2. srpna 2014 • 04:20

VIDEO: Jágr se podepisoval na peněžku, děti učil i Plekanec

Autor: zej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tuhle peněženku si bude jeden malý klučina střežit, jako kdyby v ní byl minimálně milion korun... Tentokrát ale nejde o obsah, ale o to, co je na ní. Jeden z účastníků hokejové školy Rytířů totiž získal na svou peněženku podpis největší sportovní legendy, Jaromíra Jágra. Kladenský majitel si po včerejším tréninku našel čas na krátkou autogramiádu, při níž se podepisoval dětem z hokejové školy, jejímž je patronem.



Podpisová akce probíhala na úplný závěr letních kempů, které se uskutečnily na kladenském stadionu v uplynulých třech týdnech a celkem se jich zúčastnilo 150 dětí z více než desítky zemí.

A měly od klubu Rytířů opravdu ty TOP učitele. Vedle osvědčených trenérů jim svoje poznatky předávali i Marek Židlický, Jakub Voráček, Michael Frolík, Jiří Tlustý, Radko Gudas nebo Petr Průcha.



A včera dorazil vedle Jágra i Tomáš Plekanec, kapitán národního týmu z posledního olympijského turnaje v Soči. Také on dětem vštěpoval to zásadní: "Nesedět u počítače nebo u televize, to je asi jedna z nejdůležitějších věcí ve vašem věku. Místo toho hrajte venku fotbal, tenis nebo pozemák. To vám moc pomůže i při samotném hokeji. Je potřeba trénovat víc než ostatní. A hlavně vás to musí bavit! Jinak to vůbec nemá cenu dělat," říkal dětem klíčový útočník týmu Montreal Canadiens. Svůj um jim potom ukazoval i přímo na ledě.

„Jsem rád, že o naše letní kempy byl takový zájem a měly výborný ohlas. Mám radost, že jsme v tomto ohledu udělali spoustu práce. Mládež zůstává naší prioritou,“ uvedl Jágr, majitel Rytířů, kteří se chystají na to, aby se jim hned na první pokus podařilo vyškrábat se z první ligy zpátky mezi extraligovou elitu.

Veškeré další informace o hokejové škole najdete na www.rytirikladno.cz

O Jaromíra Jágra byl v Kladně opravdu obrovský zájem
O Jaromíra Jágra byl v Kladně opravdu obrovský zájem

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud