20. září 2012 • 04:59

Inna fandila Jágrovi a zlobila se na rozhodčí: Ty to nevidíš, blbečku?!

Autor: bke, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi emotivně prožívala včerejší zápas Jaromíra Jágra proti Slavii (2:3) jeho krásná přítelkyně Inna. Do hlediště O2 Areny se posadila s rodiči a kamarádkou. Začátek utkání sice o chvilku nestihla, ale ihned se do něj jako pravá hokejová fanynka zakoukala a nemohla odtrhnout oči. Fandila, povzbuzovala Jágrův tým do útoku, ale také se zlobila na rozhodčí, chvílemi dokonce skrývala tvář v dlaních, když Kladno nedokázalo ani na několik pokusů dorazit puk do slávistické branky.



Včerejší zápas Kladna se Slavií byl napínavou bitvou, v zaplněné aréně panovala bouřlivá atmosféra. Z výhry 3:2 se nakonec radovala "domácí" Slavia, nejsledovanější hvězdou utkání byl Jaromír Jágr, který však svůj tým přes veškerou snahu k výhře nedotáhl.

A byla to opravdu strhující podívaná, která nenechala nikoho klidným. A to jak na ledě, tak v hledišti. Nejvíce se Inna rozčílila na konci druhé třetiny, když slávista Vladimír Sobotka srazil na led Jágrova parťáka Tomáše Plekance. To už se Inna neudržela: "To byla hokejka v obličeji, ty to nevidíš, ty blbečku," křikla po rozhodčím.

V závěrečné třetině se Kladno snažilo vyrovnat. "Pojď," několikrát Inna povzbuzovala kladenské hráče. Poté i potleskem ocenila rychlého ledaře, který přes celé kluziště vyrazil upravit usazení slávistické branky.

Innu znovu naštvali až slávističtí hokejisté, kteří nechtěli jít sedět na trestnou lavici. "Dělejte, nezdržujte to," houkla po nich netrpělivě. Veškerá snaha Jágra a spol. vstřelit gól ovšem ztroskotala na brankáři Slavie Miroslavu Kopřivovi, mimochodem bývalém kladeňákovi.

Nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře šesti proti čtyřem, v souboji hvězd NHL tak byli nakonec šťastnější slávisté Roman Červenka s Vladimírem Sobotkou. Právě oni si mohli po zápase užívat vítěznou děkovačku. Jágr i jeho Inna si musí na výhru počkat nejméně do pátku, kdy hraje Kladno doma s Vítkovicemi (17:30).

Innu Puhajkovou (v šedém saku), přítelkyni Jaromíra Jágra, naštvaly výroky rozhodčích v zápase Kladno - Slavia v pražské O2 Areně
Innu Puhajkovou (v šedém saku), přítelkyni Jaromíra Jágra, naštvaly výroky rozhodčích v zápase Kladno - Slavia v pražské O2 Areně

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud