Květoslav Šimek
8. června 2016 • 10:07

Hokejové Vítkovice mají nového výkonného ředitele. Ambice jsou vysoké

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petr Handl (42 let) je novým výkonným ředitelem hokejistů Vítkovic. Handl má 23 let zkušeností s organizováním největších sportovních akcí, včetně hokejového mistrovství světa.



"Poprvé mě Aleš Pavlík (spolumajitel klubu) s touto nabídkou oslovil koncem dubna a rád přiznávám, že mě ta nabídka velmi potěšila," řekl Handl pro klubové stránky. "Od té doby jsme vedli celou řadu dlouhých diskuzí, během nichž jsme si potvrdili, že naše vize o budoucnosti vítkovického hokeje jsou velmi podobné a že bych tedy mohl být platným členem vítkovického managementu."

Generálním manažerem a trenérem je nově Jakub Petr. Jeho asistentem je bývalý obránce Pavel Trnka. Tito mají na starosti sportovní fungování klubu. Petr Handl by měl zaopatřit finanční, provozní a organizační záležitosti.

"Ve stručnosti by se to dalo říci tak, že výkonný ředitel má za úkol zajistit se svými spolupracovníky v rámci klubu veškeré potřebné zázemí a podmínky pro to, aby hráči – a to nejen ti z A-týmu, ale napříč všemi klubovými úrovněmi – mohli podávat co nejlepší výkony," popsal svoji náplň práce Handl. "Aby i pro fanoušky bylo zajištěno kvalitní a atraktivní prostředí a aby byli spokojeni i sponzoři a partneři klubu, bez nichž by se nic z výše uvedeného nedalo realizovat."

Vize a ambice má Petr Handl podobné jako Aleš Pavlík nebo Jakub Petr. Ty nejvyšší. "Jak jsem již zmínil, moje vize je velmi podobná té, kterou má ohledně budoucnosti klubu Aleš Pavlík. Oba vnímáme, že HC Vítkovice Steel patří dlouhodobě ke špičce naší nejvyšší domácí soutěže, a chceme, aby uvnitř i navenek fungoval celý klub skutečně na úrovni těch nejlepších. A to nejen v porovnání s našimi domácími kluby, ale i s těmi nejlepšími týmy Evropy a světa."

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud