1. září 2016 • 20:56

Můj kalendář? Když ho lidé uvidí, chci, aby byli šťastní, přeje si Jágr

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotografie Jaromíra Jágra se objevila již v řadě kalendářů, ale až ve 44 letech se dočkal vlastního. Nejslavnější český hokejista se stal tváří sítě značkových obchodů se šperky a hodinkami. Jeho fanoušci tak mají šanci, aby je provázel celým rokem 2017.



"Nepamatuji si, jestli jsem někdy křtil kalendář, tohle je můj první a pravděpodobně poslední, protože, kdo by chtěl chlapa v padesáti letech," řekl Jágr s úsměvem na dnešním slavnostním představení kalendáře s podtitulem Náš klenot.

"Chtěl bych popřát lidem, kteří si ho koupili a koupí, aby byli spokojení, a když se na něj podívají, aby byli šťastní. Protože to je v životě nejdůležitější, užít si ten život," podotkl Jágr, jenž si za kmotru kalendáře vybral svou přítelkyni Veroniku Kopřivovou .

Jágr křtil kalendář s odvážnou fotkou pro červen. Ten mám doma celý rok, smála se Kopřivová
Video se připravuje ...

Kalendář vznikl již v průběhu minulé hokejové sezony a fotil se na Floridě, kde Jágr hájí barvy místních Panterů. "Vůbec jsem nevěděl, co mě čeká. Bylo to v zápasovém tempu, neměl jsem moc času, hráli jsme každý druhý den, potom jsme museli v krátkém procesu zvládnout focení, ale fotograf byl vynikající," ocenil Slováka Braňa Šimončíka.

"Byl to profesionál, vše zrežíroval. Než to vždycky připravil, já si šel odpočinout. Nakonec to dopadlo dobře. O mně je známé, že hodina, hodina a půl je můj strop. Pak začínám být nepříjemný, takže jsem mu to řekl předem," usmíval se Jágr, který kalendář dnes několik hodin v Praze podepisoval fanouškům. Nejzajímavější fotografie podle všeho zdobí červen, kdy je Jágr v posteli. "Řekli mi, že jestli jsem unavený, ať si odpočinu v posteli. A pak najednou koukám a jsem v šestém měsíci," rozesmál se Jágr.

Jágr o přípravě: Jsem člověk, který nikdy není spokojený
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud