12. ledna 2016 • 14:40

Vzkaz Jágrovi v češtině, rvačky i prsa. Co se děje na trestné lavici?

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
  • Co se všechno může stát na trestné lavici?Co se všechno může stát na trestné lavici?FOTO: reprofoto youtube

    Trestná lavice, prostor o pár metrech, který je v vymezený k uklidnění emocí. A k přemýšlení o tom, co hokejista na ledě udělal v rozporu s hokejovým zákonem. Nuda? Většinou. Ale ne vždycky. Tie Domi se na střídačce popral s fanouškem, Ben Eager okukoval dívčí vnady a zelení mužíci z Vancouveru? Ty určitě už znáte!

  • Jardo netrilej!

    Fanoušek vedle Jaromíra Jágra si připravil transparent v českém jazyceFoto Repro: NHL.com

    Kdo sledoval závěr pondělního utkání mezi Vancouverem a Floridou (3:2 v prodl.), ten možná zahlédl na trestné lavici vedle Jaromíra Jágra fanouška s českým nápisem. Vzkaz zněl celkem jasně, i když gramaticky správný úplně nebyl - "Jardo, prosím netrilej puk."

  • Konflikt vyřešila lahev

    Silový útočník Brad Isbister z New York Islanders a řízný obránce Brad Ference z Floridy si na ledě neporozuměli a byli odesláni do vyhnanství směr trestná lavice. Tam ve výměně názorů pokračovali lehce netradičně.

  • Frustraci odneslo sklo

    Bývalý špičkový útočník Doug Gilmour dohrával mezi lety 2001 - 03 svou bohatou kariéru v dresu Montrealu. Bodů už tolik nesbíral, energie v sobě ale měl stále mnoho, což pochopily i dveře od trestné lavice.

  • Fanynka potěšila soupeře

    Během bitev play off je koncentrace velmi důležitá. Každé vyloučení může tým stát zápas, nebo třeba sezonu. Ben Eager ale v roce 2011 tohohle vyloučení asi nelitoval, jedna z fanynek Canucks mu totiž ukázala, co si přinesla pod dresem.

  • Když lavice nestačí

    Trestná lavice má hráče uklidnit a především je od sebe oddělit. Ale co když nebezpečí hrozí z opačné strany? Kip Brennan to kdysi v AHL zjistil a s fanouškem si vše vyříkal i na malém prostoru.

  • Zelení mužíci úřadují

    Adam Forsyth a Ryan Sullivan - to jsou zelení mužíci. Dva fanoušci Vancouveru s oblékají elastické kostýmy, jenž jim zakrývají úplně celé tělo včetně obličeje a pak provokují hráče na trestné lavici.

  • Rvačka s fanouškem

    Na jaře 2001 se v akci ocitl bijec Tie Domi, který se nebál a na trestné lavici se pustil do konfrontace s fanouškem Philadelphie. Toho kanadský bourák vyprovokoval tak, že ho postříkal vodou a on se pro změnu rozhodl za ním skočit. Vznikla legendární strkanice, kterou museli utnout sudí.

  • Lavička ho uspala

    Nejen vtipné věci se dějí u lavice hanby. Zákeřný obránce Bryan Marchment se například cizím zaviněním u trestné hodně ošklivě zranil. Obránce Oilers v bitvě proti Dallasu nešťastnou náhodou vrazil do otevřených dvířek a při pádu okamžitě upadl do bezvědomí...

  • Kam s nimi?

    Když se to na ledě semele, může být prostor pro pykání dost těsným místem. Letos se o tom přesvědčili například hokejisté Nashvillu a Winnipegu. Někteří museli na lavičce stát jako na autobusové zastávce...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud