2. září 2014 • 23:00

EXKLUZIVNĚ: Jágr odpovídal čtenářům: Někdy se směju, když se vidím!

Autor: zej, fan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozdávat radost a jedinečnost na ledě, moudra a úsměvy v civilu. Jaromír Jágr zvládá všechno. Díky Sportu a webu iSport.cz máte vy, naši čtenáři a fanoušci legendy číslo 68, možnost si všeho dostatečně vychutnat. Stejně jako v minulé sezoně totiž bude útočník New Jersey Devils průběžně odpovídat na vaše dotazy. První várku zodpověděl útočník přímo před kamerou iSport.cz!



Na ty další otázky bude postupně v sezoně odpovídat nejen na stránkách Sportu, ale i na webu iSport.cz.

„Chci, aby se lidé dozvěděli přesně to, co chtějí. Aby jim to něco dalo a nemuseli si číst třeba to, co je zrovna ani moc nebaví. Proto bude nejlepší, když mi přes Sport pošlou otázky a já jim na ně odpovím,“ vysvětluje Jágr.

Otázky posílejte prostřednictvím speciálního formuláře, který najdete dole pod článkem. Kladenský majitel pak na ty nejzajímavější bude pravidelně od startu zámořského ročníku odpovídat.

Jágr odpovídal čtenářům: Někdy se směju, když se vidím!
Video se připravuje ...

Jágr se během úterní návštěvy newsroomu deníku Sport a webu iSport.cz podíval také na obrázky, které mu namalovaly děti z celé republiky. Do naší redakce totiž během sezony dorazila hromada krabic s obrázky žáků základních škol i mladších capartů, kteří měli v rámci celorepublikového projektu nakreslit cokoliv, vystihujícího Jaromíra Jágra. „Někdy je to lepší, někdy horší, ale docela se jim to povedlo, ne?“ komentovala s úsměvem tuzemská hokejová jednička výkresy, rozložené po stole.

Jágr si prohlíží obrázky od dětí
Video se připravuje ...

Jágr se probíral se zájmem řadou zdařilých děl, mezi nimiž nechyběla ani papírová obdoba hokejové arény s postavičkami hráčů. „Škoda, že se mi tam plete Plekanec,“ ohodnotil pobaveně obrázek, na němž se raduje s parťákem z reprezentace číslo 14.

Člen Triple Gold Clubu, který v rámci svého sportu během unikátní kariéry vyhrál, co se dalo, a především v devadesátých letech dominoval NHL, nebere svoji popularitu ani ve 42 letech na lehkou váhu. Dětem za snahu upřímně děkoval. „Vážím si toho, že vůbec vědí, kdo to Jágr je,“ pokýval, jenž za všechny obrázky poděkoval a odvezl si je domů do Kladna.

Více informací čtěte ve středečním vydání deníku Sport.

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr, šéfredaktor Sportu Lukáš Tomek a Jágrova neteř Pavlína
Jaromír Jágr, šéfredaktor Sportu Lukáš Tomek a Jágrova neteř Pavlína

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud