20. srpna 2012 • 15:04

VIDEO: Jak Jaromír Jágr natáčel reklamu pro iSport.cz

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozesmátý výraz, pohotové reakce, tradiční vtípky. Jaromír Jágr minulý týden natáčel reklamní sporty pro deník Sport a server iSport.cz a teď se můžete podívat, jak mu to šlo. Celé čtvrteční odpoledne měl dobrou náladu, nechyběly ani jeho tradiční žertíky. Reklamní spot se natáčel na stadionu Viktorie Žižkov v Praze. Podívejte se díky kameře iSport.cz také do zákulisí!



Nejdříve si hvězdného útočníka vzala do parády maskérka, pak se šlo na „věc.“ Reklama se točila především formou rozhovoru, kdy se Lukáš Tomek, šéfredaktor deníku Sport, Jágra ptal na různorodé otázky. Kamery snímaly hráčovy reakce. A o překvapivé grimasy nebyla nouze...

Po natáčení pak fotoreportér deníku Sport Michal Beránek pořídil i fotografie, na nichž legenda s číslem 68 pózuje v dresu Dallasu.

Jaromír Jágr při natáčení
Video se připravuje ...

Bylo to vůbec poprvé, co se slavná osmašedesátka navlékla do „pracovního úboru“ svého nového zaměstnavatele, který dostal při návštěvě redakce Sportu. Jedná se sice o starší verzi dresu, ale právě v něm Stars v roce 1999 vyhráli Stanley Cup. Fanoušci amerického klubu sní o tom, že by se to mohlo zopakovat.

Propagační televizní spoty můžete v televizi vidět během září. „Když něco dělám, tak chci, aby to bylo stoprocentní! Věřím, že i tohle se povede,“ dodal Jágr, oficiální tvář deníku Sport a iSport.cz.

Obsáhlou reportáž o tom, jak reklama probíhala, čtěte ZDE

Nejdříve trochu přikrášlit v maskérně... Jaromír Jágr před natáčením reklamního spotu
Nejdříve trochu přikrášlit v maskérně... Jaromír Jágr před natáčením reklamního spotu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud