26. července 2017 • 04:55

Na Jágra se chystají v šatně Třince. Už máš místo, vzkázal brankář

Autor: kal
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zatím žert? Nebo brzy už realita? Legendární útočník Jaromír Jágr po konci na Floridě sice ještě touží pokračovat v NHL, zároveň však nevyvrátil možné působení v extralize či první lize. Mezi potenciálními kandidáty pro Jágrovo angažmá v české nejvyšší soutěži patří i Třinec. Právě Oceláři už dali najevo, že českého veterána osloví. Na Instagramu už brankář Šimon Hrubec odhalil fotografii z třinecké kabiny s Jágrovou jmenovkou.



Nikam se nežene a v klidu vyčkává doma na Kladně. Jaromír Jágr   řeší, kam povedou jeho kroky v příští sezoně, ale nerad by něco uspěchal a věnuje se hlavně tréninku. "Dělat si starosti, kde budeš hrát, je zbytečný, protože něco se stane. Důležitý je, aby člověk, až to přijde, byl připravený... Takže trénuju a čekám. Věřím, že šance přijde, ať je to kdekoliv," prohlásil pětačtyřicetiletý matador.

V úvahu tak přichází i působení v extralize, ve které určitý zájem projevil  Chomutov a velkou náklonnost k angažování Jágra ukázali třinečtí Oceláři. "Oslovíme ho. Měli jsme za to, že extraligu hrát nechce, ale teď to zkusíme. Nejde mu o peníze a my zájem určitě máme," uvedl Jan Peterek, sportovní manažer slezského klubu.

Až dosud hrál Jágr v Česku pouze za Kladno, které nyní vlastní. Kdyby se rozhodl kývnout Třinci, měl by si v kabině už nyní každopádně kam sednout. Zjištění, že by ocelářskou kabinu mohl posílit vítěz Stanley Cupu, olympijský šampion a mistr světa neponechalo v klidu ani samotné hráče a tak začali lákat českou legendu mezi sebe.

V šatně už Oceláři už připravili místo se jmenovkou Jágr. Na Instagramu se tím pochlubil brankář Šimon Hrubec, snímek doprovodil komentářem: "Už máš místo. Všude dobře, tady nejlíp. 68. NHL podmínky."

#uzmasmisto#vsudedobretadynejlip#68#nhlpodminky

Příspěvek sdílený Šimon Hrubec Official (@simon_hrubec),Čec 25, 2017 v 3:13 PDT

 

Ať už se Jaromír Jágr rozhodne jakkoliv o budoucí kariéře, může brát v potaz, že v Třinci už jsou na jeho příchod připravení. 

Druhého nejproduktivnějšího hráče NHL v historii by také mohl zaujmout zájem chomutovského trenéra Vladimíra Růžičky , který by ho s radostí viděl v dresu Pirátů. "Lákavé by to bylo. Stoprocentně, neměl bych s tím žádný problém," uvedl Jágrův někdejší kouč z reprezentace a parťák z olympiády v Naganu.

Ottawa? Fanoušek viděl někoho s vlasy jako mám já, smál se Jágr
Video se připravuje ...

Jágr o konci na Floridě: Spoustu lidí neví, co se tam stalo
Video se připravuje ...

Jágr o budoucnosti: Když nebudu mít nabídku, odjedu a vrátím se příští rok
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud