8. července 2015 • 10:00

VIDEO: Procházka musel kvůli natáčení na vodu, kterou moc nemusí

Autor: Sport 5
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Martin Procházka i v parném létě moderuje na Sport 5 hokejový magazín a musel kvůli němu na vodu. Tzv. „spojováky“, tedy uvedení jednotlivých reportáží, natáčel přímo na Vltavě za vesly pramice.



Olympijský vítěz z Nagana vodu moc nemusí, řeku zatím nesjel žádnou, v podobné situaci se prý ocitl teprve podruhé v životě. Na první jízdu si už nepamatuje. Strach tedy při natáčení trochu měl.

„Tak ze začátku natáčení ne, ale když ke mně přišel kameraman, tak jsem se bál, že se převrátíme,“ smál se Procházka po natáčení.

Televizní stanice Sport 5 pro hokejové fanoušky připravila speciální magazín Hokejové léto, který o prázdninách přináší informace ze zákulisí hokejových klubů, ale také z hokejových škol nebo kempů. Zatímco pořady Hokejová pětka a Extraligová tříšť uváděl Procházka během sezóny ze známých míst, tedy ze zimních stadionů nebo hráčských kabin, v létě musí improvizovat. Stadiony jsou většinou bez ledu, a tak si bývalá opora české reprezentace zkouší v exteriéru nové role.

Martin Procházka natáčení nakonec zvládl s lehkostí svého bekhendového blafáku. Neudělal se! Pokud chcete vidět, kde měl největší problémy a jak mu to šlo s vesly v rukách, dívejte se na  magazín Hokejové léto na Sport 5.

Hokejové léto  - 8. července v 18:10 Sport 5.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud