4. srpna 2009 • 21:14

Sparta i Slavia v přípravě vyhrály

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisté pražské Slavie rozstříleli v úvodním přípravném utkání na nový ročník extraligy v Edenu prvoligový Havlíčkův Brod 6:0. Po dvou brankách do sítě farmářského týmu Pražanů vstřelili obránce Jiří Vašíček a útočník Marek Tomica.



Čisté konto udržel třiadvacetiletý Robert Slipčenko.

Slavia Praha - Havlíčkův Brod 6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
Branky: 16. a 51. Vašíček, 22. a 36. Tomica, 23. V. Růžička, 36. Žižka.



Sparta po bezbrankové první třetině zápasu s Berounem hned v nástupu do druhé části inkasovala, když skóre otevřel Michal Tvrzník.

Vzápětí mohl z trestného střílení srovnat Petr Ton, ale neproměnil. Před polovinou zápasu však přece jen vyrovnal Michal Broš. Tentýž hráč také v 34. minutě vstřelil v oslabení vítěznou branku, hosté odpověděli už jen střelou do tyče.

"Jednalo se o první přípravné utkání, kdy se zkoušejí mladí hráči, kteří budou bojovat o základní sestavu. Po první utkání je však na jakákoliv hodnocení ještě brzy. Beroun k zápasu přistoupil prestižně a chtěl se proti extraligovému soupeři vytáhnout.

Jeho hráči dobře bruslili a dohrávali každý souboj. Tím nás donutili od profesorského pojetí přepnout na vyšší obrátky. Utkání tak nakonec mělo určitě svůj význam," řekl po utkání trenér Sparty Pavel Hynek.

Sparta Praha - Berounští Medvědi 2:1 (0:0, 2:1, 0:0)
Branky: 29. a 34. Broš - 21. Tvrzník.


 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud