, dokázal Pech vyrovnat. Jeho trefu však musel potvrdit videorozhodčí, podle kterého Petrásek zastavil puk až za brankovou čárou.

Následně sice Verva poprvé nevyužila přesilovku, ve 45. minutě se přesto hosté dostali opět do vedení. Honzíka překonal z ideální pozice mezi kruhy Vandas. Ve 49. minutě byl vyloučen za faul v útočném pásmu Jarůšek a Lukeš svým druhým gólem přiblížil hosty k výhře.

Sparta při Lukešově vyloučení odvolala brankáře, místo snížení ale sama inkasovala. Na Gerhátův gól sice bleskově v pokračující výhodě odpověděl Říčka, drama se ale nekonalo. Při další power play se prosadil Trávníček, Litvínov tak po čtyřech prohrách uspěl na ledě O2 areny.

Ohlasy trenérů:

Jaroslav Nedvěd (Sparta): "Dnes rozhodly přesilovky. V první třetině jsme měli tlak, střely byly asi 21:7, ale bohužel jsme to nedokázali vyjádřit gólově. Kdybychom dali dva tři góly, tak bychom se asi uklidnili, ale to je kdyby. Nedali jsme a Litvínov nás trestal z přesilovek. V závěru už jsme byli v křeči, zkoušeli jsme hru vabank, hráli bez gólmana, ale nevycházelo nám to. V reprezentační pauze se musíme zaměřit na všechno, musíme začít od obrany přes útok, prostě na všechno. Budeme to muset projet jako minulou pauzu, po které se nám celkem dařilo a bodovali jsme. Tak doufám, že i tahle pauza nás nakopne."

Radim Rulík (Litvínov): "Sparta byla pro nás před přestávkou těžký soupeř. Pro nás je ale v pozici, ve které v tabulce jsme, těžký každý. Prohrávali jsme 0:1, ale nesložili jsme zbraně. Dnes rozhodly přesilovky, které jsme dokázali využít. Byli jsme v nich produktivní."

Sparta - Litvínov: Vyrovnáno! Na 1:1 tvrdou ranou upravil skóre Daniel Sörvik
Video se připravuje ...

Sparta - Litvínov: Do prázdné se trefil kapitán Vervy Trávníček a přidal šestý gól hostů, 3:6
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 12:02. Z. Michálek, 37:47. Pech, 57:17. Říčka

Hosté: 13:14. Sörvik, 25:00. F. Lukeš, 44:02. Vandas, 49:18. F. Lukeš, 57:10. Gerhát, 58:36. Trávníček

Sestavy

Domácí: Honzík (Aittokallio) – Z. Michálek, Piskáček, Mikuš, Kalina, Švrček, Tomáš Dvořák, Nedomlel – Jarůšek, P. Vrána (A), Říčka – Kudrna, Pech, Smejkal – Forman, J. Hlinka (C), Reichenberg – Uher, Klimek, Kumstát (A).

Hosté: Petrásek (Kantor) – Kubát (A), Hunkes, Baránek, Sörvik, Z. Sklenička, Gula, L. Doudera – F. Lukeš, V. Hübl (A), Gerhát – J. Černý, Ihnačák, Vandas – Trávníček (C), M. Hanzl, Jánský – Matoušek, Válek, Jurčík.

Rozhodčí

Hejduk, Sýkora – Jindra, Zíka

Stadion

O2 arena, Praha

Návštěva

8 597 diváků


Piráti utnuli trápení, alespoň částečně

Mizerná série porážek chomutovských hokejistů je u konce. Piráti si na domácím ledě vyšlápli na Jihlavu 4:2 a poslednímu týmu soutěže tak odskočili na rozdíl čtyř bodů. Piráti utnuli sérii čtyř proher, tříbodový zisk si připsali poprvé od 22. října a po 13 utkáních. Prvními zásahy v sezoně přispěli k úspěchu bek Stanislav Dietz a útočník Nicolas Hlava.

Utkání o velmi důležité body bylo v úvodu vyrovnané. O něco větší aktivita se objevila na straně domácích v osmé minutě, ale nabídnutou přesilovku nevyužili. Pak si oba celky připsaly po jednom nadějném úniku, jenže hostujícímu Andělovi překazil zakončení Slovák, na druhé straně Lauko na kotouč nedosáhl.

Chomutov - Jihlava: Domácí publikum se bouří, po zákroku na Humla se nevylučovalo
Video se připravuje ...

Druhou část zahájil premiérovou trefou v sezoně Dietz, který bleskově už po devíti vteřinách využil početní výhodu. Na začátku 28. minuty měla Dukla možnost hrát 40 vteřin v pěti proti třem, jenže přesilovku sehrála bez střelby a navíc se záhy o šanci připravila vlastním vyloučením.

Ve 36. minutě nejprve Žálčík tečoval ránu Bryhnisveena mimo Lacův dosah a o 41 vteřin později se stejným způsobem prosadil Hlava, který stanovil skóre po druhé třetině na 2:1.

I do závěrečného dějství vstoupili svěřenci kouče Růžičky přesilovkovou trefou, o kterou se tentokrát postaral Růžička mladší ránou z pravé strany. V dalším průběhu se Chomutovští soustředili převážně na obranu, takže nepouštěli Duklu do příležitostí.

V 55. minutě mohl navýšit rozdíl Vondrka, ale když ujel obráncům, už neměl dost místa na zakončení. V samotném závěru Jihlavským vyšel risk bez brankáře, když vstřelil kontaktní gól Jiránek. O pár vteřin později však odpověděl Huml gólem do prázdné branky.

Ohlasy trenérů:

Vladimír Růžička st. (Chomutov): "Už jsme dlouho prohrávali. Proti Jihlavě bylo už od začátku vidět, že má mužstvo nasazení a že si jde za vítězstvím. Víme, že Jihlava je kvalitní mužstvo, což potvrzují i poslední výsledky. Zápas byl vyrovnaný, Jihlava měla na začátku pár šancí, které ale chytil Jánko Laco. Ve druhé třetině bylo dobře, že jsme šli do vedení, potom už jsme zápas měli ve svých rukách. Chci poděkovat hráčům, že zabrali a podařilo se nám vyhrát."

František Zeman (Jihlava): "Nevstoupili jsme do utkání špatně, měli jsme gólové šance, ale bohužel jsme je nevyužili. V dalším průběhu Chomutov vytěžil z minima maximum a my jsme mu to moc ulehčovali. Nepotvrdili jsme výkonnost z posledních zápasech, což nás mrzí."

Chomutov - Jihlava: Dietz tvrdou ranou poslal domácí do vedení 1:0
Video se připravuje ...

Chomutov - Jihlava: Huml gólem do prázdné stvrdil výhru domácích, 4:2
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 22:57. Dietz, 35:50. Hlava, 41:20. V. Růžička, 58:59. Huml

Hosté: 35:09. Žálčík, 57:59. Jiránek

Sestavy

Domácí: J. Laco (Š. Lukeš) – Dietz, Flemming, Grman, Valach, Dlapa, Slovák, L. Chalupa – Poletín, Huml (A), Vondrka (C) – Sklenář, V. Růžička (A), V. Tomeček – Koblasa, Chlouba, Lauko – A. Dlouhý, Šťovíček, Hlava.

Hosté: Volden (Škarek) – de la Rose, Suchánek, Ulrych, Kajínek, Bryhnisveen, Šidlík, D. Váňa – Rys, Skořepa, Jiránek – Čachotský, Zeman, Dostálek – Žálčík, M. Hlinka, Anděl – Diviš, R. Hubáček, F. Seman.

Rozhodčí

Šír, Petružálek – Zavřel, Klouček

Stadion

SD ARÉNA

Návštěva

3415 diváků


Hanáci zaskočili Tygři a jsou šestí

Olomouc nastoupila bez pěti hráčů základní sestavy, chyběli jí hned tři centři. V sedmé minutě přesto předvedli Kohouti parádní akci: Staněk rozehrál do křídla Burianovi, který našel Skladaného na středu kluziště a slovenský útočník rychlým bekhendem překonal svého krajana v brance Bílých Tygrů Januse.

Hosté zahrozili tlakem první formace proti čtvrté lajně Olomouce. Konrád ale zpacifikoval oba dva Jelínkovy bekhendové pokusy.

Další branka Hanáků přišla v přesilové hře. Od modré čáry vypálil z přihrávky Vyrůbalíka Laš a Janus máchnul lapačkou do prázdna. Bílí Tygři se snažili do konce třetiny snížit a byli blízko, ale po Jánošíkově nahození a teči trefil puk Konráda. Hosté navíc hráli přesilovku, jenže špatně a Strapáč se Skladaným málem skórovali v oslabení.

Olomouc - Liberec: Gól v přesilovce vsítil Marek Laš, 2:0
Video se připravuje ...

Ve druhé části hráli hosté přesilovku čtyři na tři a Kvapil trefil spojnici. Domácí odpověděli také v početní převaze, po akci Strapáče s Mrázem zůstal sám před Janusem Jakub Galvas, liberecký brankář dobře zasáhl. Zápas pak rozdrobila častá vyloučení. V polovině duel byl blízko snížení Redenbach, který těsně minul po Jánošíkově nahození.

Závěrečná třetina začala snížením Liberce, když olomoucké obraně ujel Lakatoš a nad lapačku Konráda skóroval. Bílí Tygři stáhli sestavu na tři formace a vytvořili si trvalejší tlak. V přesilovce při vyloučení Laše podržel domácí při šanci Redenbacha Konrád.

Kohouti se ubránili a v 52. minutě z brejku zvýšil znovu na rozdíl dvou branek Burian. Liberec zkusil už tři minuty před koncem hru bez brankáře, Olomoučtí ale odolali a Káňa navrch přidal čtvrtý gól.

Ohlasy trenérů:

Zdeněk Venera (Olomouc): "Pro nás to byl důležitý zápas. Docela jsme z toho měli strach, protože jsme sestavu dost látali. Chyběli nám dva beci a tři centři. O to více si ceníme toho, že to hráči dnes vydřeli. Nebylo to nijak pohledné. První třetina byla vyrovnaná, měli jsme štěstí v koncovce, druhá byla rozkouskovaná, byla tam častá vyloučení, dohrávali jsme proto na tři pětky. Liberec do toho dal v poslední třetině všechno a hodně nás tlačil, podržel nás tam Konrád. Definitivně rozhodla branka na 3:1, co ji dal Vilda Burian, pak se kluci uklidnili a dotáhli to k vítěznému konci. Nebyli jsme dnes lepší, o to více nás těší, že máme tři body."

Filip Pešán (Liberec): "Pořád se to opakuje. Z první šance soupeře inkasujeme, pak tlačíme do kopce a kotouče se nám neodrážejí tak, jak by měly. Asi i proto, že tomu nejdeme dost naproti. Po gólu na 1:2 jsme zatlačili Olomouc do obrany, ale vyrovnat se nám už nepodařilo a zase jsme inkasovali. Chtěli jsme ze dvou venkovních duelů na Moravě šest bodů, nemáme ani jeden. Oba duely byly vyrovnané, ale bohužel nemáme nic."

Olomouc - Liberec: Domácí odskakují na rozdíl dvou gólu, trefil se Burian, 3:1
Video se připravuje ...

Olomouc - Liberec: Poslední gól zápasu vstřelil Jan Káňa, 4:1
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 06:13. Skladaný, 13:42. Laš, 51:35. Burian, 59:56. J. Káňa

Hosté: 42:05. Lakatoš

Sestavy

Domácí: Konrád (Falter) – Vyrůbalík (C), Jaroměřský, Ondrušek (A), Houdek (A), Staněk, J. Galvas, Rutar – Laš, J. Káňa, Eberle – Burian, R. Vlach, Skladaný – Strapáč, Mráz, Ostřížek – Jergl, Macuh, Holec.

Hosté: Janus (Will) – Ševc (C), Pyrochta, Šmíd (A), Jánošík, Derner, Kolmann, Maier – M. Kvapil, P. Jelínek (A), Bulíř – L. Krenželok, Redenbach, Bakoš – Jašek, Bližňák, J. Stránský – J. Vlach, D. Špaček, Lakatoš.

Rozhodčí

Hradil, Mrkva – Ganger, Hanzlík

Stadion

Zimní stadion Olomouc

Návštěva

4008 diváků


Středočeši srovnali pět vteřin před koncem

Pardubice vstoupily do zápasu náporem a brankář Jan Růžička, který nahradil v domácí brance nemocného Maxwella, se měl hned co ohánět. Za Boleslav odpověděla druhá formace, když se nejprve na brankovišti nebezpečně otáčel Lenc a následně dorážel Pabiška. Hned v dalším střídání zachránila od první inkasované branky gólmana Kacetla tyčka po ukrytém nahození obránce Němečka.

Na druhé straně se v dobré palebné pozici ocitl Dušek, ale svou střelou nechal vyniknout Růžičkovu lapačku. Hosté pak zahrozili v první přesilovce zápasu, ale Mojžíš zblízka Růžičkovu branku přestřelil. Pohnout poprvé ukazatelem skóre mohl v závěru první části ještě domácí Pacovský, ale jeho teč těsně minula horní růžek hostující branky.

Jestliže to byly Pardubice, komu patřil úvod první třetiny, tak na začátku druhé byli jasně lepším týmem domácí. V pětiminutovém tlaku si vytvořili několik dobrých příležitostí, Kacetl si však se všemi šancemi poradil. Pardubice dostala do hry opět přesilovka, kterou jim domácí věnovali špatným střídáním, když hráli v šesti.

Hned v jejím úvodu pálil po křížné přihrávce Petr Sýkora, ale Růžička se stačil přemístit a se štěstím kotouč pokrýt. Na gól se čekalo až do poloviny zápasu. Ve 31. minutě napřáhl od modré čáry Kurka a jeho střelu před brankářem Pardubic ještě tečoval Urban. Domácí mohli náskok navýšit v přes minutu dlouhé dvojnásobné přesilovce, ale ačkoliv v ní Kotvan s Kůrkou mocně ostřelovali hostujícího gólmana, ten podruhé neinkasoval.

Mladá Boleslav - Pardubice: Kacetl bez šance, Lenc vstřelil vítězný gól, 3:2 po prodloužení
Video se připravuje ...

Živo pak bylo na obou stranách kluziště - nejprve Rolinek nepropasíroval puk za Růžičku, na druhé straně zahrozil v protiútoku mladý Volf. Pardubice se nakonec dočkaly vyrovnání v přesilové hře. Minutový zámek ukončil přesnou střelou z dorážky Marosz.

Do třetí třetiny si domácí přenesli část přesilovky, která se po minutě opět změnila na dvojnásobnou. Ani tentokrát ale Mladoboleslavští s výhodou dvou mužů nenaložili brankově. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 46. minutě se najednou zjevil sám před Růžičkou Petr Sýkora a dokonal obrat. Boleslav se tlačila za vyrovnáním, ale střelu Němečka zblokoval skokem po hlavě kapitán Rolinek, teč Urbana pak skončila na boční konstrukci branky.

V další šanci neuspěl ani navrátilec Žejdl, když v ideální pozici trefil jenom vyrážečku Kacetla. Domácí tlak vyvrcholil v poslední minutě při power play, v níž se také Středočeši dočkali vyrovnání - pár vteřin před koncem propálil Kotvan od modré čáry vše, co mu stálo v cestě.

V prodloužení měl velkou šanci nejprve hostující Cardwell, na druhé straně jel sám na branku Vojtěch Němec, ale zápas rozhodla až přesná střela Lence, která zastavila časomíru na 63:47.

Ohlasy trenérů:

Viktor Ujčík (Mladá Boleslav): "Musím poděkovat týmu za bojovnost a za víru, že dokážeme zápas ještě strhnout na svou stranu. Proti minulému utkání to byl rozdíl jako den a noc. Takové vítězství jsme přesně potřebovali. Brankář Růžička dodal týmu vzadu klid. Pardubice byly bojovný soupeř, ale k nám se nakonec přiklonilo štěstí. My jsme do konce věřili, že za tvrdou práci přijde odměna. Dva body jsou dnes pro nás skvělé."

Miloš Holaň (Pardubic): "Ještě pořád to těžko rozdýchávám. Kluci dneska dřeli, dvakrát ubránili oslabení ve třech a jenom hloupostí, kdy hráč není schopen vyhodit puk pod kontrolou, jsme ztratili jasné tři body. Zápas jsme zvládli dobře takticky, navázali jsme na výkon proti Chomutovu, měli jsme i nasazení a měli jsme brát tři body. Nakonec máme jenom jeden. Ještě v prodloužení jsme měli dvě velké šance, ale nedali jsme a z protiútoku jsme inkasovali."

Mladá Boleslav - Pardubice: Těsně před konce srovnal Kotvan, 2:2
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 30:34. Urban, 59:54. Kotvan, 63:47. Lenc

Hosté: 39:07. Marosz, 45:51. P. Sýkora

Sestavy

Domácí: J. Růžička (Krofta) – Hanzlík (C), Kurka, Němeček, Eminger, Kotvan, J. Říha, Hrdinka – Pacovský, Žejdl, Orsava – Lenc (A), P. Musil, Pabiška – Martin Procházka, P. Holík, Urban – T. Knotek, V. Němec, L. Volf.

Hosté: Kacetl (Martin Růžička) – Čáslava (A), Trončinský, Wishart, Cardwell, Mojžíš, Holland, Ščotka – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Treille, Poulíček, Perret – Beran, Dušek, M. Kaut – Vondráček, Bojko, J. Sýkora.

Rozhodčí

Hribik, Pražák – Jelínek, Komárek

Stadion

ŠKOENERGO Aréna

Návštěva

3 094 diváků


Východočeši naložili lídrovi a dotahují se na něj

První tři minuty sice byly ve znamení plzeňské ofenzivy, ale poté se rozjel Hradec. Nejprve Džerinš trefil tyč, o chvíli později už se změnilo skóre. V osmé minutě obránce Pláněk nahodil puk před bránu a tam ho lehce tečoval Smoleňák, čímž zmátl gólmana Svobodu. Pro nejnovější posilu Mountfiledu to byl ve druhém zápase druhý gól - už v pátek Smoleňák rozhodl v poslední minutě souboj v Litvínově.

Vedoucí branka odstartovala velký nápor domácích a během dalších čtyř minut měli Východočeši tři velké šance. Ani jednou se jim však nepodařilo překonat Svobodu. Nejprve na něj jel sám Dragoun, poté Látal a třetí příležitost měl Džerinš. Brankář pokaždé zasáhl. To se mu však nezdařilo v 19. minutě, v době, kdy měli Hradečtí signalizovanou výhodu. Bednář sebral odražený puk, objel bránu a zasunul puk za čáru, což potvrdilo i video.

Druhá třetina byla velmi rušná, hrál se otevřený hokej. Snížit mohl plzeňský lídr prvního útoku Mertl, ale jeho blafák vystihl královéhradecký gólman. Mertl se tak neprosadil proti týmu, kde v minulosti působil. Nepovedlo se to ani Indrákovi, jenž zakončoval únik tří proti jednomu. Rybár byl opět na místě.

Mountfield HK - Plzeň: Hosté nestíhají, Rudolf Červený vstřelil svůj druhý gól, 5:0
Video se připravuje ...

V domácím dresu měl velkou šanci bek Vydarený, jemuž poslal puk zkušený reprezentant Koukal. Také Svoboda však zasáhl perfektně, puk vytlačil ramenem. Ve 30. minutě ale už nestačil. Do dalšího samostatného úniku se dostal bojovník Berger a zakončil skvělou střelou do horního rohu.

Plzeňští na začátku závěrečné části přežili přesilovku Východočechů a malovali si, jak ještě zkusí zápas zdramatizovat. Jenže nepovedlo se jim to. Jejich snahu navíc uťal další domácí gól. Ve 44. minutě tečí Pláňkovy střely pokořil Svobodu Červený. Poté Mountfield už zápas kontroloval. Navíc byl velmi úderný. Pátou trefu dal po spolupráci s Koukalem opět Červený, jenž zakončoval do horní části brány.

Poslední branku dal minutu před koncem v přesilovce nejproduktivnější obránce Mountfieldu Cibulskis, jenž zakončil bleskovou kombinaci s Džerinšem a Kukumbergem. Hradec Králové navíc udržel nulu a brankář Rybár si připsal šesté čisté konto v sezoně.

Ohlasy trenérů:

Tomáš Martinec (Hradec Králové): "Atraktivní zápas. Plzeň hraje skvěle. My jsme se na utkání připravovali s pokorou a respektem. Na začátku ho bylo možná až trochu moc, Plzeň byla lepší a dělala nám velké problémy. Myslím, že od prvního gólu, co jsme dali, hráli hráči skvěle. Vyhrávali osobní souboje, pracovali pro tým, hráli parádní zápas. V důležitých momentech nás podržel Patrik Rybár. Hráčům bych chtěl poděkovat za výkon."

Ladislav Čihák (Plzeň): "Budu velice stručný. Hradec Králové nás předčil úplně ve všem; v nasazení, v produktivitě, ve vytváření šancí. My jsme bohužel neměli vůbec nic a Hradec zaslouženě vyhrál. Chci mu poblahopřát, protože předvedl opravdu dobrý výkon."

Mountfield HK - Plzeň: Trefil se kapitán, Jaroslav Bednář přidal další gól zápasu, 2:0
Video se připravuje ...

Mountfield HK - Plzeň: Vydarený poslal do velké šance Dragouna, toho však Svoboda vychytal
Video se připravuje ...

Góly

Domácí: 07:18. Smoleňák, 18:25. Jaroslav Bednář, 29:57. Berger, 43:23. Červený, 52:15. Červený, 58:18. Cibulskis

Hosté:

Sestavy

Domácí: Rybár (J. Pavelka) – Pláněk, Vydarený, Cibulskis, Gregorc, Zámorský, Graňák, F. Pavlík – Köhler (A), Dragoun, Berger – Jaroslav Bednář (C), Džerinš, Smoleňák – Látal, Koukal (A), Červený – R. Pavlík, Kukumberg, Cingel.

Hosté: M. Svoboda (Hylák) – Jones, D. Sklenička, L. Kaňák, Moravčík, Čerešňák, Kvasnička – D. Kindl, Mertl (C), Schleiss – Indrák (A), Kracík, Stach – M. Chalupa, Kratěna, Straka – Hollweg (A), Preisinger, Kantner.

Rozhodčí

Fatějev, Kubičík – Ondráček, Špůr

Stadion

ČPP Aréna

Návštěva

4849 diváků


Z V VP PP P Skóre B
1. Plzeň 52 28 7 9 8 172:123 107
2. Mountfield 52 26 7 7 12 146:101 99
3. Třinec 52 24 6 8 14 143:122 92
4. Vítkovice 52 26 4 6 16 157:119 92
5. Brno 52 23 6 9 14 148:121 90
6. Pardubice 52 20 5 6 21 128:139 76
7. Liberec 52 18 9 4 21 132:138 76
8. Olomouc 52 16 10 7 19 129:136 75
9. Zlín 52 18 8 4 22 121:140 74
10. Sparta 52 18 5 7 22 140:150 71
11. Chomutov 52 13 10 9 20 132:155 68
12. Ml. Boleslav 52 15 6 8 23 118:139 65
13. Jihlava 52 12 7 7 26 106:139 57
14. Litvínov 52 10 7 6 29 118:168 50

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Čtvrtfinále
Články odjinud


Články odjinud