22. srpna 2014 • 20:16

Sázky v juniorech? Hráč z Budějovic se údajně pokusil ovlivnit zápas

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dnešní utkání extraligy juniorů mezi hokejisty Litvínova a Českých Budějovic bylo odloženo kvůli podezření z pokusu o ovlivnění výsledku. Jeden z hráčů Litvínova informoval vedení, že byl kontaktován hráčem Motoru. Zástupci severočeského klubu to následně oznámili Českému svazu ledního hokeje. Ten případ stejně jako policie vyšetřuje. Svaz o tom informoval v tiskové zprávě. Jihočeský klub se od případu distancoval.



"Hokejový klub Motor České Budějovice se jednoznačně distancuje od jakéhokoli jednání proti duchu zákona nebo fair play. Pokud by bylo podobné chování zjištěno u našeho hráče, okamžitě by přestal být členem klubu HC Motor České Budějovice," reagoval jihočeský klub v prohlášení.

"Věříme, že vše bude detailně prošetřeno. Náš klub bude této snaze maximálně nápomocen a pokud by se jakékoli obvinění potvrdilo, budeme na to nekompromisně reagovat," pokračoval klub.

Vedení Motoru kvůli případu svolalo mimořádnou správní radu. "Ve spolupráci s managementem A týmu se bude situací detailně zabývat," doplnili ve společné tiskové zprávě prezident správní rady spolku HC Motor České Budějovice Milan Janoušek a generální manažer ČEZ Motor České Budějovice Stanislav Bednařík.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud